Tuesday, June 18, 2013

Reinfeldt stoppar fri media med beskattning, hans hatkampnjer mot fri media misslyckades.

Regeringens dubbelslag mot fri media.  1.  Ljug och peka ut dem som hatare. 2. Beskatta dem till döds.

Två nyheter dominerar idag.

Först har regeringens statliga organ "Statens Mediaråd" beordrats ta fram ett utredning som helt förutsägbart pekar ut "högerextrema" som dominerar näthatet.

De vill som vanligt ljuga och skapa misstänksamhet mot fri media, dvs media som inte lyder politikerna, de vill få bort obekväm media som granskar och kritiserar politikerna, som pekar ut deras misslyckanden.

Vänstern i stoa media och jihadister dominerar näthatet,  deras nya lögner är exempel på det.  

Statligt media, som SVT, SR, UR och stora pressmedia som kontrolleras av politikerna med presstöd slipper helt kritik trots att statlig media och stora media konstant bedriver hetskampanjer och lögnaktiga personangrepp mot just fri media och oliktänkande som vill granska politikerna.

Stora media och statlig medias viktigaste uppgift verkar vara att låta bli att granska och undvika att kritisera politikerna oavsett hur stort deras misslyckande är.  De ska tiga ihjäl invandrarbrottsligheten, något som fri media rapporterar utan att lyda politikernas order om tystnadplikt.

De tre största sajterna i fri media, Avpixlat, Fria Tider och Exponerat är rena nyhetssidor och har varken högerextrema eller hatreportage. De rapporterar verkligheten och nyheter och tillåter allmänheten att kommentera,  något som knappt förekommer i statlig media.

Nu cirkulerar Reinfeldts förljugna rapport i alla media med den lögnaktiga rubriken "Högerextrema dominerar webbhatet".
Media favoriserar vänstern.

För det första så handlar de mest populära videofilmerna på youtube från Sverige om jihad, självmordsbombare, huvudkapningar, islamisk kannibalism och jiadisternas krig mot ickemuslimer. Jihadisternas rekryteringsfilmer är mest populära på Youtube. Men rapporten säger att de bara har 90 besökare, en till lögn. Rapporten vill förminska allvaret med hotet från jihadisterna.  Filmerna har tiotusentals dagliga besökare. Men rapporten skyller mest på "högerextrema", dvs de som granskar och kritiserar jihadisternas hat och politikerna stöd för de militanta grupperna.

Västerradikalerna på SVDs redaktion hyllar Regeringens initiativ mot fri media. SVD gillar tex att elever och lärare ska genomgå "träning". SVD hyllar mer hjärntvätt mot fri media, man undrar varför SVDs ledarskribenten gömt sin palestinaschal under en Chanelschal? Kanske för att låtsas se "borgerlig" ut?
Siri Steijer, en ulv i fårakläder?

Stora media, statlig media och stora organisationer, som ICA med sin tidning ICA Kuriren mfl bedriver konstanta hatkampanjer, stora media som har mångmiljontäckning leder därför näthatet.

Reinfeldts rapport kommer ut i alla media (alla hatmedia) samma dag som Reinfeldt sagt till Skatteverket att beskatta bort fri media. Han vill nu använda ännu brutalare metoder mot fri media. Stora media och statlig media har bedrivit konstanda attacker mot fri media, nu när Reinfelldt ser att fri media överlevt attackerna så försöker han sig på nya knep.

Avpixlat, den största sajten i fri media, ska nu beskattas för alla bidrag de fått.  Reinfeldt vill göra det ekonomiskt omöjligt för fri media att existera med skatteverket som dräpare.
Den enda non-profit grupp som beskattas pga av Reinfeldts hat. 

Men det kommer inte att lyckas av den enkla anledningen att all kostnader som sjaten har, är avdragsgilla mot inkomsten, de gör därmed ingen vinst och slipper därför betala skatt.

Storhataren Reinfeldt och hans politikerkamrater kommer därför att misslyckas med sitt uppenbara försök att stoppa fri media.TT artikeln som kopierats i alla media avslutas med en analys av extremisten Daniel Pool, chef for den vänsterextrema våldsbejakande gruppen expo. En tydlig signal var TT och de media som kopierar TT artikeln står.

DN SVD SVD

No comments:

Post a Comment