Tuesday, September 28, 2010

Mytbildare förstärker fördomarna om SD.

Mattias Tyden's artikel, "tankefel i debatten om Sverigedemokraterna" gör inget annat än att förstärka fördomar och mytbilder.

Man hade vänta sig att någon till slut kommer till den klarsynta iden att "ta debatt med SD" istället för att som hittills bara prata OM SD och huruvida man ska bedriva en hetskampanj mot dem, blockera dem i all offentlighet och smutskasta dem.

Mattias T har samma syn som etablissemanget, men han är avsevärt mer verklighetsfrämmande eftersom han anser att vi visst tar upp invandrarbrottsligheten och invandingspolitiken till debatt. Ingen annan påstår något sånt, det är ju inte sant och det vet alla.

Mattias slutsats är den vanliga, att det vore "en tragedi" om SD blev en maktfaktor och det vore "livsfarligt" att köpa partiets problemformuleringar och att ge dem legitimitet. I klartext betyder det att han anser det livsfarligt att ta debatt med SD eftersom SD kan vinna debatten.

Mattias gör som alla andra skrämda politiker och journalister, han smutskastar och misstänkliggör SD. Det är den ohederliga utvägen för en enkel person utan argument och utan logik i sitt resonemang.

Mattias tar inte debatt, han argumenterar inte för sin åsikt eller mot SDs åsikter. Han bara påpekar samma sak som extremister och byfånar skriker om, "SD är farliga och hemska men vi vet inte varför, vi klarar inte att ta en debatt därför använder vi ord som rasist om SD".

Det stora tankefelet är att ni pratar OM SD istället för att ta debatt med SD.

Om ni inte kan tänka så långt hur kan ni kalla er Docent eller politiker, varför är ni så stolta över er titel när ni exponerar sådan okunskap, ett tankefel som en tolvåring kan förklara? Om ni inte ens vågar ta en debatt mot SD som Fredrik Reinfeldt och de andra partiledarna vägrade så förolämpar ni ju byfånarnas intelligens. T.o.m de beriper ju att ni varken kan eller vågar ta en debatt eftersom ni inte har några argument på er sida och SD har alla argument på sin sida.

Orsaken färre kvinnor finns i Riksdagen är att politiker blir utsatta för mordfösök, hot, misshandel och får sina hem förstörda. Media hetsar och smutskastar med en frenesi och ursinne att det skapar en masspsykos som leder till vad. Tidningarna pratar dessutom om medlemslistor som finns online så livsfarliga psykopater kan få tag på dem och hota politikerna och andra som finns på listan. Konstigt att Fredrika Bremer Förbundet inte ens klagar på det. Istället blir stollen Birgitta Wistrand på FBF förbannad på SD kallar dem kvionnoföraktare. Det är inte kvinnor som hon försvarar, hon bara spyr ut sitt hat mot SD av politiska skäl som, igen är helt omotiverat med tanke på hotet mot SD politiker och SD kvinnor. dn svd dn dn dn svd

2 comments:

  1. Rekommenderar senaste Agenda, särskilt det som kommer 22 minuter in i programmet.
    http://svtplay.se/v/2163664/agenda/del_5_av_18

    ReplyDelete