Tuesday, September 13, 2011

Oslobomben och Stockholmsbombaren har samma grundorsaker.

Muslimen som försökte begå massmord i Stockholm och dåden i Norge har samma grundorsaker.

Norge har som Sverige en helt fri massinvandring. Hundratusentals flyktingar skapar stora risker av flera olika sorter.

De riskerna tar sig mycket större proportioner när i stort sett hela befolkningen är emot den flyktingpolitiken och alla politiker ignorerar folkviljan.

Att ta hänsyn till folkviljan är inte enbart aktiv demokrati, det är viktigt att lyssna på folket av flera andra skäl. I folkviljan som finns i vardagliga åsikter finns det kloka ideer och förslag till förbättring. Men i en fråga så ignoreras hela folkets vilja.

I hundratals olika politiska frågor så visar politiker och media stort intresse för debatt och publicering av olika åsikter. Men i en enda politisk fråga, invandringspolitiken och flyktingpolitiken så bedriver man militant förtryck mot alla slags åsikter. Varje tillstymmelse till oliktänkande i de frågorna bemöts med totalt åsiktsförtryck, hot och förföljelse i alla media och bland alla politiker.

Frågan alla ställer sig är, varför finns det bara en politisk fråga som möts med ett så massivt åsiktsförtryck? Varför tilltåts och tolereras politiskt våld mot alla som har en åsikt om hur stor invandringen ska vara, varför?

Det är landets stora dilemma. Det råder totalt åsiktsförtryck och en massiv koordinerad mediakampanj för att skura bort alla personer och alla åsikter som inte stämmer överens med de bägge politiska blockens massinvandringspolitik.

Men ingen förstår varför det är så och ingen av åsiktsförtryckarna kan motivera sig.

Självklart kommer vi utsättas för flera massmordsförsök, men politikern kommer inte att göra något åt det. Vi tvingas finna oss i allt som de ålägger oss.

Väljarna röstar med benen. Vi har tidernas största utvandringsvåg, runt 40 000 svenska skattebetalare lämnar Sverige för gott varje år. På 10 år blir det runt 400 000 svenskar. Det är ett fatalt slag mot nationens framtid. Samtidigt under de 10 åren kommer politikerna ha beviljat PUT åt 1 miljon nya invandrare, mest flyktingar och deras anhöriga, knappt någon kommer att bli självförsöjande heltidsarbetande skattebetalare som de utvandrade var innan de lämnade Sverige.

Men eftersom vi inte har tillstånd att prata om det så lägger vi på locket på den debatten.

Tidningarna har i ett koordinerat angrepp på yttrandefriheten efter Norgedåden lagt på ett ännu större lock på debatten. Vissa media har infört totalcensur mot åsikter, andra kräver öppen identitet namn och adress på alla som har en åsikt om invandringen. Extremister i media vill åsiktsregistrera alla som har en avvikande åsikt så de i framtiden kan spåras upp och utsättas av hot.

Åsiktsförtrycket kommer inte att stoppa terrorister, vare sej de är muslimska eller andra som vill begå massmord på våra gator. Förtrycket kommer bara att skjuta upp ett folkligt övertagande av riksdagen i val och tidpunkten då svenskar blir en minoritet i sitt eget land. Då kanske två miljoner svenskar utvandrat och fem miljoner från u-länderna invandrat. Inte ens ett geni kan då rädda Sverige från att bli ett ekonomiskt och socialt u-land. Det är extremisternas mål. Extremisterna i media vill förstöra landet i grunden, en slags tyst revolution då de själva vill framstå som den enda kvarvarande intelligentian i ett raserat samhälle. svd

På god väg mot kaos:

Explosion i polisfastighet i Göteborg. dn svd

Massmordsförsök på konstutställning i Göteborg. dn exp (PI)

Mordplaner mot dansk komik tecknare i Norge. dn

Bedragare på statliga SR avskedas, (SVD) (exp) men mordhotande muslim i SR tillåts mordhota utan konsekvenser. (PI)

All invandrare får inte socialbidrag, men 97 % av dem i Göteborg får socialbidrag, resten får andra slags bidrag. dn

5 comments:

 1. Du är inte den enda som tänker som du gör, även utomlands det finns de som ser detta med samma förvånad

  "The Final Destruction of Sweden"

  http://www.youtube.com/watch?v=P39Dszzyw5I&feature=related

  ReplyDelete
 2. Jag vill bara kommentera artikelns titel, som jag ser som helt fel.

  Hade du/ni skrivit att de båda hade en sak gemensamt så hade jag hållit med er. Men grundorsak? Nej, absolut inte.

  Muslimen som försökte mörda människor i Stockholm skulle aldrig ha befunnit sig på svensk mark, det är sant...men grundorsaken där var en blandning av islam och extremt korkade människor (vilket inkluderar samtliga religiösa människor och alltså en överväldigande majoritet av alla människor). Pedo-profetens hatideologi borde aldrig ha släppts in i Sverige, likaså borde inte en enda muslim tillåtas beträda svensk mark. Jag avskyr alla religioner, men t.o.m judendomen är relativt ok i jämförelse med islam.

  Breivik må ha blivit triggad av Norges massinvandring av världens sämsta människor, men grundorsaken i det fallet var en psykiskt störd människa. Det krävdes en väldigt speciell människa för något sådant. Annars hade det hänt, flera gånger, i Sverige.

  Sverige har enorma problem, betydligt värre än vad de har i Norge. Vi har högre procent kriminella analfabeter från världens sämsta länder, vi har sämre politiker, vi har västvärldens sämsta media osv...folket är väl ungefär lika korkat här som i Norge, men i Norge så har de media som skriver sanningen och folket förstår/vet därför mer.

  Så visst, massinvandring av världens sämsta människor från världens sämsta länder har båda dessa händelser gemensamt...men det är inte grundorsaken för något av dåden.

  ReplyDelete
 3. Det finns hos många en oro för att på ett balanserat sätt ta tag i dessa frågor. Troligtvis bottnande i vår historia där man kan se hur illa det kan gå om man ger efter (eller snarare underblåser och drar nytta av) den här typen av fördomsfulla åsikter rörande människor från andra platser i världen än vår lilla vrå, som vi vill ska vara så trygg så trygg, där vi växte upp.
  Jag tror den bakgrunden gör det svårt för många att faktiskt belysa den problematik som kan finnas. Det är synd för om vi gjorde det kanske det skulle stå klart för "folk" att problemet inte låg i invandring så mycket som i vår egen ofullkomlighet. Det är bara så lätt att projicera skiten på nån annan. Gärna då någon som "inte är härifrån". En sådan där ingrodd inavelsmentalitet som tar död på ett tillräckligt litet och slutet samhälle.
  Någonstans i livet kommer man förhoppningsvis till insikten att kanske det är jag (och ingen annan) som är källan till mina problem. Fienden finns inom Dig.

  ReplyDelete
 4. Nu får vi i allafall svart på vitt, nu vet vi vart våra skattepengar går! Just det vi befarade. Urbefolkningen som har sina rötter i Sverige, som har betalat skatt till vår välfärd i generationer, borde vara de första som ges jobb! Nu får det bli ett ett stopp på all flyktinginvandring, till dess alla kan försörja sig! Vad hjälper det att de söker jobb när de inte kunnat anpassa sig inta kan språket och inte n kan läsa och skriva.

  ReplyDelete
 5. När du kommer med en lögn redan i andra meningen får hela blogginlägget en stank av fanatism och hatpropaganda över sig. "Helt fri massinvandring..." Jo tjena. Att sprida såna lögner är att aktivt medverka till terrorn.

  ReplyDelete