Saturday, September 18, 2010

Vidrig journalistik från desperata vänsterjournalister, där finns det ingen trovärdighet.


In i det sista vill skribenterna smutskasta SD och ljuga om dem.

Deras desperation tvingar fram lågvattenmärken.

Det sjukaste hittils skrevs av A C Marteus i Expressen. Hon tyckte att många SDare vill att fler kvinnor våldtas. Denna sjuka individ tillåts fortsätta på Expressen som om ingenting hänt.

Idag skriver Expressen om kändisarna som vädjar, "stå upp mot rasism." En missvisande rubrik eftersom de bara vill stoppa SD. Det är ett politiskt ställningtagande de gör men de bor visst inte i Sverige längre så de slipper se alla brinnande ghetton. Dessutom är de förmögna så de slipper betala slavskatt här hemma och på köpet lida av allt rasistikt hat riktat mot svenskarna. Det var Kluft, Börje Salming och Peter Forsberg som någon lurat att skiva det öppna brevet.

Vidare skriver Expressen om en "granskning" de gjort av SD. Det är givetvis ingen granskning, det är bara diverse lösa anklagelser som ingen kan ta på allvar, ungefär som de här,

Flera ekonomer kritiserar er ekonomiska politik.

och

..använder språkbruk som "judisk aktör" och för diskussioner om vilka svenska medborgare som ska deporteras. Är detta besvärande för Sverigedemokraterna?

Expressen hänvisar till ett annat partis hemsida och fråga SD om det är besvärande, ren idioti altså. Så desperata är tidningarna, de gräver fram korkade praktikanter verkar det som. De anställer vem som helst så länge de får fram fler SD hatande artiklar, paniken sätter in hos media.

Det tidningarna borde granska är politikernas forehavanden. Granska varför inget parti tagit upp invandringen, asylpolitiken, brottsligheten eller jobbskapandet.

Granska varför alla partier låter likadana. Granska svaren på dessa frågor som ingen politiker vågat svara på.
De senaste dagarna har nästan samtliga statligt kontrollerade tidningar haft flera vinklade och lögnaktiga artiklar om SD.

Det pågår en hetskampanj utan like i media. Främst i media som stys av våra politiker via presstödet.

Främst i SVD hittar man två artiklar, de har rubrikerna "SD:s skamfilade rykte putsas" och "SD-ledningen har valt isolering."

Solklart skitprat av de samvetslösa lögnarna på SVD. SVD har "kartlagt" SDs toppar, de får det att låta som om det handlar om Crime Inc. ungefär. SVD hänvisar till kända SD hatare utan trovärdighet. Bla. den vänsterextrema gatuvåldsgruppen Expo/Afa och tredjehandsuppgifter som bara lyckas hitta vaga anklagelser om att deras bloggar kan ha innehållit rasistiskt ord, kanske ibland, kanske skrivna av besökare. De har kopierat SRs smutskastningsmetod från Kaliber. Använd SD hatande extremister och antyd att SD använde rasistiska ord. Anklagelser om SDs "retorik" och "rötter" antyder hemska saker, exakt samma ord används ofta. Det är deras sätta att misstänkliggöra obekväma personer.

Sådant skitprat fortsätter de med i sin desperation, man kan knappast vänta sig replik från de anklagade. Replik får man inte i diktaturer eller hos antidemokratiska extremister.

Aftonbladet har ingen artikel om SD på förstasidan online, det vill kanske tysta ned pratet om SD. Men det finns en bra artikel om extremistvåldet mot valmötena. "Ett slag mot demokratin" skriver ett par inbjudna bloggare.

En snabb titt visar att de verkar ha missat rikspolischefens utspel, han sade att "vi har misslyckats med skyddet för SD, vi ska bättra oss nu."

Det är nästan lytekomiksjukt av polisen att gå ut offentligt och säga att de ska bättra sig efter att alla valmöten avslutats for SDs del. Under de senaste dagarna saboterades de flesta SDs valmöten.

Reinfeldt sitter nog och småler åt det provokativa utspelet av polischefen.

Det är väldig nära följande exempel, om polisen rånat en bank och sedan säger att "vi borde inte ha gjort det, vi lovar att inte göra det i framtiden."

Är allt bra efter det, nej. Polischefen måste avskedas och undersökas så vi kan få reda på om någon politiker kontaktat honom eller om andra har påverkat polisen att hålla sig passiv. Det måste rimligvis någon ha gjort, det är mycket sannorlikt.

Trots allt det växer SD lavinartat. Det beror givetvis på att ingen tror det tidningarna skiver vilket är ett bra betyg åt den mer välinformerade allmänheten. Numera litar man mest på privata onlinekällor, privata nyhetssidor, utlandsmedia och bloggare. svd svd exp ab svd svd dn dn sds sds gp gp gp gp skanskan skanskan svd dn

En sak till som media kan "granska": varför säger Reinfeldt mfl ledande politiker samma saker som SD, privat, när ni i media inte är närvande? Ska ni inte granska Fredriks "retorik" och "bakgrund"?

5 comments:

 1. Jag har inte röstat på SD förut, men de senaste månadernas hetsjakt på allt som rör SD har fått mig att öppna ögonen för dem. Jag skiter fullständigt i journalister och politiker (och kändisar) som vill tala om för mig vad jag ska rösta på och inte. Jag skiter fullständigt i att deras förflutna, jag ser framåt. Och tyvärr finns det inget annat parti som vågar ta i de svåra frågorna. I TV4's debatt häromkvällen bekände alla från V och S till FP och M att integrationspolitiken har misslyckats. SD har däremot påvisat detta i åratal, och kallats rasister för det.
  Det blir SD imorgon och jag hoppas att min känga i röven på de 7 mobbande partiledarna känns ordentligt.

  ReplyDelete
 2. Det klart att kängan kommer kännas ordentligt för oss alla. :/
  Kommer dom in blir det kaos, ekonomin går utför, jobben försvinner, osv...

  ReplyDelete
 3. Henke. De skiter i din känga. De får sina pengar i vilket fall, SD gör dem inte ett piss.

  Däremot kommer SD:s hatpropaganda att falla hårt på till exempel mig, en vanlig knegare som lever i ett blandäktenskap. Det är politiker och kapitalister som är fienden, inte invandrare in general.

  ReplyDelete
 4. Nickals, det är kapitalisterna som ger dig och alla andra svenskar jobben, det är inte politikerna som gör. Om du jobbar i den offentliga sektorn så kommer alla pengar som finansierar ditt jobb där från skatterna som de privata företagen betalar in och skatterna som deras anställda betalar. Varenda krona finansieras av skatterna som ursprunligen kom ifrån de privata företagen. Knappast din fiende. SD har ingen hatpropaganda, det har däremot de livsfarliga invandrargrupperna och extremistena som föstör valmöten, demokratin och angriper politiker. Det politiska våldet blir värre för varje år, snart är det Libanon här, där man inte får ha politiska möten, inte får annonsera, inte får sprida information, en diktatur. Tills dess betalar vi världen högsta skatter, det är ditt och mitt problem, det är socialistpolitikerna som vill ta allt vi tjänar. SD är inte problemet, de vill ju sänka statsutgifterna, då finns det ju hopp, annars inte.

  ReplyDelete
 5. "...så de slipper se alla brinnande ghetton. Dessutom är de förmögna så de slipper betala slavskatt här hemma och på köpet lida av allt rasistikt hat riktat mot svenskarna". Ja, det är HEMSKT synd om dig. Förstår inte varför du inte emigrerar och själv blir invandrare i ett land utan dessa kopiösa problem.Att ha växt upp i Sverige, med alla dessa umbäranden kan inte ha varit lätt. Hoppas verkligen att du hittar styrka att leva vidare i denna utsatta tillvaro.

  ReplyDelete