Saturday, August 21, 2010

Livsfarlig afrikan utvisas inte, fortsätter med grova våldsbrott.

En afrikan som skulle ha utvisats fler år sedan har fått stanna kvar i Sverige. Myndigheternas motiv är att de vill försöka identifiera honom innan de utvisar honom.

De har inte lyckats identifera honom, de har inte ens mannen kvar i förvar, därfor lever han som en fri man och det gjorde att han kunde begå en grov våldtäkt i Onsdags. Han är även skyldig till en rad andra brott som han kunnat begå eftersom ingen myndighet bryr sig om att utvisa honom.

En 15-årig flicka våldtogs i Onsdags i Rejmyre, Norrköping av den 31-årige mannen från Nigeria.

Den våldtäkten skulle aldrig kunna inträffa om han satt inlåst eller om han utvisats vilket våra myndigheter vägrat göra.

Våra ansvariga politiker och myndigheter är medskyldiga till våldtäkten och alla andra brott som begås av flyktingar/invandrare som inte hör hemma i Sverige.

Det är nu de måste ställas till svars, det är i valet som vi måste säga ifrån att vi inte tolererar deras inaktivitet, ignorans, medvetnen inkompetens. De ansvariga måste få sparken, vi måste kräva ansvar av dem och helst döma dem för underlåtenhet att utföra sitt jobb vilket leder till brott. Myndighetspersoner måste kunna dömas för sin kriminella inkompetens.

Det här ska aldrg få inträffa igen.
Nigerianen sökte asyl som avslogs redan 2002. Där kan man hitta myndighetspersoner som gjort tjänstefel eftersom han aldrig utvisades. 2004 dömdes han till fem års utvisning som aldrig verkställdes. Där kan vi hitta domstolspersonal som gjort tjänstefel.

I maj åtalades han för en rad stölder och narkotikabrott i Norrköping och Västerås, redan då fanns hans ärende hos Utlänningsroteln vid Norrköpingspolisen. Där finns det personer som begått grovt tjänstefel.

Något mer uppenbart solklart fall för utvisning går knappast att hitta. Nigerianen har vistats i Holland och Tyskland under flera olika namn och medborgarskap innan han upptäckte det öppna gränsernas Sverige. Orsaken till att han aldrig utvisades, eller ens satt inlåst i avvaktan på utvisning kan enbart förklaras med farlig inkompents. Om det inte är kriminellt så måste sådan ren idioti kriminaliseras. P I

I Sverige begicks förra året (2009) 5937 våldtäkter på offer över 15 år gamla, och 1958 våldtäkter på offer under 15 år. Total var det 7895 våldtäkter, en dramatisk ökning sedan året innan vilket även då var en dramatisk ökning. Se bra.se.

No comments:

Post a Comment