Tuesday, September 14, 2010

Muslimer inleder sina hot efter Frankrike förbjöd slöja.

Lustiga teckningar eller nya lagar, oavsett vad det handlar om som irriterar en muslimer så blir det hot, våld, mord, massmord eller upplopp. Det handlar inte ens om händelser i deras egna länder, det handlar om saker som händer på andra sidan jordklotet.

Varför tror pakistaier och yemeniter att de har något med fransk inrikespolitik att göra.

Muslimer verkar numera tro att de äger hela världen och har rätt att påverka vad som ska tillåtas i andra länder. De vill bestämma vad folk vad vi i väst ska tillåtas göra.

Deras krav och arrogans har man inte sett maken på.

Går vi inte med på deras krav så blir det terror. Då är det dags att rösta, vilken religion är den mesta bakåtvända, mest radikala, kvinnorförnedrande, hatpredikande och farligaste där varje enskild självutnämnd kunnig kan utdöma dödstraff och beordra massmord och terror?

Just det, det är islam, den som ironiskt kallas "fredens religion". Det är samma religion som de "nya" Moderaterna vill skapa mer tolerans för. Vilket särdrag ur islam tycker du vi ska tolerera mer? svd svd dn dn

1 comment:

  1. -Helt rätt !
    Islam dominerar sina `egna` befolkningar genom hot, religiös `polis`.....så varför inte försöka med flata politiker/statsledningar i västvärlden, t.ex. sådana som president Obama`s i Förenta Staterna samt de svenska & norska politiskt korrekta etablssemangen ??

    ReplyDelete