Thursday, August 19, 2010

Vänstern vill halvera strafftiden, legalisera knark, Alliansen tar inte ställning.

Därför vinner det enda partiet som vill ta itu med brottsligheten och har en plan.

Det vinnande partiet är inte de som vill skicka rosa kuvert till suspekta för att stävja brottsligheten (M), inte heller vänstern som vill halvera strafftiden och legalisera knark mitt under en våldsepedemi och knarkvåg. sds

Det vinnande partiet är det som ser orsaken till vårt rekord i grova våldsbrott, de som vill skärpa straffen och utvisa kriminella invandrare. Visserligen är inte det på långa vägar en tillräcklig politik, men de andra partierna har inget sånt på sitt agenda. Bara Sverigedemokraterna har formulerat en plan för att ta itu med våldet och brottsepedemin.

Men tyvärr har SD inte kunnat föreslå en plan hur man ska itu med det havererade sociala samhället där vi ser kringströvande massor av sysslolösa invandragrupper som hotar och stör omgivningen dag och natt i hundratals orter. Dvs de som inte begår brott men är hotfulla och provocerar eller de som aldrig grips, de som bränner ner byggander, bilar och skolor utan att kunna hittas, dömas och utvisas. Det parti som kommer fram med en plan hur den svenska tryggheten ska återställas får säkert många röster. Det är just nu det största och snabbast växande problem i Sverige som bero flest människor och i vanlig ankdamsordning så är det, det minst omtalade problemet i den offentliga mediasektorn. Där förekommer ingen debatt om det, tvärttom i media ser man dagligen hyllningsreportag till ghettoskapandet.

Enligt pollen i AB (bilden) tycker 94,5 % att valkamapanjen är trist, saknar tempo och att de viktiga sakfrågorna kommer i skymundan. Det beror ju på media som fortsätter tysta ner allt viktigt.

I går kunde man se två olika TV reportage i statlig TV om hur bra det är i Tensta och våra andra brinnande ghetton. Enligt SVT finns ett par olika slags kulturella aktiviteter, en konsthall, (helt foktom), en kör och hantverksaktivitet. Allt såg väldigt trevlig ut, intrycket man får av Moderatregeringens propagandaorgan SVT är att allt är helt normalt, inga brinnande bilar, inga brinnade offentliga lokaler, inga sönderslagna polisstationer, inga kvinnor som förnedras, inga rån eller våltäkter, inga upplopp eller ivägjagade kravallpoliser, allt är så trevligt enligt statlig TV. Politikerna som styr statlig TV vill ge intrycket att vi borde fortsätta skapa fler ghetton och ge flyktingarna fler moskeer som de nya Moderaterna lovar muslimerna (i tysthet).

Det allt fler kommenterar är hur lite de stora partiena skiljer sig, blocken skiljer sig knappt. Det stämmer, de sju riksdagspartienr skiljer sig väldigt lite och Sverigedemokraterna är det enda parti som skiljer sig fran de sju. SD är det enda traditionellt borgerliga parti nu när alliansen flyttats till vänster och är mer likt socaldemokraterna som i sin tur flyttats till vänster och stöder kommunisternas marxistiska ideer. Även LO har flyttats vänsterut mot en radiklaism som fanns i öststaterna. LO förbjuder nu anställning av artister som jobbat åt andra partier av politiska skäl som LO själva säger. LO avbokade en sångerska, Linda Bentzing efter att LO (s) (nazi) fick reda på att hon uppträtt på ett Centern-evenemang. LO bedriver yrkesförbud av en ovanligt radikal sort, det finns bara ett ord för det, vedarvärdigt.

LO medelemmarna luras av facket. Sossepolitiker använder LOs lägenhet som bordell, vad står sossarna och LO för egentligen? Yrkesförbud, korruption, kriminell aktivitet sponsrad från högsta ort.

Centern: Sätt fotboja på misshandlare. ab

2 comments:

 1. S vill ha butler på tunnelbanan. På DN Debatt skrev Stockholms socialdemokrater att man vill ge stockholmarna chansen att lämna sin smutstvätt på väg till jobbet – och hämta ut den ren på vägen hem.
  Stockholmarna har för lite tid för att älska, leka med barnen och drömma. Det anser Carin Jämtin (S), oppositionsborgarråd i Stockholms stad och Ilija Batljan (S).

  Har socialdemokratiska politiker redan börjat visa hur man, tack vare butlersystemet, kan använda sin tidsvinst?

  ReplyDelete
 2. Det var inget fel på den analysen.

  Rätt otäckt hur de rödbruna politikerna och journalisterna med förtjusning ger sig in i häxjakten på departementskillen som helt korrekt ansåg att islam liknar nazism och kommunism. Rasist stämplingen tystar effektivt den fria demokratiska debatten och den som kritiserar invandringspolitik eller islam är ett rasistsvin som skall tvingas bort från sitt jobb för sina åsikter skull, rena rama Stalinismen.

  ”Antirasismen kommer att bli 2000-talets kommunism.”

  Alain Fienkielkraut, fransk-judisk filosof.

  Träffsäker analys måste jag säga.

  ReplyDelete