Monday, August 30, 2010

Kebabmoms, skattefria invandrarzoner och alla slags invandrarbidrag.

Det kanske hjälper invandrare. Men varför riktar sig Alliansen nästan bara till invandrargrupper, varför är de Alliansens prioritet, varför ska svenskar diskrimineras så andra nationers folk kan få mer?

De pratade jämt om att "vi har ju råd med massinvandring". Har vi inte råd längre, isåfall varför säger ingen det i klartext? Har de inte "råd" att vara ärliga med väljarna?

Tror man skattefrihet för invandrare kan hjälpa Sverige och svenskarna? Svenskar har betalt världens högsta skatter i alla tider, nu plötsligt behöver inte invandrare betala de skatter alla andra tvingas betala, är det rättvisa? Man satsar inte på Sverige med sådana beslut, man satsar på andra nationaliteter utan att förklara varför.

Eftersom partierna dirigerar en stor del av vår välfärd till icke-svenskar, asylfall, invandrare mfl så är SDs valfilm mycket träffande. Filmen som snart fått tittarrekord på youtube beskriver hur en grupp muslimer med barnvagnar springer mot kassan där välfärden finns, en gammal pensionär med rullator försöker hinna fram men kommer inte fram i tid och därför tar muslimerna allt kapital.

Det kan vara valet som beskrivs i filmen där allt fler asylfall som får rösta, kan välja partier som begränsar alla resurser till svenskar och ger mer till asylfallen. Det är Alliansen och de andra partierna som muslimer helst väljer, då slipper de burkaförbud, de tillåts fortsätta förnedra kvinnor och får obegränsat med pengar från våra svällande skattekistor. Hur många som helst tilltåts komma till Sverige i all framtid oavsett om vi har råd eller inte. Svenskarna måste kanske snart avskrivas som en helt onödig folkgrupp, det händer nog dagen då de inte längre bidrar till den nya eliten som ska prioriteras, asylfallen. dn svd svd

9 comments:

 1. Du spärrpucko: du kanske borde notera att det är företagen och inte de som är anställda vid dem som får skattelättnaderna. Om du vågar dig dit med ditt blekfeta arsel och startar ett företag är det du som kommer i åtnjutande av förmånerna. Om det nu blir några: det är ju en tanke som ska utredas, inget mer.

  Ja herregud.

  ReplyDelete
 2. De är villiga att lova vad som helst. Nu ser vi socialismens dödsryckningar.

  / FreeBird

  ReplyDelete
 3. Ja, Sverigedemokrater kan verkligen BARA prata om ekonomisk politik ifall det finns en invandrarvinkel. Det har vi väl alla förstått.
  Och inte helt oväntat fattar ni inte överhuvudtaget vad Alliansförslaget handlar om.

  Tips; om målet hade varit att särskilt gynna invandrartäta områden, finns det en hel drös med andra saker att göra. Bara en sån enkel sak som pengar på bostadsupprustning eller fler jobb i skolan eller vad fan som helst, hade gjort mer nytta vad gäller att skapa riktiga jobb.

  Så varför går man omvägen via SEZ?

  Ledtråd; kolla vad Alliansen gör i arbetsmarknadspolitiken i övrigt - UTAN att ta på er invandringsfiltret. Klarar ni det?

  ReplyDelete
 4. Det finns ju redan en hel drös med anda åtgärder som alliansen tagit för att hjälpa nyankomna flyktingar, det finns inte plats att nämna allt i en blog. Allt från att i hemlighet bygga moskeer för våra skattepengar till instegsjobb så svenskar diskrimineras (igen), satsa miljarder i helt nya bostadsdområden i redan överfyllda kommunala invandrarförorter, renovera de överfyllda snabbt nedslita kommunala fastigheterna där de nyinvandrarade bor för extra miljarder som driver upp allas hyror, för att inte tala om krishantering av landets prykologsika förfall bland unga, rättssystemet som havererat och allmän rädsla för att gå ut mm. Vi vet vilka partier som gör allt för andra nationaliteter, de är bara att välja.

  ReplyDelete
 5. Alliansförslaget är väl på sätt och vis bra.
  Asylanterna kan än effektivare segregeras fån det övriga samhället. Visserligen genererar deras lokala ulandsekonomier inga skatteintäkter, men ärligt talat när pyntade spelklubbarna i Ronna senast in stålar för sin verksamhet. Med ekonomisk frizon som argument kan möjligen bidragen minskas betydligt.
  För att förhindra att etniska svenskar missbrukar systemet bör det också byggas murar runt omkring zonerna så att man inte riskerar oönskad handel av alkohol och tobak samt rentav köp av sexuella tjänster.

  ReplyDelete
 6. Utan att nämna namn föreslår jag att ni kollar upp vilken etnicitet ledarna i Sveriges tyngsta kriminella gäng idag har; Original Gangsters, Naserligan, Jugoslaviskst nätverk, Asir, Black Cobras, Black Scorpions, Werewolf Legion, Joksos arvtagare, Tigrana mfl.

  Jag vet inte vad nettokostnaden för flyktingmottagning, SFI kurser och assimilation är. Men jag vet att jag inte är beredd att betala med det lidande dessa gäng har orsakat.

  Det är tragiskt och osunt för åsiktsfriheten om vi inte kan diskutera detta utan att kalla SD ”nazister” och ”rasister”!

  Är rasism och nazism de enda argument SD´s motståndare har? Orden är så missbrukade att de snart kan ersättas med ”blaha”.

  En sak är solklar: Om man vill att skattepengar skall gå till vård, skola, äldre- och barnomsorg. INTE en flyktingmottagning som inte ens kan skilja på behövande och kriminella från andra delar av världen, finns bara ett val:

  Sverigedemokraterna!

  //Fredrik

  ReplyDelete
 7. Döp om dom till Allahiansen istället. Det namnet vore mer klädsamt för dem.

  ReplyDelete
 8. RS visar på en klockren argumentation à la vänstern, när sakargumenten tryter kommer invektiven, eller snarare, man börjar med invektiven direkt för då behövs inga sakargument alls.

  Jag förstår inte att det ska vara så in i vassen känsligt att påpeka orättvisor när svenskarna hamnar i bakvattnen? Vad är det som gör att ni tar så illa vid er?

  Varför tror alltid vänsterfolket att de han monopol på ordet rättvisa??

  www.aktualia.wordpress.com/flygblad

  ReplyDelete
 9. Varje år läggs ungefär 2-3 tusen propositioner fram, varav många aldrig kommer någon vart. Därmed så förstår jag inte varför den här ska bli så stor inom media, än att den endast leder till att svenskar ska ha ännu en anledning att klaga på invandrare. Samma svenskar som säger att invandrare kommer hit och endast tar bidrag, samtidigt som dom säger "dom kommer hit och tar våra jobb".

  Min (svenska) flickvän studerade på SFI för att tenta upp hennes betyg och konstaterade att det finns lika många invandrare som svenskar där. Klaga på dessa svenskar istället som har växt upp här och inte kan ett dugg, medan invandrarna (enligt hennes mening) kan knappt svenska för att de nyligen kommit till landet. Jag själv som är invandrare har 2 masters inom juridik och är endast 27 år. Detta uppnådde jag även fastän jag hade miljontals svårigheter att bli "en del av samhället" pga det svenska bemötandet. Inom läkarbranschen så är en stor bråkdel invandrare. Sedermera sysselsätter invandrare 3-400 tusen människor i Sverige. Mina närmaste "invandrar-vänner" är alla ambiösa och sköter sig flitigt.

  Självklart finns det ett flertal invandrare som jag inte tycker om, men det finns lika mkt svenskar som ställer till med stök.

  Klaga istället på de 2 miljarder kr som går årligen går till det onödiga Afghanistan kriget och alla politiker som reser runt på skattepengarna, utan att komma fram till några resultat, än att slösa vanliga människors pengar. Klaga på Ingvar Kamprad som lever skattefritt, och tro mig det finns flera andra chefer i stora bolag som gör likadant, även imon advokatbyrån som jag har arbetet för. Dom är dom riktiga bovarna ni ska anklaga och hoppa på.

  ReplyDelete