Friday, August 12, 2011

En till terrordömd vinnare på väg till Sverige.

En egyptier som dömts för terrorbrott i hemlandet kanske kommer hit till Sverige.

Egyptiern utvisades till Egypten 2001 så han kunde ställas inför rätta för sina brott. Nu har han avtjänat sitt fänglesestraffet och är en fri man. Svensk media tar omedelbart kontakt med terroristen för att undersöka om han vill berika oss med sin närvaro.

Det vore bra för den svenska jihadiströrelsen så de kan växa sig starka snabbare.

Vad kan en terrordömd arbetslös Egyptier utan pengar eller kunskaper ta sig till nu? Jo, han kan söka asyl, en gång till, i Sverige. Våra politiker har ju specialiserat sig på att bevilja asyl åt farliga terrorister och brottslingar, han kan säkert få gratis boende av vår regering för resten av livet om han hävdar att han är dömd för terrorbrott. En hederlig egyptier som vill komma hit för att arbeta har förmodligen inte en minsta möjlighet att få uppehållstillstånd här. Vi gör inte så i Sverige, vi tar in helt andra kategorier människor. Vi bryr oss bara om vinnare, inga andra. Icke-mordiska skattebetalande hårt arbetande människor behöver inte söka sig hit. dn svd svd exp svd svd

6 comments:

 1. Jaha, varför inte en terrorist eller krigsförbrytare till att försörja bland alla de andra!
  Sverige är ju "paradiset på jorden" för diverse kriminella talanger, så varför inte en till att försörja?
  Det slutar nog inte med bara detta, eftersom man kan stämma den svenska staten på mångmiljonbelopp!
  Försök att stämma den svenska staten som "etnisk svensk" så får Ni se hur det går?

  ReplyDelete
 2. Beslutet att sluta jobba kommer allt närmare! Ser mig själv som en landsförrädare varje gång lönebeskedet kommer och man tittar i kolumnen för
  betald skatt! Dags att strypa tillgången på ekonomiska medel för denna vansinniga import av diverse kriminella/bidragstagande individer!

  ReplyDelete
 3. Så att han var oskyldig verkar inte ha gått in i din hjärna alls!

  Oskar

  ReplyDelete
 4. Oskar.

  Han var oskyldig för att USA och Egypten sa att han var skyldig? Lika oskyldig som Mehdi Muhammed Ghezali var i svensk debatt? Jag hyser inga tvivel om att det fanns övrigt att önska med Mubaraks regim, men de är under attack av Brödraskapet och länder nära (väldigt) oss har fängslat meningsmotståndare i kristid och kommer att göra det igen om provokationen blir stark.

  ReplyDelete
 5. Ja om man ser alla som varit fängslade av auktoritära regimer som korrekt dömda förstår jag er syn på saken. Men tvivlar man på att Egyptens domstolar håller en duglig standard kan man låta honom söka uppehållstillstånd här enligt de regler som gäller för andra. Finns det något i anklagelserna torde SÄPO sätta stopp. Att oskyldiga drabbats i jakten på terrorister kan väl ingen tänkande individ tro på.

  Micke

  ReplyDelete
 6. Han är i sitt hemland Egyptien och hans familj och släkt ska utvisas från Sverige.
  Sverige ska inte vara någon tillflyktsort som man kan fly till när inga andra länder vill ta emot dom.

  ReplyDelete