Saturday, August 7, 2010

Ska vi ta reda på vilka som begår våldtäkterna?

Om sanningen ska fram så skulle samtliga riksdagspartier förlora på att brottsligheten redovisades öppet.

Därför har regeringen anställt Klara Hradilova Selin på Brå. Hon försöker bortförklara vårt nära världsrekord i våldtäkter som Aftonbladet skriver om här. Enligt hennes logik så har kanske våldtäkterna inte alls ökat, och vi ska inte se till de skyldigas nationalitet, bara till deras socioekonomiska situation.

Regeringens talesman på Brå tycker alltså att den statistiska brottskurvan som pekat rakt upp inte betyder någonting. Och hon tycker att om invandrare är skyldiga till 85 % av våldtäkterna som en statlig rapport säger så är det betydelselöst enligt Klara.

Jag tycker vi är färdiga med Klara, hon måste avskedas som den mest inkompetenta talesman alla kategorier.

Moderaternas enda förslag var att skicka rosa kuvert till sexköpare, de insåg efter påstötningar att förslaget inte var bra.

Alliansen höjde straffet för mord, men det fungerar inte i verkligheten. En nyligen dömd irakier som krossade skallen och stampade ihjäl en flicka utvisades inte ens, han fick bara 3 års vård, vilket kanske betyder några månaders lek med playstation och facebook i en bekväm soffa. Beatrice är begravd som tusentals andra offer för invadrarvåldet.

Massor med folk vill ha Lex Emma P, en ny lag som gör utvisning av kriminella invandrare obligatorisk som i de flesta andra länder. Gruppen har över 10 000 medlemmar på facebook. Vad tycker ert favoritparti, föredrar de rosa kuvert?

SD verkar vara det enda parti som bryr sig om brottsligheten. SD vill undersöka samtliga våldtäktsfall, men Brå gillar inte det. Vi har 20 gånger fler våldtäkter än jämförbara länder, och troligen världsrekord i hur få som döms, bara 3 % döms. En statlig rapport avslöjar att invandrare är skyldiga till 85 % av alla våldtäkter. Mot den bakgrunden är det ansvarslöst att inte ta itu med brottsligheten, att som de sju riksdagspartierna bara strunta i den. Ingen har gjort något, inget parti har ens debatterat brottsligheten som är ett av våra värsta problem.

Det ska bli lustigt att se de andra partiernas reaktion på att SD vill ta itu med brottsligheten, andra partier klagar ju på allt som SD säger och gör. Kommer de att hitta en vinkling att klaga på nu?

Hur ska de andra partierna kunna klaga på SD när de vill minska invandringen med 90 %? SD vill bibehålla en stor invandring men minska den nuvarande från 100 000 årligen till 100 000 på 10 år, även det är en ju stor massinvandring. De som klagar på SD, vad pratar de om egentligen? Min undran är exakt vilken siffra gör ett parti "rasistiskt", om vi ska använda den barnsliga termen som vänsterextremister gärna använder mot allt och alla när de inte klara att debattera?

Enligt rykten så praktiserar teamet Reinfeldt - Sahlin som gränsvakter, hur ska man annars förklara att 200 kinesiska bärplockare släpptes in trots att de inte hade några pengar till uppehälle, arbetstillstånd eller bär att plocka? dn svd ab ab ab

Knappt någon nekas anhöriginvandring, 98.6 % beviljas uppehållstillstånd. dn

6 comments:

 1. Jag hoppas SD har resurser för att gå igenom alla domar (är ju flera tusen trots allt) och dessutom inte går på PK-spåret och låtsas att en Ahmed född i Sverige är en svensk.

  Jag hoppas vidare att de delar upp förövarna i olika grupper och inte bara "svenskar" och "invandrare". Vissa grupper är underrepresenterade (norrmän, östasiater, judar etc) medan grupperna vi har problem med nästan uteslutande är muslimer (somalier, irakier, afghaner). Även om vissa östeuropeiska grupper (ryssar, f.d jugoslaver) begår grova brott i Sverige så tror jag inte de begår överdrivet många våldtäkter.

  Men som sagt, jag hoppas SD sköter detta bra och tar fram information och inte slafsar till det som 7-klövern har gjort. Jag vill ha fakta, hade jag velat ha lögner så hade jag ju trots allt lyssnat/litat på TT/SvT/SR/DN/AB/SvD/BRÅ/7-klövern etc.

  ReplyDelete
 2. Jisses, 200 kinesiska bärplockare, stor katastrof.
  Menas att SD's sympatisörer annars skulle ha gått ut i skogen och plockat bär? Men nu har blivit utkonkurrerade?
  Förvisso är den typiska sympatisören lågutbildad och bidragsberoende, men att arbeta, det tror inte är så lockande för en SD'are.

  ReplyDelete
 3. Rent skitsnack som anonym 10:58 framför. Finns inga belägg för att den typiske SD-sympatisören är en lågutbildad och bidragsberoende. Det är ett media-trick utan vetenskapligt belägg.

  /Dr Dexter

  ReplyDelete
 4. anonym 10:38. De 200 kineserna är nog inte en katatrof, poängen, som du inte fatttade var man släpper in vemsomhelst utan att någon som helst koll på vad de ska göra här utan minst hänsyn om de ska släpps in eller inte. Sen det oftast sysslolösa bidragtagande extremister som är vanligast bland SD motståndare. Inte någon hjärntrust direkt vilket man alltid ofelbart märker på argumentationstekniken, ungefär som du som inte ens fattade poängen med kineserna. Det tyder inte på hög utbildning när motståndarna ställs mot väggen och inte kan säga annat än extremist, rasist, och liknande barnramsor. De klarar inte att svara på en enda fråga, det gäller även samtliga politiker för de sju riksdagspartierna. Inga svar, ingen debatt, inget kunnande, inga planer, inga förslag därför måste de väljas bort.

  ReplyDelete
 5. vänta nu här, "SD-motståndarna" är både "sysslolösa bidragstagande extremister", och i princip hela det svenska "etablissemanget"? (fotnot på led två i uppställningen, utöver de allmänna syftningarna i texten ovan, antar jag att folk är kapabla att finna själva i de "nationella" delarna av "bloggosfären".)

  jag känner att ni sparkar åt två med varandra inte helt kompatibla håll här, om ni nu inte önskar komma fram till den sammantagna slutsatsen att alla hatar er.

  ReplyDelete
 6. Jag vet precis vart skon klämmer. Försvinner MENA-kulturen från Sverige, så kommer 99% av våra problem vara som bortblåsta.

  ReplyDelete