Friday, August 26, 2011

Nya Moderaterna, överger kristendomen och prioriterar islam.

Det var bara en tidsfråga tills det "nya" M öppet erkänner det som många gissat. Att de överger kyrkovalen, kyrkan och kristendomen var väntat eftersom allt Moderaterna företar sig visar att de har en ny prioritet, de har nya vänner.

Statliga och offentliga inrättningar försöker sedan M alliansen vann i riksdagsvalet 2006 ge oss mer "information" om islam och dess "fördelar".

Reinfeldt införde Halal-TV i SVT. Det var ett försök att använda statlig media för att skapa mer tolerans för muslimer och islam. Halal-TV krashlandade, det var helt enkelt sorgligt dåligt. Att programmet inte fick några tittare berodde inte på att en av de muslimska programledarna öppet hyllade mordmetoden stening till döds för oss som inte tror på islam, på "de otrogna".

Muslimernas egen "rocky horror show" misslyckades trots stöd från regeringen och ledande politiker.

Moderaterna försöker på alla sätt skapa tolerans och förståelse för islam. Man använder alla bidragstagande organisationer i den offentliga sektorn.

Skansen har ett stort muslimskt program. Skansens politiska-islamsk ledning säger att "islam är en del av svenskt kuturarv". Det låter som ett osmakligt skämt, men se Skansens hemsida
där en del av deras muslimvänliga programledare Helle Klein och Ewa Hotz introducerar sitt muslimska program.
Utbildningsradion har ett ännu större muslimskt program med en lång rad aktiviteter och programserier.

Det går nästan inte att hitta någon organisation i den offentliga sektorn som inte har muslimer i annonser eller ekonomiska prioritetsprogram.

Det har accelererats sedan Moderaterna tog över regeringsmakten och nu efter de senaste 2 valen så har vi märkt att kyrka-stat ska separeras mer än tidigare och att islam-stat får allt starkare band. Staten byter statsreligion och det är en naturlig följd av all omvälvande politik som förts, vi borde inte bli förvånade över den utvecklingen.

Det kan inte förklara Moderaterns storlek i väljarundersökningar. De 400 000 nya "väljare" som fått PUT under de senaste 4 åren har ännu inte blivit svenska medborgare så de får inte rösta i riksdagsvalen. Men de får rösta i kommunalvalen, där bestäms Sveriges framtid till stor del.

Nya regler gör att hundratusentals nyankomna flyktingar får rösta i lokalval, de är en större maktfaktor än vad svenskarna är om de bestämmer sig för att rösta. Därför visar Moderaterna att de inte vill ha med svenska kyrkan att göra. De vill locka många av den miljon muslimer som tros finns här. svd dn svd dn svd dn

4 comments:

 1. Vilken bisarr världsbild.

  Statsministern beslutar inte över TV-program.

  Det är inte 400,000 som fått PUT de senaste fyra åren. Det stämmer att närmare 100,000 kommer till Sverige varje år, men de allra flesta av dem är hemvändande svenskar som bott utomlands, följda av EU-medlemmar/skandinaver, som har rätt att vara här utan uppehållstillstånd.

  Mängden flyktingar och anhöriga - främst då svenskar som skaffar partners utomlands - ligger på några tiotusen om året. Migrationsinfo.se har allt du behöver.

  Där kan du också läsa om de "hundratusentals nyankomna flyktingar du skriver om". Det är i själva verket färre än tiotusen om året som får uppehållstillstånd.

  Samhällstrenden går mot ateism eller åtminstone ointresse. Alla i Sverige, oavsett ursprunglig tro, tror allt mindre.

  Det finns synnerligen få som däremot konverterar mellan religioner. Jag förutsätter att det är anledningen till att vissa inte vill ställa upp i kyrkovalet. Dock är det inte säkert det blir så.

  Att muslimska väljare skulle bry sig om huruvida man ställer upp där eller ej verkar oerhört långsökt. De röstar liksom vi svenskar på det parti de tycker är bäst.

  ReplyDelete
 2. Med tanke på att Reinfeldt är uttalad ateist och att det värsta muslimer vet är ateister känns det som ni är helt fel ute. Staten och _alla_ religioner kommer fortsätta fjärmas från varandra så länge Moderaterna är största partiet i Alliansen, något annat behöver ni inte vara oroliga för.

  ReplyDelete
 3. August: Hemvändande svenskar behöver inte söka uppehållstillstånd, pucko. Circa 100 000/år uppehållstillstånd har utfärdats de senaste åren. Är det få eller många? Gå ut på stan och titta..

  ReplyDelete
 4. svavavalkyrie Av de 100.000 som årligen far PUT ingår inte hemvändande svenskar eller andra som inte behöver PUT. Av de 100.000 så är den största gruppen runt 47 % anknytningsfall till flyktingar.

  Muslimer röstar inte alls som oss andra, nästan alla, över 90 % har hittills röstat på sossarna eller kommunistpartiet V. De är valboskap som M vill ta över till sin sida, förklara annars varför Moderaternas temasång lyder "bygg en moske, bygg gärna tre"?

  ReplyDelete