Wednesday, August 4, 2010

Orsaken till att politiker och media agerar odemokratiskt.

Varför vill inte riksdagsledamöter och media inte acceptera vanliga demokratiska spelregler där man tar politisk debatt och där media sakligt rapporterar fakta utan personliga hatfyllda omdömen?

Riksdagledamöter försöker hitta på antidemokratisk knep för att stoppa nya konkurrerande partier, de vill stoppa Sverigedemokraterna med desperata metoder.

Partierna vill inte använda fri debatt och åsiktsutbyte, tvärtom. De försöker på varje sätta hindra att debatt och information om SDs kärnfrågor når väljarna.

Orsaken måste vara att politiker och media inte vill påminna väljarna om det samhälle de skapat. De själva är orsaken till att verkligheten i Sverige har förändrats från ha varit ett högteknologiskt tryggt land tidigare och till att nu vara mest känt för brinnande förorter, rekord i grova våldsbrott och minskande response från myndigheterna till det hotet.

Nyankommna befolkningsgrupper, flyktingar och invandrare snart 3 miljoner tar över fler och fler orter, skapar egna enklaver där deras egen kuturdrag dominerar och ersätter den svenska kulturen, där rättigheter, ömsesidig respekt och fredlig samvaro tidigare var naturligt.

Mängder med olika etniska grupper, tiotusentals av dem pressas in i varje förort. Bostäderna är överfyllda. Där en svensk typisk familj med två vuxna och ett barn bodde tidigare bor nu 10 - 20 invandrare, vars barn utan kuturell koppling till Sverige drar runt på gatorna vilket leder till en oerhörd brottslighet, förstörelse och kaos.

Våra politiker vill inte erkänna att de skapat ett våldsfyllt kaos i Sverige med 200 renodlade ghetton och långt fler orter med stora invandrarproblem.

En debatt skulle avslöja sanningen för väljarna. Många känner redan till alla problem, det märks i det ökande väljarstödet för SD. Men politiker och media som skapat det "nya" Sverige, "helvetet Sverige" fösöker desperat hålla tyst om allt så länge som möjligt. De hoppas bli invalda igen trots kaoset de skapat, de kan bara lyckas om all debatt stoppas och SD inte tilltås agera.

Därför vill SR åtala Sverigedemokraterna, ett märkligt beteende av statlig media som kontrolleras av Moderatalliansen. (SRs vd Svegfors har enligt uppgift varit ledarskribent på SVD. En antidemokrat, inte en journalist) Ska inte media syssla med nyhetsrapportering? De ser inte sin roll som att rapportera nyheter, deras viktigast roll är att agera politiskt för att sabotera Sverigedemokraterna med åtal, hemliga inspelningar, propaganda reportage, och skapa falska medlemmar i SD med falska id. handlingar och annat som hör hemma i Stasis DDR.

Politikerna vill hitta på nya metoder för att sabotera för SD istället för att ta debatt. Debatt är omodernt, det behövs tydligen inte i Sverige där politikern kontrollerar media med presstöd och där media som tack för pressstödet till fullo stöder politikerna och riktar alla sina hatkampanjer och förljugna reportage mot Sverigedemokraterna.

Sverige har förlorat möjligheten till fritt uttryck och fri debatt. Partierna ställer inte upp på det. Yttrandefriheten har dessutom begränsats av media men även av våldsmän, extremistgrupper och hot.

Statliga och kommunal medel används av politikerna som stöd till vissa extremistgrupper som agerar i symbios med partierna och media som har samma syfte, att stoppa yttrandefriheten, stoppa debatt och information och motarbeta alla som försöker informera väljarna om hur Sverige verkligen ser ut. Bruka våld om det behövs, förlöjliga och ljug, peka ut individer som extremister, få dem avskedade och förstör deras hem tills de avgår.

Så agerar media, de politiska partierna och våldsgrupper med olika metoder men de har samma mål. De vill dölja att Sverige håller på att bli ett helvete, orsaken de gör så spelar ingen roll, vi måste rösta bort dem eftersom de är livsfarliga och inte har minsta intresse av att förbättra Sverige. svd dn ab

2 comments:

 1. Våra journalister missbrukar sina roller allt mer och mer när det gäller samhällsfrågor.
  Genom att skriva personliga åsikter istället för fakta.
  Det borde finnas en press organisation som man kan anmäla artiklar till.

  ReplyDelete
 2. Har skrivit om vad politiskt korrekthet egentligen är och innebär här:

  http://aktualia.wordpress.com/2010/08/04/politisk-korrekthet/

  Har även gjort ett infoblad om hur man kan informera mycket folk på en gång via mejl om att det finns ocensurerade nyheter på nätet. Här är en direktlänk till dokumentet:

  http://www.box.net/shared/hze15nhyiz

  Sprid det vidare och sätt fart!

  ReplyDelete