Monday, August 23, 2010

Sossarnas strategi inför valet avslöjat, inte särskilt klokt.

Sossarnas argument finns i deras interna träningsmanual for sossar som inte klarar att tänka själva och behöver tränas.

Det här är deras bästa argument mot deras hatobjekt nummer ett,

SD är ett högerparti som grundar sig på främlingsfientlighet, en rasistisk människosyn och inte har någon politik för att minska klyftorna i Sverige.

SD är ett arbetarfientligt parti som vill försämra arbetsrätten, ge arbetsgivarna mer makt och inte bryr sig om arbetslösheten.

SD är ett kvinnofientligt parti med en omodern kvinnosyn och många förslag som försämrar jämställdheten i Sverige.

Noterat att de börjar med sitt vanliga barnbabbel om rasism och främlingfientlighet. De inleder med att strunta i argument.

Sedan byter de stil i samma mening utan att begripa att argumentationen försvinner om de nu vill försöka med det, vilket inte märks. De pratar om att öka klyftorna, det är meningslöst att ens bemöta.

SD är arbetarfientligt säger de, men det är ju sossarna som lovat höja skatterna vilker driver ut jobben mer och snabbare. Det är sossarnas LO som ger pamparna 100 miljoner kronor i pension och sedan låtsas att de inte förstod att de gjort det.

SD vill ge arbetsgivarna makt säger de.

Det är ju arbetsgivarna som ger oss jobb vilket hela välfärden är grundad på. Det är bara de privata jobben och de skatter som genereras från företagen och deras anställda som finansierar hela den offentliga sektorn. Det är de privata företagen som sossarna och andra i V mupp gruppen vill göra till boven i Sverige som finansierar allt som stat, kommuner och landsting företar sig. Det är de privata företagen, arbetsgivarna som gör det möjligt för Sverige att existera. Det är deras skatter som politikerna tar och omfördelar. Allt kommer ursprungligen från de privata företagens vinster i form av skatter på vinst, omsättning och löneskatter.

De misstänkliggörs, görs till boven. Sossarna lovar fler jobb men det är bara de privata arbetsgivarna som kan skapa fler jobb om det sker direkt eller indirekt med skatter. S klagar på och beskattar företagen till döds men lovar jobben som bara företagarna kan skapa.
Därför är socialdemokratin en misslyckad ide från början. Bara de som inte beriper det sammanhanget kan vara sosse.

Det sista av sossarnas bästa argument är att SD är kvinnofientligt med en omodern kvinnosyn.

Det är givetvis sossarnas mest misslyckade argument eftersom de sju riksdagspartierna står för den mest förnedrande kvinnosynen. Moderater och sossar vill tillåta burka och slöjor i Sverige vilket är den mest synliga förnedringen av kvinnor. SD vill inte förnedra kvinnorna, hur kan sossarna vinkla sanningen till motsatsen utan att en tänka till lite, de vill väl inte se ut som idioter om det skulle bli en deabtt?

Hur kan sossarna säga att SD har en omodern kvinnosyn, SD är det enda parti som vänder sig emot de som har en omoderna kvinnosyn. SD är de enda som ens vet vad som händer på våra gator och torg. Sossarna och moderaterna har aldrig yttrat ett ord om den dagliga förnedring som sker av flickor och kvinnor som kallas hora, som blir bespottad, som man våldför sig på, som förnedras, rånas eller våldtas för att hon är svenska eller ser svensk ut.

Kvinnoförakt är att inte ens låtsas om det, att inte känna till det, att inte bry sig om det och att inte reagera mot det.

Fi, Sossar och moderater har aldrig sagt ett ord om sådana händelser som inträffar överallt. SD är motsatsen till kvinnoförakt, de andra partiena personifierar kvinnoförakt och svenskförakt.

Det är de sju riksdagspartierna, oavsett vad de säger, som importerar kvinnoförakt utan ha någon anledning att göra det, utan att någon svensk ens vill det. De tvingas oss betala för det. Inte bara kvinnor föraktas. I skolorna förnedras barn, de tvingas betala avgifter till hotfulla invandrare som beskattar dem under hot. Aldrig har så många skolelever varit utsatta. Nu finns en facebookgrupp mot våldet i skolorna. svd dn

I valet kan vi ge dem budskapet att det har gått för långt. Burka och halalslakt ska inte bli något vi vänjer oss vid, hedersmord är inte ett svenskt kuturinslag.

Allt sådant upphör omedelbart efter valet. Ska islam och muslimer eller svenskt och svenskar bli ett dominant inslag? Välj rätt eftersom snart kan inte ens din röst styra besluten i Sverige. Nästan 3 miljoner invandrare kan själva välja sina beslutsfattare, vad väljer de att våra skattemedel ska användas till? Vill de åtala partier som SD, fängsla dess sympatisörer? Många sossar säger att de vill göra det. Förra sosseregeringen använde SÄPO för att stoppa våra åsikter och de ljög om det senare.

Det krävs bara en kort tids närvaro här för att få delta i val, nästan alla invandrare får rösta i kommunlvalen. Snart spelar en svensks röst inte mycket roll när tillräckligt många asylfall har lockats hit av våra politiker och allierar sig med vänstern för att förbjuda oss och våra västliga åsikter.

I en framtid när alla svenskar vaknar, när vi vill stoppa Halal-TV 2.0 och andra hyllningar för hedersmord, stening och kvinnoförakt, då kanske det är för sent.

Så gick det till i Iran. Det var den inhemska vänstern i Iran som skapade förutsättningar för den islamska revolutionen, sen förbjöds vänstern och de andra. Islam vinner aldrig med demokratiska medel vilket våra politiker borde lära sig. svd svd dn dn dn ab ab ab ab

No comments:

Post a Comment