Monday, September 27, 2010

S agerar mot våldtäktmän, i Afrika.

Margot Wallström, (s) vill att skyldiga våldtäktsmän ställs till svars, de ska hittas och namnges. Det vore bra men problemet är att våra politiker bara pratar om andra länder, inte om Sverige. Wallström pratar om Afrika.

De svenska världsförbättrarna, politikerna vill förbättra situationen i andra länder men de har inga förslag eller ideer om vad man ska göra i hemlandet. De kan inte ens vara medvetna om hur svår brottsligheten är i Sverige. Hur de de förbli passiva när de får in den årliga statistiken som varje gång visar rekord i grov våldsbrottslighet. Varför gör de intgenting?

I Sverige får allmänheten inte ens veta hur mycket brottslighet vi har och allvarlig situationen är. Knappt någon stockholmare vet att nordvästra förorterna skakades av våldsamma upplopp i natt och att skottlossning rapporterade i två andra stockholmsförorter.

En kris som bara förvärras måste åtgärdas. Eftresom politikerna varken kan eller vill göra något åt den eskalerande krisen med upplopp och massvåld i alla invandrarförorter så blir det bara värre tills vi tillsätter andra klokare politiker med viljan att åtgärda problemet.

Ett typexempel på hur inkompetenta våra beslutsfattare är handlar om de 300 - 400 zigenare som flyttat in på sommarremålet High Chaparral i Gnosjö.

Sedan visumkravet slopades från Serbien vid årsskiftet strömmar massor med zigenare in i Sverige. De känner till att vi betalar stora pengar till alla som kommer hit och söker asyl, zigenarna vill ha en bit av asylkakan trots att de inte är flyktingar.

Migrationsverket agerar på egen hand och vill hyra stugor till de 300 - 400 zigenarna men kommunen har inte informerats trots att de blir ansvariga för mycket stora kostnader för dem.

Tusentals fler är på väg hit förutom den vanligt flyktingtrafiken vilka är runt 100 000 årligen. Ingen verkar vilja göra något åt det annat än att organisera fler stugbyar, fler hotell och fler vandrarhem åt alla som kommer till Sverige. Vi andra ska ju hålla tyst om allt det eftersom de kallar oss som belyser problemet för rasister, det är ju hemskt om någon vill ha en kostnadsberäkning på sånt.

Dessutom påminns vi i DN idag om att den svenska kulturen inte finns. Allt som vi trodde var svenskt är egentligen från utlandet. Snart ser vi nog artiklar med besökande kineser i träskor som tuggar på knäckebröd i en kinesisk Volvo som säger "we like swedish", om de visste hur fel de hade? dn

5 comments:

 1. Men herregud, "skakas av våldsamma upplopp"? Tusentals som strömmar hit och vill äta vår kaka? Kris? Men undrar ju var du bor, var du sitter någonstans och darrar som ett asplöv av rädsla inför saker som vi i verkligheten inte ens märker av. Jag bor och har har bott i förorter (Tensta, Skärholmen) i tjugo år och har inte märkt av ett enda litet upplopp (om man inte räknar köerna när det är rea), jag är gruvligen oantastad och det värsta som hänt mig var när mina rosor fick svamp. Lugna ner dig själv en smula, du kommer att få en hjärtattack om du hetsar upp dig på detta vis.

  ReplyDelete
 2. Eldöverfall mot polisstation i Södertälje,
  stenkastning mot brandbilar inte bara i
  storstäder, nysvenska gangstergäng... nog finns
  problem.

  ReplyDelete
 3. Anonymous 8.21 PM: Själv undrar jag hur du och andra verklighetsförnekare kan anklaga invandringskritiker för att "darra som asplöv av rädsla" medan ni själva är rädda som om kriget brutit ut över att SD har kommit in i riksdagen.

  ReplyDelete
 4. anonym 8:21 Du måste var helt bortkopplad från verkligheten. Du kan läsa lite statistik så inser du (kanske) att vi har 20 gånger fler våldtäkter än andra jämförbara länder i europa, rekord i olika slags grova våldbrott. Ambulans, hemhjälp, brandförsvar vägrar åka in i många områden, vet du ingenting om hur Sverige ser ut? Du sitter väl under en korkeken och tittar på dina blommor, så lär man sig ingenting. Läs nyhetskällorna som länkas till höger så blir du mer informerad eftersom vanliga media nästan aldrig skriver om det som händer.

  ReplyDelete
 5. Vill ni verkligen ha högt blodtryck, ska ni läsa den osminkade sanningen i boken "världsmästarna" skriven under pseudonymen Julia Ceasar av en svensk journalist. Går troligtvis inte att köpa i bokhandeln över allt, då den beskriver sanningen om den politiskt korrekta smörja våra politiker silar genom en rövslickande och okritisk journalistkår till den flata och lättlurade massan. Mycket läsvärd, men också mycket skrämmande! Vart är Sverige på väg? Helvetet?

  ReplyDelete