Sunday, September 26, 2010

Efter Reinfeldts och medias hets ökar hotbilden mot SD.

Reinfeldt satte tonen när han sade att offer för politiskt våld får skylla sig själva. Nästan genast efter det blev Fredrick Federley (c) grovt misshandlad utan för sitt hem, en SD politiker var nära att mördas av en stor grupp invaindrare som samlats utanför hans bostad i Göteborg, en SD sympatisör blev utsatt för ett mordförsök en misstagen SDare var nära att mördas.

Reinfledt har visat att han är en farlig amatör i politiken. Han kan inte bete sig civiliserat, han vägrar be om ursäkt för sina sensationella uttalanden om politiskt våld.

Han satte tonen för media som förvärrar sina hatkampanjer mot SD. Media försöker driva fram en masspsykos mot SD, självfallet blir det mer våld pga av medias irrationella hatkampanjer. Reinfledt har redan sagt att offren i stort sett får skylla sig själva vilket är en sorglig insikt i Reinfeldts intellekt. Han rationaliserar därmed inte bara våld men i förlägningen inhemska strider mellan politiska grupper, ett inbördeskrig.

Reinfeldts ord "de...ska inte bli förvånade om sådant händer" ger legitimitet åt våldet, allt politiskt våld. Reinfeldt förklarade sin syn på våldet efter att en SD politiker just torterats och utsatts för ett mordförsök i sitt eget hem. Man kan bara vänta sig den typen av uttalande från någon hatfylld radikal i en afrikansk bananrepublik som inte begriper vad han själv säger.

Det väntar man sig inte av en ledande politiker i Europa. Reinfeldt måste be om ursäkt, han måste göra uttlanden för att tona ner masspsykosen och det hysteriskt upptrappade tonläget som han själv initierade.

I utlandet ser man på Sverige nu och ser att tonläget låter som ett dårhus. Inga artiklar eller TV-Radioreportage innehåller sakliga argument eller debatt. Allt är bara smutskastning, påhittade "fakta" och misstänkligöranden mot SD, i stort sett bara hat. Politikerna gör samma sak. Istället för att ha en debatt, föra fram argument och bete sig civiliserat och agera rationellt så är det bara hat vi ser lysa ur deras ögon. Ett omotiverat irrationellt hat som märks när de talar, även politikerna drivs av masspsykosen framkallad av sjuka människor i media.

När återgår Sverige till att bli ett civiliserat land där man klarar att ha en saklig debatt istället för ett land med psykosdriven hysteri på gränsen till uppror? svd ab ab ab svd dn exp svd svd svd dn gp

6 comments:

 1. Lycka till Jimmie Åkesson du är mångas hopp!

  ReplyDelete
 2. SD är rädsla som i sin tur blir rasism som i sin tur är barbari. Ni är det ni fruktar.

  ReplyDelete
 3. Media hetsar. Det är bara en tidsfråga tills en Sverigedemokrat blir mördad. Skam skam skam. Ni chefredaktörer på Aftonbladet och Expressen får sansa er och börja skriva om sanningen som den är istället för att ljuga och fejka ihop lögner. Vill ni leva med att ha hetsat till att människor dödas?

  ReplyDelete
 4. Det finns ingen masspsykos .... Det är du som hamnat i psykos .. coola ner och sök hjälp

  ReplyDelete
 5. Kommunismen prackades på en stor majoritet av befolkningen i Ryssland, från en välorganiserad fanatisk relativt liten grupp människor. Med hjälp av propagandistiska ord och fraser trycktes den över befolkningens huvuden och förvred dem så att de egentligen inte kunde tänka särskilt klart. De blev fångar i de kommunistiska fraserna, som de trodde var någonting gott……
  Mångkulturalismen är också ledd av förespråkare som inte riktigt vill erkänna hur människor är funtade och hur de fungerar i verkligheten över hela jorden….
  Man undrar därför varför dessa viljor så hårt vill driva fram någonting som egentligen är mycket människofientlig?
  Vad är det slutliga syftet?
  Vem och vilka tjänar på att de olika etniska folkstammarna, språken, kulturerna och identiteterna försvinner från jordens yta?
  Vilka strateger, visionärer, politiker och multinationella företagare tjänar på den utvecklingen?
  V.h. JB

  ReplyDelete