Sunday, August 15, 2010

M behåller världens högsta skattetryck.

De som ska få en liten mikroskopisk skattelättnad, om ekonomin rusar i höjen, ska inte hoppas på det löftet.

En närmare granskning av skatterna avslöjar att Alliansen behåller vårt totala skattetryck på runt 50 %. Vilka avgifter och skatter går upp?

De 20 miljarder som skulle gå till skattesänkningar, i en teoretisk framtid utan datum, kanske aldrig inträffar. Summan är totalt sett ändå en droppe i havet, det finns altså inget hopp om en radikal sänkning av skatterna vilket förr brukade vara en av Moderaternas viktigaste kärnfrågor. De har övergett tanken på att folk ska få mer pengar i fickan.

Vad är då vitsen med att rösta borgerligt? Man får ju en socialdemokratisk politik.

Sossarna kommer inte klaga på Alliansen skattepolitik, även de vill ju bibehålla världens högsta skattetryck och höja det ännu mer.

Jag gör som de 20 % - 30 % av de tillfrågade i de flesta väljarundersäkningar som ställer sig utanför de bägge blocken. Jag väljer inte heller något av de två sosseblocken vi har att välja mellan.

Jag vill se samtliga politiker försvinna från riksdagen och kommunerna. Jag vill ha en helt ny slags politiker invalda. Nya unga kloka männsikor med sunt förnuft som inte jobbat hela livet i den kravlösa offentliga sektorn där de lärt sig kollektivism. Där prat, släktband eller etnisk icke-svensk bakgrund kan ge dem en karriär, där kompetens och produktivitet inte räknas.

Politikerförakt gör att 30 % inte vill bestämma sig för något parti, de borde gå samman och välja ett nytt parti, men tvärr finns det inget hopp om en förändring eftersom det krävs 51 % av rösterna för egen majoritet.

Därför förblir Sverige en ekonomsikt tynande före detta industrination med en ny befolkning som gör Sverige till en land med stora motsattningar mellan folkgrupper och kaotiska farliga ghetton.

Det Alliansen och sossarna gett Sverige är ett ännu mer havererat land, ett sämre land för varje år som går. Därför växer politikerföraktet, därför växer små partier och går om de etablerade trots en massiv hatkampanj på alla fronter. Deras hatkampanj gör att nya partier växer ännu mer, eftersom deras hat och deras försök att tysta ned oppositionen är ett tecken på desperation.

De är inte desperata att rädda landet, nej de är bara desperata att behålla makten, därför måste riksdagspartierna bort och ersättas med folk som bryr sig om Sverige och svenskarna. svd svd svd dn dn dn dn dn ab ab ab ab svd dn dn

1 comment:

  1. Helt rätt. Vi behöver NYA kvastar som verkligen KAN sopa!

    Missa inte dagens Julia Caesar, om våldtäktsepidemin och alla krumbukter för att förneka och förringa den:

    www.korta.nu/jc

    ReplyDelete