Monday, May 2, 2011

Osama Bin Laden är DÖD.

(Senaste Nytt. Vi kommer snart att publicerade en bild på det blodiga liket av Bin Laden.

(Vi publicerar likbilden här, den är skrämmande och blodig, inte för känsliga personer. Varning för grafiskt material. )

Han dödades av en amerikansk militär markinsats mot en egendom där Bin Laden gömt sig med sin familj i Abbottabad norr om staden Islamabad i Pakistan.

Enligt amerikansk militär så agerade man efter ett tips av en amerikansk källa som spårat Bin Laden redan i Augusti 2010. För en vecka sedan kunde man bekräfta Bin Ladens gömställe och då agerade man.

I angreppet mot Bin Ladens gömställe använde man 4 helikoptrar från en bas i Afghanistan, varav en skadades, kanske av eldgivning på vägen mot målet. Enligt källor på plats sägs Bin Laden ha försökt gömma sig bakom en kvinna som sköld när bostaden angreps men Osama ska till slut ha fått en kula i huvudet.

Barack Obama sade i kvällens TV tal att han beordrat angreppet mot Osama Bin Laden i dag, men rapporter antyder att allt hände en vecka sedan. Man redan har DNA bekräftelse att det är Bin Laden. Nu kan man fira dagen och tacka USAs militär för en god insats i kampen för mänskligheten mot den sataniska islamiströrelsen som Osama Bin Laden ledde. Foxnews

svd exp dn dn metro ab ab ab svd svd svd svd svd dn dn dn

6 comments:

 1. Tror du verkligen på det där?

  Har du funderat på om det inte är lite väl bra tajming med tanke på presidentens omvalskampanj?

  Det är också ett perfekt alibi för USA att dra sig ur Afghanistan efter en totalt misslyckad insats som pågått sedan början på seklet.

  Vad det handlar om är såklart att genomföra de nödvändiga akuta besparingarna som USA måste göra. Det vi ser är första steget på en avveckling av USA's utlandsinsatser. På sikt kommer det leda till att USA drar sig ur NATO som aktiv och stor ekonomiskt bidragande part (man blir såklart kvar i NATO-asmarbetet men minskar sitt bidrag så att det i praktiken inte tillför något).

  Hur ska en amerikans president, som inte har annat än misslyckanden på sin CV kunna avsluta insatsen i Afghanistan och samtidigt hoppas på att bli omvald när han orsakat ett budgetunderskott av episka mått?

  Jo, såklart genom att starta krig eller deklarera seger i ett redan pågående krig.

  Bin Laden kan mycket väl vara död sedan tidigare. Problemet för USA har varit att man inte har kunnat bevisa det.

  Genom att hala fram ett lik av någon gammal gubbstackare (ingen känner ju igen Bin Laden efter 10 års åldrande iallafall) och proklamera seger så slår man två flugor i en smäll.

  1. Islamisterna slutar följa gubbens påbud och interna stridigheter tar över i Al Queda.

  2. Obama kan deklarera seger och vinna valet, samt eventuellt få ytterligare kredit till den sjunkande amerikanska ekonomin.

  OBS!
  Detta gäller även om Bin Laden fortfarande lever. Om man "läcker" en video, lite stillbilder och några sidor ur en obduktionsrapport - så kommer en eventuellt levande Bin Laden snabbt bli betraktad som en copy-cat.

  Jag skulle därför vilja sammanfatta nattens nyhetsflöde som en väl samordnad, okritisk, publicering av material som tillhandahålles av USA's regering. Publiceringen väcker så mycket uppmärksamhet och får så stor spridning att även Al Quedas gräsrötter slutar tro att deras ledare är i livet. Därmed hoppas USA på att underminera terroristernas drivkraft.

  Kommer man lyckas?

  ReplyDelete
 2. Kunde inte ha sagt det bättre själv än tidigare person som kommenterade... !

  ReplyDelete
 3. Ska vi jubla över Usama bin-Ladins död?

  "Gläd dig inte åt din fiendes fall, jubla inte när han störtar omkull. Det kan väcka Herrens misshag så att han vänder sin vrede från honom" (Ord 24:17-18)

  Att ta livet av någon kan aldrig skapa rättvisa det kan aldrig återställa vad som har gått förlorat. När vi dör kommer vi att ställas inför Gud. Ingen av oss vet i förväg vad som väntar oss.

  När en människa dödas, har världen förlorat ett annat liv, en annan människa (även om den är misslyckad) har gått förlorad. Denna person kommer att ställas inför Gud liksom resten av oss kommer att möta våra konsekvenser efter döden.

  När en människa blir dödad av en annan människa då kan en kristen aldrig jubla. Vem har skapat och vem har fött Usama bin-Ladin till livet?

  Hans död kanske gör världen till en säkrare plats, men varje människas död måste ses som ett nederlag för hela mänskligheten.

  Men om Usama bin-Laden fick dö en naturlig död kunde han kanske förändras i sitt hjärta. Tänk på det goda som han då kunde ha gjort för hela världen. Det skulle vara en riktig seger!

  ReplyDelete
 4. Hört talats om "Operation Northwoods"? Eller "Operation Gladio"? Känner du till Riksdagsbranden i Berlin som iscensattes av Naziregimen för att piska igång folkopinionen emot kommunisterna så att Hitler kunde komma till makten? Vet du vad som hände med WTC 7, en 48 våningar hög skyskrapa som rasade i fritt fall utan att något plan träffade det under 9/11?

  The Hegelian Dialectic: Problem-Reaction-Solution
  http://en.wikipedia.org/wiki/Dialectic#Hegelian_dialectic

  Historien upprepar sig:

  www.corbettreport.com/osama-bin-laden-pronounced-dead-for-the-ninth-time/

  www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months/

  www.newsweek.com/2001/09/14/alleged-hijackers-may-have-trained-at-u-s-bases.html#

  www.infowars.com/al-qaeda-is-a-front-group-for-the-us-military-industrial-complex/

  www.prisonplanet.com/terrorist-who-trained-london-bombers-was-working-for-us-government.html

  www.prisonplanet.com/mumbai-terrorist-was-us-agent.html

  www.infowars.com/bombshell-evidence-clearly-indicates-staged-attack-on-detroit-flight/

  Läs mer här:

  http://wearechangeumea.blogspot.com/2011/02/terroristhotet.html

  http://civilkurage.wordpress.com/2011/02/28/intressanta-fakta-om-911/

  ReplyDelete
 5. En sak är fullständigt klar för varje anständig människa med en teknisk utbildning: 9/11 är ett insiderjobb av högt uppsatta i USA, skyskraporna sprängs ner. Bush's grandfather hjälpte Hitler till makten.
  Hela skeendet är präglat av lögner från utredare och diktatoriska förändringar i väst.
  Nu har en konstaterat falsk bild på en död Usama använts, inga verkliga bilder än, kroppen sänkt i havet...troligen har Usama varit död en längre tid, detta är taktik och ett inlägg i valförberedelserna.

  ReplyDelete
 6. Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren eller helt enkelt tycker apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexhjälp, Kamagra. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i potens väg ...

  https://intimleksaker.com
  http://intimleksaker.se
  http://sextoyonlinestore.com
  https://kamagra.dk

  ReplyDelete