Friday, August 20, 2010

Inga tidningar eller politiker deltar i kampanj mot stening,

Däremot deltar nästan alla tidningar i en gemensam kampanj för en afrikan som inte får yttra sig fritt i sitt hemland Eritrea.

Eritreanen saknar sin yttrandefrihet och alla media skapar en internationell protest- och aktivitetskampanj till stöd för honom utan att ens veta vad för slags skriverier som förbjudits.

Men en kvinna i Iran som ska stenas till död eller hängas för en påstådd otrohetsaffär får inget stöd av svensk media. Då finns det ingen tidning som protesterar eller ens klagar.

Svensk media väljer noga ut vilka som ska få stöd och vilka som de hetsar mot i drevliknande kampanjer.

Det kanske har med att göra att politiska islam är just nu en rörelse som de politiska partierna och media stöder och minsta kritik mot islam är så gott som bannlyst. Alla sju partier är helt överens om att islam ska få fritt tillträde till Sverige, politikerna garanterar att islam inte ska få kritiseras.

Att kritik mot islam numera är förbjuden märkte en opolitisk tjänsteman under Nykamo Sabuni. Regeringstjänstemannen Henrik Emilsson hade skrivit en kritisk bloggkommentar om islam ett par år sedan. Expressens undersökande journalister spårade upp en gammal kommentar som han skrivit som var kritisk till steningskulturen, och nu blev Emilsson omplacerad, tystad och tvingad att be om ursäkt.

Expressen trängde sig in hemma hos Emilsson och började fotografera, nu skulle Emilsson hängas ut som rasist av Expressen, ett drev mot borgarna passar vänsterpressen strax innan valet. Nu polisanmäls Emilsson av extremister inom islamiströrelsen SUM, en organisation vars talesmän förespråkar steningsmord på gays och otrogna. Förmodligen så får de statligt bidrag av moderatregeringen.

Statssekreteraren Christer Hallerby (fp) säger - Emilssons kommenter var oursäktliga och djupt problematiska därför omplaceras han omedelbart.

Justitieministern Beatrice Ask (m) sade - Jag trodde det inte var sant när jag läste det. Klart att man inte kan ha tjänstemän med den typen av åsikter, sade Ask.

Fredrik Reinfeldt (m) sade - Det är alldeles uppenbart att han inte kan hysa den orimliga uppfattningen med det jobb han har, sade Reinfeldt.

Våra ledande politiker i den borgerliga regeringen gör det helt klar för väljarna att vi inte tillåts kritisera en hedersmordskultur om vi ska få arbeta som statliga eller kommunala tjänstemän. (Tur att de inte vem vem jag är och synd att behöva säga det i en sk. demokrati?)

Reinfeldt, Ask, mfl. säger rent ut att det blir yrkesförbud för alla i den offentliga sektorn om vi ogillar de primitiva kulturdragen som finns inom islam och kritiserar någon aspekt av islam.

Eftersom media följer politikernas direktiv så blir det ingen kampanj mot Iran som vill stena och hänga otrogna. Tvärtom, moderatstyrda SVT skapade Halal-TV i statens regi efter att de muslimska programledarna sagt att de vill införa muslimska Sharialagar i Sverige och de vill stena otrogna svenskar till döds.

Dansen runt midsommarstången och dragspelsmusiken avstannar nog snabbt om folk verkligen inser vad Moderater och de andra politikerna vill införa i Sverige.

Medias roll är klarlagd nu när samtliga media stöder eritreanen som inte fick yttra sig i Eritrea men samma media hetsar mot en svensk som bara sagt något som är självklart för alla som vet något om islam.

Med borgarpartiernas utlovade yrkesförbud och hetskampanj av media mot alla som hyser självklara åsikter så är min röst mer kritisk än någonsin.

Man har anledning att känna sig rädd för åsiktförtycket som sossarna var experter på, borgarna har nu tagit över sossarnas roll på ett farligt och skrämmande sätt.

Eftersom jag inte vill ha yrkesförbud och så allierar jag mig hellre med ett parti som är emot primitiva mordmetoder, ett parti som inte kräver yrkesförbud pga ens åsikter. Min röst går till Sverigedemokraterna. Vad väljer du, borgarpartierna som lovar yrkesförbud i gårdagens Expressen?

Sverige har blivit farlig inte bara för islams ökande inflytande men även pga av etablerade partier som öppet lovar yrkesförbud om man säger något klokt. Är bara dårskap, extremism och idioti tillåtet nu? Tur att vi fick klara besked INNAN valet. dn dn ab ab ab ab svd dn dn

3 comments:

 1. Detta var det slutgiltiga beviset för att vi verkligen lever i en diktatur. Än så länge har ingen blivit hämtad av hemliga polisen men hur länge till dröjer det innan folk helt sonika börja försvinna spårlöst? Med tanke på dom kommande grundlags ändringarna, som man ocksåförsöker smyga igenom under medial tystnad, så är den frågan ytterligt berättigad. Sverige går med stormsteg mot att bli totalitärt.

  ReplyDelete
 2. Det stämmer och det hade man inte väntat sig av en sk borgerlig regering. Man hade hoppats att socilismen skulle bromsas, företagande får en bättre skattemijö så fler industrijobb skapas, istället blir det bara fler tiggare, fler ghetton, fler socialfall, knarkare och skattefiansierade kebabstånd som varken bidrar till fler jobb eller ekonomin.

  Borgarnas plan med fler analfabeter i okvalificerade serviceyrken som jobbar svart är inte de jobb som kommer att rädda pensionerna. Det kommer att ännu snabbare rasera vår ekonomi, därför tog de bort försvaret så de kan låtsas att ekonomin bibehålls, men pengarna slösades bort.

  ReplyDelete
 3. Här är några som varit övertydliga med sånt som gett konsekvenser...

  PIRATPARTIST DÖMD FÖR VÅLDTÄKT MOT BARN
  http://frianyheter.wordpress.com/2010/08/20/29-arig-piratpartist-domd-for-valdtakt-mot-barn/

  LÄRARE OCH PIRATPARTIST DROG TILLBAKS KANDIDATUR EFTER ATT HAN SYN PÅ PEDOFILI BLEV KÄND
  http://frianyheter.wordpress.com/2010/08/20/larare-och-piratpartist-drog-tillbaka-kandidatur-till-riksdagen-efter-avslojanden-om-hans-syn-pa-pedofili/

  ReplyDelete