Thursday, August 26, 2010

Skammens dag, SvD struntar i fakta och ljuger om offren.


SvD gör ett samvetslöst misstag, de försöker bemöta en utredning som är baserad på fakta från polisrapporter men ljuger avsiktligt i ett försök att förfalska verligheten om våldtäkterna.

Som Aftonbladet försökte göra tidigare så stuntar de i sanningen i ett panikartat försök lura läsarna att tro att vi inte har något problem med brott, våldtäkter och invandrarbrottsligheten.

Redan samma dag som SD publicerar våldtäktsrapporten, utan att ha kunnat undersöka Sverigedemokraternas grundliga undersökning om våldtäkter så har SvD lyckat tota ihop en artikel och prata med Bagdad Bob Hradilova på statliga Brå.

Med en åsnas envishet försöker media vinkla sanningen och ljuga om ett av våra allvarligaste problem, vårt världsrekord efter Afrika i våldtäkter och att de flesta av de skyldiga är invandrare.

Det faktumet går redan att utläsa av Brås egna siffror och en mängd offentliga utredningar säger samma sak.

SvD gör samma misstag som Aftonbladet, dels bekräftar SvD att SD har rätt men motsägelsefullt försöker de hävda att det inte stämmer.

SvD påstår att de granskat SDs påståenden vilket är en ren lögn. Deras första "svar" hänvisar bara till Brå's Hradilova, ingen undersökning har gjorts av tidningen.

SvD's andra "svar" gör samma sak, de har bara en hänvisning till Bagdad Bob Hradilova men bekräftar att de har rätt märkligt nog. Hur blev SDs "fel", "rätt"?

Tredje "svaret" blir grumligare. Utan att redovisa källa, fakta, undersökningar, statistik, rapporter eller någonting som grund tar man bara ett påstående från en person utan känd trovärdighet som påstår att Sverige har bättre anmälningsupptagning och större vilja att anmäla våldtäkter och det kräver mer forskning innan man kan säga något. Enligt SvD säger Liz Kelly allt detta utan ha någon som helst grund för det. Det största logiska misstaget SvD och Kelly gör är att inte kräva samma sak om andra nationers siffror vilket givetvis gör att SvD och Kelly inte har någonsomhelst trovärdighet.

Den mest sinnesförvirrade kommentaren skriver SvD om att Brå skulle ha sagt att "det inte finns några fakta bakom påståendet (om att våldtäkterna ökat). Enligt Expressen hävdar Brå att man tidigare var mer toleranta för våldtäkt och inte brydde sig om att anmäla. Underförstått menar Brå att vi alltid haft 6000 våldtäkter om året, men offren tyckte inte det var värt att anmäla, som vanligt är det en bisarr gissning av en stolle som måste avfärdas. Reinfeldt måste sluta använda Hradilova, hon har ju stolleförklarats för länge sedan och sånt reflekterar på regeringen.

SvDs artikel hamnar på en barnslig nivå alldeles för underlig för att ens bemöta. Om vi skulle hamna på Svd's nivå så skulle vi vara helt okunniga om vad statistik betyder, vad undersökningar är, vad fakta är och vad slutsatser är baserade på. Ett tips till SvD och Brå är att gå i grundskolan och slå därefter upp orden i en uppslagsbok.

Alla andra som tycker att Sverige är farligt baserar det på verkligheten kring oss, vi kräver att politikerna tar itu med brottsligheten. Media ljuger, de håller ihop med politikerna de skulle granska. De bjuder varann på middag och tystar ned problemen. De kallar oroliga svenskar för extremister, våldtäktsoffren som vågar klaga, ni är rasister och extremister, ska ni tolerera det bemötandet? Ska politikerna och partierna som kallar oroliga svenskar för extremister få ert förtroende i valet, väljer ni ett parti som vägrar samarbeta med de enda som bryr sig om Sverige?

Tobias Olsson på SvD, Brå, Liz Kelly och SvDs chefer och tidningens ägare får underkänt. Dessutom så borde man se till att de straffas för sina groteska och avsiktliga lögner vilket säkert alla tusentals årliga våldtäktsoffer håller med om, de våldtäktsoffer som tidningen försöker förringa som icke existerande. svd svd dn dn dn svd ab ab dn exp dn svd dn svd

Forskare håller med SD om deras undrsökning. F T

9 comments:

 1. Det är humor i Jerzy Sarneckis inlägg på SVD. Om vi ändå skulle anta att han har rätt i allt han säger, att det inte alls är kulturbetingat utan att det beror på socioekonomiska orsaker - då har han själv sagt att Sverige har en misslyckad strategi gällande invandringen där det utanförskapet vi sätter folk i tvingar dem till brottslighet.

  Hans liknelse med att förbjuda svenska män att åka till Asien är på mellanstadienivå - undrar om han är lika färgad i sitt yrkesutövande och sätter låga betyg på elever som presenterar eventuella obekväma sanningar.

  ReplyDelete
 2. Die Dummen Schweden!August 26, 2010 at 8:19 AM

  Jerzy Sarnecki tycks själv vara en produkt av misslyckad svensk invandringspolitik!
  Vad håller människan på med egentligen?
  Vänligen, lägg ner det "Brottsförnekande Rådet = BRÅ"! Måste man vara "kommunist/socialist" för att bli anställd i det "Brottsförnekande Rådet = BRÅ"?

  ReplyDelete
 3. Stollen Sarnecki skulle inte klara ett vanligt jobb därför är han lärarre på en kravlös statlig institution. Han bryr sig inte om hur SD gjort undersökningen, han bara gissar och försöker desperat få ihop sin logik, Han misslyckas som SVD, Hradilova och AB misslyckades.

  De är livsfariga eftersom de ser siffrorna öka dramatiskt och säger i media att "det ar omöjligt att veta om våldtäkterna ökat", Sarnecki kan inte ens räkna, inget år har de dömda nått 10 % av de anmälda brotten, det är mycket färre. Sarnecki kan inte vara helt frisk.

  ReplyDelete
 4. han kan inte vara ekspert i kriminologi- han ar fiendens agent for 5-kolonnare att demolera sv och under utan arbetar han hård mot sv o sv goyim. Ta bort hans glasogon och du få se orms oga - se nogrant han har annat kosmologi og genetikk o den sort zombier som Jerzy kor hård sitt agenda mot oss alla till de degraderar vilseleder oss till kondition att eliminera- gammal kunskap. han borde inte tillåtas att undervisa

  ReplyDelete
 5. Sten Levander, ledamot av BRÅ:s vetenskapliga nämnd, i Aftonbladet den 5/4 -05:
  "-Det är katastrof överallt på BRÅ. Rapporterna som de gör är filtrerade, det utövas censur. BRÅ:s uppdrag är att serva regeringen med forskning och kunskap. Det gör de inte. BRÅ tillhandahåller istället önskad information på beställning av justitieministern och departementet.

  Sprid flygblad för glatta livet! Här finns info om materialet:

  www.aktualia.wordpress.com/flygblad

  ReplyDelete
 6. Du vill verkligen vara korkad med flit eller? Det SVD gjorde var att ta fram fakta som rasister som du gömmer för att få eran låtsas fakta stämma med dina rasistiska och inavlade åsikter. Så sorry. Gå hem och slå dina föräldrar på käften för att dom är syskon!

  ReplyDelete
 7. Heja Sverige!
  Ett Sverige utan Islam och utan kriminella invandrare!

  Detta skriver en invandrare som tycker att man skall ta seder dit man kommer annars kan man åka hem!

  ReplyDelete
 8. Mona kommer få gråta floder på valdagen när det sket sig att bli Sveriges första kvinnliga statsminister... SD får så många procent att Reinfeldt begriper att lekstugan är över... Om det ändå kunde bli så... Det MÅSTE bli så.... Jag tror det är många nu som verkligen känner att vi mentalt inte klarar av fyra galna år till med ännu fler otacksamma kriminella muslimer att försörja som inte har en tanke på att anpassa sig till Sverige, utan utnyttjar demokratin till en "svensk" stormufti dyker upp och talar om att villkoret för fortsatt liv är att de är rättrogna muslimer...

  ReplyDelete
 9. Joakim, du är en passande representant för vänstern. Korkad, obildad, vulgär.

  ReplyDelete