Saturday, August 13, 2011

Hat och våld, politikerna måste ta ställning för yttrandefrihet.

Extremisterna i London kan inte stoppas eftersom polisen inte vill stoppa dem. De har beordrats att "ta det lungt". Helt fel metod anser Camerosn nya rådgivare, New Yorks f.d. polischef Bratton. Han anser att extremisterna och invandrarna som bränner ned London ska vara rädda för polisen "annars får man ingen respekt."

Samma kaos råder i det politiska Sverige.

Under förra valkampanjen gav sig extremvänstern sig på SD politiker och andra. Mordförsök, attentat mot politikers hem och arbetsplatser var vardagsmat. Politikena från de andra partierna sade inte ifrån eftersom deras motståndare drabbades.

Det politiska våldet fortsätter i Sverige och nästa val blir säkert ännu blodigare än den förra valkampanjen.

Våra politiker med Reinfeldt i spetsen vill inte säga ifrån och ta ställning för yttrandefrihet, de viker sig för extremistgrupper som kräver att man stoppar Sverigedemokraterna och de som har liknande åsikter. Reinfeldt sade att de som drabbas av politiskt våld får skylla sig själva eftersom att deras åsikter ogillas.

Konsekvensen av Reinfeldt logik är att den norska vänstern som angreps av en våldsman i Norge, de mordoffren "får skylla sig själva". Att Reinfeldt teg och gömde sig i Turkiet efter händelserna i Norge bevisar att han skäms för det han sagt eftersom det passade in på Norge på ett osmakligt sätt.

Den ondska och det hat som Reinfeldt visar måste upphöra så vi kan få en öppen dialog utan inslag av våld eller tolerans för våld.

Politikern måste ta ställning emot den ökande toleransen för intolerans. De måste stoppa de ökande hoten och det ökande våldet mot oliktänkande vars tolerans leds av Fredrik Reinfeldt (M)oskepartist.

Om vi inte får diskutera vår tids största samhällsproblem, massinvandring, islamiseringen och invandrarbrottsligheten utan att stämplas med barnsliga förnedrande termer som "rasist" i all media och av deras hejarklack, extremisterna, var har vi hamnat som nation? svd dn dn svd svd


3 comments:

 1. Är det någon som ska skämmas är det vänstern som tillsammans med sossarna och muslimerna gjort malmö "judenrein".

  ReplyDelete
 2. Historiens dom kommer att bli mycket hård mot nutidens "extremt" flata politiker vilka kör Europa tillbaka till medeltida armod styrd av religiös fanatism "pladdrande" om idéer och lagar långt före Birger Jarl och hans son Magnus Ladulås på 1200-talet!

  ReplyDelete
 3. Visst behöver Sverige också en Bratton, men framförallt politiker som tillåter metoderna som måste handla om allt annat än "diagogpoliser"! Polisen kallades tidigare oftare för "ordningsmakten". Smaka på orden "ordning" och "makt"!

  Vilka är dårarna som trott och tror att polisiära befogenheter, som måste innefatta möjligheter till våld och övervåld för att upprätthålla ordningen i ett samhälle, mot en mobb kan presenteras med ett dialektiskt förhållningssätt genom "dialogpoliser"? Jo det är handlingsförlamade, okunniga, maktgalna politiker som tror sig om att kunna vinna stöd i alla läger för att behålla SIN personliga maktpositionering! Det är frågan om värsta sortens navelskådare som bara vart fjärde år för syns skull ger sken av att ägna folket en tanke! De som kallar sig "folkvalda" men i själva verket i tiderna mellan valen uppträder som... ja folkförrädare! Det finns banne mig inget bättre ord...

  Jag tackar högre makter för att SD kom in i riksdagen 2010. Jag var en av de där 350 000 och jag känner mig stolt för att jag äntligen stod upp demokratiskt för mitt land. Jag menar att oavsett om man är född här i landet, tillägnat sig det svenska och den egna bakgrunden blivit av sekundärt intresse eller inte, så måste alla som inte gör anspråk på att vara idioter inse vad som håller på att ske pga den förra och nuvarande regeringen! Landet Sverige, som vi känner det, håller på att försvinna för evigt mitt framför ögonen på oss!!! Vi är utsatta för ett nationellt bedägeri av våra egna och vill vi inte att våra barn och barnbarn ska få det som i Mellanöster och Afrika MÅSTE vi alla öppna ögonen och rösta på Sverigedemokraterna vid valet 2014! Annars går Sverige förlorat... 2014 går sista tåget för Sverige!

  ReplyDelete