Thursday, December 27, 2012

Medias sista desperata akt.


Pressen har panik. De ser sina läsarsiffror och inkomster gå ned kraftig och snart inom ett elller ett par år finns det inte längre någon ekonomisk bärkraft i de flesta stora tidningar. Media försvinner, journalisterna blir arbetslösa och vänstern har inte längre monopol på åsiktsutbudet och opinionsbildningen.

Det är inte en fråga om trovärdighet, den förlorade media flera år sedan, de få som köper tidningarna idag gör det av andra skäl än nyheterna, av gammal vana, de vill läsa sporten, etc.

Vänstern inser att de snart förlorat sin makt i media, därför satsar de sina sista krafter på förstöra Sverige på det enda sättet de kan.

Deras mångåriga kamp att skapa förutsättningar för en revolution misslyckades åratal sedan. Vänstern insåg för länge sedan att de kan förstöra Sverige med andra metoder.

Vänsten provar ideen med massinvandring av primitva folk från uländerna. En bra ide som såldes med humansimen som “GODKÄNT” stämpel.  Ingen human person kan säga nej till flyktingar, vi kan ju inte låta folk dö av sjukdom, fattigdom, krig eller andra otrevligheter.

Vänsterns ide kan lyckas förstöra Sverige i grunden men bara om det handlar om en stor massinvandring. Hundratusentals flyktingar kan utarma en hel nations ekonomi på kanske 10 år eller 20 år.

Då kollapsar Sverige och kanske ett inbördeskrig påhetsat av alla vänstextremister i media kan få slut på resterna av kapitalismen i för-revolutionära Sverige. Det siktar vänstern på, revolt, sättet spelar ingen roll.

Vänsterns revolution är nära att lyckas, men ett snabbt växande parti kan snart sätta stopp för deras plan. SD fördubblar sin väljarskara enligt alla poller vartannat år. Nu får SD runt 10 % i alla poller och fortsätter öka i storlek. Bara SD är beredda att stoppa massinvandringen och den oundvikliga samhällskollapsen som vänstern försöker driva fram med hjälp av den makt de har i media. De styr de politiska åsikterna i så gott som samtliga stora media och med media styr de alla rädda små politiker som inte vågar stå för något.

Vi står nu inför medias sista slag, det är nästan komiskt att se deras panikslagna tonläge i artiklar som försöker av-humanisera och demonisera en stor del av befolkningen.

Vänsterns tynande inflytande med medias snara bortgång är redan här.  Medias begravning i någon dyngstack på en gyttjig åker ser vi snart, men deras desperation ökar i samma takt som de förlorar läsare.  

Vänsterns enda rakryggade motståndare, SD ska först demoniseras och avhumaniseras.

Aftonbladets “kulturchef” Åsa Linderborg kallar SDare för avföring, hon vill granska “skiten”. Den avföring hon vill granska hetsar mot judar säger hon, sanningen är tvärtom. SD som ensamt parti klagar på hetsen mot judar och den värsta förbrytaren I media är just Aftonbladet som öppet var en nazisttidning under WWII och numera har som ledande skribent wannabe judedödaren Jan Guillou. Åsa Linderborg varnar en kollega, den palestinska nazisten Gina Dirawi att hon borde vara mindre uppenbar med sitt judehat, Gina rekommenderade en bok som går ut på att utplåna Israel, hon fick behålla alla sina job i media vilket säger en hel del om media. Att ledande sossar aktivt driver ut judar från orterna de styr och hellre tar in muslimer är symptomatiskt, ett exempel är Ilmar Reepalu. 

SD kallas en brun sörja i SVD (artikel skriven av Johanne Hildebrandt på julafton, till försvar för en annan vänsterextremist i Aftonbladet, Åsa Linderborg omnämnd ovan). Det var en “trevlig” julhälsning av hataren Johanne och hennes uppdragsgivare SVD.  Brun sörja, är det samma sak som Åsas skit?   

SD kallas kackerlackor i Länstidningen Östersund (ltz.se), där tipsas läsarna om att de borde gasa SDare som värdelösa ohyra och kackerlackor.  Personer som har nämnt ordet “flyktingpolitik” kallas främlingsfientliga och rasister i samtliga stora media och av politiker.  

Projekt avhumanisering är i full gång.

Lantmedia vill utrota SDare. 

Nästa steg blir yttrandeförbud och åtal. Det finns redan nu krav på att förbjuda skämt och kritik mot islam, vår nya statsreligion, den enda religion som erhåller ekonomiskt och moraliskt stöd av generellt ateistiska politiker och deras myndigheter.

Idag syns en artikel i SVD där länspolismästaren i Jönköping kräver nya lagar mot “den som hänger ut andra i sociala media”.  Samtidigt finns Johanne’s förtal mot antydda SD om “brun sörja” i samma tidning på SVDs ledarsida. 
Skilj på sanning och förtal.

Noterar att han inte kräver någonting mot hatkampanjer, personförföljelser och uppvigling till våld i stora media.  

Yttrandefriheten drogs in under förra sosseregeringen. De använde i hemlighet SÄPO för att stoppa SDs samtliga hemsidor under valkampanjen 2006.

Av-humaniseringen fanns redan då till en viss grad eftersom ett parti kunde förbjudas att yttra sig utan att någon inflytelserik person eller grupp brydde sig om det. Med andra ord så betydde yttrandefriheten nästan ingenting. 

Det kan hända igen. En Reinfeldt regering kan ta till värre metoder eftersom Reinfeldt besitter ett hat mer ursinnigt än de sossarna som stoppade yttrandefriheten 2006.

Reinfeldt sade efter ett mordförsök på en SD politiker att politiker får i stort sett skylla sig själv om de mördas eller blir utsatta för våld. Reinfledt har bevisat att han inte accepterar demokrati om han tvingas förhandla med SD. Hans resonemang är ganska klart, demokratin gäller inte hans motståndare.

Medias av-humanisering och indirekta uppmuntran till våld och utrotning är en uppmuntran och stuod för ännu mer politiskt våld. Vi ser klara paralleller till inledningsstadiet av samtida folkutrotningar.

I Rwanda begicks 1994 nutidens värsta utrotningskampanj mot minoriteten Tutsis. Den inleddes i stor skala efter att majoriten Hutus som hade kontroll över media, militär och myndighter bedrev en avhumaniseringsprocess. Tutsis nedvärderades till kackerlackor och ohyra i media, de tvingades från sina jobb och från gatorna. Befolkingen hjärntvättades av media, det enda sättet man fick information. Hatet byggdes upp och Hutus inledde sin utrotning i stor skala medan de sista FN-soldaterna var på väg att lämna landet.

En miljon Tutsis utrotades. De hackades ihjäl, de sköts, de kastades utför byggnader, de kördes över och brändes inne i kyrkor och skolor. Media uppmanade folk att spåra upp Tutsis och rapportera var de befann sig, media uppmanade till att utrota dem med alla metoder.

Vänsterns sista försök att förstöra Sverige med islamisering och massinvandring kommer att göra dem mer desperata än någonsin. Vänsterns kampanjpolitik i artiklar inleds normalt strax innan ett val. Men många stora tidningar kan ha försvunnit långt innan nästa val, så deras panik sätter in redan nu.

Det är därför viktigt att sätta media i ur spel i förtid, lång innan de lyckas avhumanisera folket och driva upp våldet mot svenskar som vill sätta stopp för den vansinniga invandringspolitiken.

Vänstern i media är roten till splittringen, hatet, den vansinniga skräck som politikerna besitter. Vänstern har lyckats göra en banal politisk fråga till ett pestbelagt radioaktivt tabubelagd ämne som aldrig någonsin får tas upp, diskuteras eller ifrågasättas. Invandringsfrågan, själva ordet är självlysande av radioaktivitet, ordet inger skräck i politikerna, minsta omnämnande och hatdrevet sätts igång tills personen har eliminerats från all offentlig debatt och dennes släktingar pekats ut som farliga rasister och därmed förlorat jobb och bostad. Ingen artikel tillåts nämna ordet, det är bokstavligen förenat med livsfara att vilja ta upp invandringspolitiken.
Media drev mot S ledaren efter han håller med SD. 

För inkompetenta så är ett kravlöst jobb i politiken deras enda sätt att göra karriär och samtidigt få bra betalt. De saknar oftast ryggrad, de gör allt media kräver. Politiker är korrupta och farliga.

Till nyår kan man fundera över varför en banal fråga om invandring blev orsak till mord, våld, hot och av-humanisering och varför den frågan fick samtliga politiska extremister i media att bedriva en verbal utrotningskampanj mot en stor del av svenska folkets åsikter. Varför skapar en banal fråga som flyktingpolitik ett sådant ursinnigt primitivt hat? 

Som nyårslöfte bör man se till att alla man känner slutar köpa tidningar och slutar med att annonsera där. Sluta gynna deras annonsörer och säg till dem varför.  Nyårslöftet för alla som vill ha yttrandefrihet och debatt utan hot, bör hjälpa till att sätta media i konkurs och få slut på allt presstöd, de är roten till allt hat och åsiktsförtryck.

Börja med att titta in här,


No comments:

Post a Comment