Tuesday, August 23, 2011

Inte så mycket rasism, snarare etniskt hat.

Det har funnits och finns ett utbrett etniskt hat. Det kommer att fortsätta att öka och leda till allt fler etniska/kulturella kriser och motsättningar mellan folkgrupper i Sverige.

Motsättningarna mellan svenskar och invandrargrupper ökar. Det tar sig i uttryck i fastighetsbränder, bilbränder, etniskt inriktat våld och brottslighet mot svenskar. Svenskarna dra det korta strået och belönas med ökad offentlig diskriminering i jobb, utbildning och minskad andel av de allt färre sociala förmåner som finns.

De som klagar på den utvecklingen kallas allt från rasister till islamofober. Allt för att smutskasta och försöka stoppa yttranderätten i den nya underklassen. De ska kuvas och förtryckas i varje offentligt rum, de ska tystas och få en smutsig stämpel i pannan varje gång de yttrar sig. Stämpeln, "islamofob" ska tvinga fram tystnad och en tyst acceptans för islamiseringen som pågår under en förtäckt lögn om att muslimerna är hotade, diskriminerade och måste därför få ännu mer stöd. Budskapet är att den som vågar protestera mot islams utbredning ska hängas ut som extremist i media.

Med andra ord så går våra politiker och media hand i hand med jihadisterna. De har samma mål, yttranderätten ska stoppas så de gemensamt kan ta våra skattepengar och genomföra sina planer utan protester, utan invändningar från allt mer oroade barskrapade svenskar.

De som utsätt för hatbrott pekas ut som brottslingar, de som utför hatbrotten får en mängd fördelar. De slipper åtal, det blir ingen dom, de får mer frihet och mer stöd från det offentliga i form av bidrag och moraliskt stöd från politiker. Politikerna i sin tur får deras röster och så fortsätter det i det oändliga.

Så frågan måste ställas, är det en fråga om rasism, islamofobi eller bara etniskt hat mot europeer när medlemmar i ett parti (SD) får sina hem förstörda nästan dagligen, och vilken tidning skriver om attentaten och pekar ut de skyldiga? dn svd ab ab svd dn

Och sedan när blev judehatande socialdemokater med sin judehaten tidning Aftonbladet oroade över det ökande judehatet?

Varför säger politikerna att det är rasism att motsatta sig ett muslimskt Sverige?

Övriga nyheter:
Islam går om den katolska kyrkan i Frankrike.

Stora distrikt i Paris har helt tagits över av muslimer.

10 comments:

 1. ETT CITAT UR HTTP://ULMERKOTTEN.BLOGSPOT.COM

  Men helt plötsligt snackar Ullenhag om antisemitism som ett problem.
  Var finns då det problemet?
  Tja, inte hos den svenska befolkningen utan invandrarbakgrund. Man har de senaste åren, och i sanslösa mängder importerat muslimer från arabisktalande länder, och märkligt nog har antisemitismen ökat.
  Eller ska vi säga att det är knappast förvånande?
  Fråga gärna de få återstående judarna i Malmö om det är svenskar som angriper dem.

  Alltså är det så enkelt att man (i synnerhet Ullenhag), skapat just antisemitism genom att ha en sådan stor invandring av just tillåta en sådan invandring av muslimer.

  Är judar och muslimer blandbara i ett multikultisamhälle någonstans i världen?
  Tidigare, alltså under sådär 45 år har vi inte haft några större problem med antisemitism, men nu har vi det enligt Ullenhag.
  Mycket märkligt eller hur?

  ReplyDelete
 2. Vi etniska svenskar är inte tillfrågade om vi vill ha en massinvandring till Sverige?
  Folkomröstning är enda alternativet.
  I en demokrati påtvingar man inte ursprungsbefolkningen en massinvandring från hela jordklotet utan asylskäl och som lever långt över vad etniska svenskar som har arbetat och betalat skatt i hela sitt liv i Sverige.
  De som kommer hit ska själva försörja sig och sina familjemedlemmar och de ska anpassa sig till våra lagar,traditioner,kultur,seder och bruk som vi har i Sverige.
  Flyktingar ca 3% ska om de behövs hjälpas i sina hemländer eller närområde inte i Sverige.
  Så länge som inte 7-klövern med alliansen inte vågar ta i dessa frågor utan väljer att lägga locket på tills det en dag exploderar för det kommer det att göra!
  Tänk på vad som hände i grannlandet.
  Sverige tillhör ursprungsbefolkningen och inte ett mångkulturellt land.
  Alliansen och s,v och mp har gjort Sverige till ett kriminellt mångkulturellt land som ingen vill ha,bit i det äpplet Ullenhag i stället för att skylla på andra?

  ReplyDelete
 3. @Berit. Hur mycket är vi tillfrågade om. I så fall skulle jag hellre ha en folkomröstning om att frånta alla mångmiljadärers och mångmiljonärers förmögenheter och sätta in dem i välfärden.

  USA tvingande ju indianer? Vad får indianerna för det idag. Vi Europeer har livnärat oss på afrikanska råvaror i århundraden. Ville afrikanerna det, är det demokratiskt?

  Den skatten vi har betalat är mycket mindre än den förlust av inkomst som många länder i trejde världen fått av oss för att tvingas sälja sina frukter, sitt kaffe och kakao till underpris till oss.

  Ja Sverige tillhör samerna, och vi tysk, finsk, dansk och franskättade ska inte tro att vi har några speciella rättigheter.

  Nej Sverige är ett mångkulturellt land som ingen vill ha? Det är därför människor fortfarnade vill hit och det är därför du bor kvar, eller hur?

  snälla människa... get a brain

  ReplyDelete
 4. @Jerry

  Nu missbrukar du ordet antisemit precis som dn och expo missburkar ordet rasim. Araber kan inte vara antisemiter såvida de inte är självhatande. Araber är också ett semitiskt folk.

  ReplyDelete
 5. @two invandrare. Etniskt inriktat våld och brottslighet mot svenskar?
  Fan sluta nu. De svenskar som blir utsatta för våld och brottslighet blir ju inte det för att de är svneskar utan för att någon tror att de har pengar, eller att de är provocerande på något sätt enligt gärnignsmannen. MEn att säga att det finns människor från andra länder som går och letar efter svenskar att kunna skada mitt på gatan bara för att de är svenska är så MYCKET skitsnack att det finns inte. Du finns inte. Hoppas jag...

  ReplyDelete
 6. @Snyltgäst. Nej, Sverige tillhör inte alls samerna. Våra förfäder kom hit direkt efter att inlandsisen smälte. Samerna först flera tusen år senare. Men samerna har åtminstone mer rätt att finnas här än alla araber, negrer och zigenare har.

  ReplyDelete
 7. @Robin. Du skulle inte tolka det bokstavligen. Poängen var att det inte är många av oss som kan spåra tillbaka hela vårt släktträd till vikingatiden. Vi är åtminstone delvis invandrare alla ihopa. Så att komma och försöka kategorisera människor och prata om att det finns vissa som har ultimat rätt till det här landet och andra inte, är menlöst och rent av hypokratiskt.

  Just nu finns det väldigt många nysvenskar, procentuellt sett får man nog gå tillbaka till de tider med massinvandring från finland för 50-60 år sedan eller till vallonerna under 1600-talet för att komma upp i så stora siffror. Men nu flera hundra år senare, så är det ingen som ser mig som den där "vallonen". Och hade det funnits motsättningar då (ingen aning faktiskt hur man blev mottagen) så hade mina förfäder blivit diskriminerade och utsatta och fått höra att de ej var riktigt svenskar.

  Så oroa dig inte om ett fyra hundra år så är även araber "negrer" och zigenare svenskar. Fast o andra sidan är nog världen så globaliserad då att vi säkert allihopa är mulatter...

  ReplyDelete
 8. Om 400 år kommer pursvensken vara både fördriven och utrotad från sitt rättmätiga land, det enda vi har i hela världen. Dom som bor här då kommer säkert kalla sig pursvenskar för att inte deras besättningsrätt skall kunna ifrågasättas men dom kommer vara lika mycket svenskar som "egyptierna" är det. Dom kommer givetvis vara araber och våra efterföljande kommer drabbas av samma öde som kopterna. Egyptens ursprungsbefolkning. Förföljda och hatade och utsatta för rena folkmord och sporadiska massakrer.

  ReplyDelete
 9. Snyltgäst, det finns många reportage som visar att gäng utsätter "svennar" för våld och brott av etniska skäl. De undviker att angripa invandrare och de erkänner det själva. De hatar Sverige och svenskarna och har inget intresse av att anpassa sig till europeisk kultur. Det är mycket vanligt men media gör sitt bästa för att dölja sånt så jag inser att många inte känner till det.

  ReplyDelete
 10. October 03, 2011
  US Tries Women Accused of Funding Somali Terror Group
  The trial has begun for two American women charged with raising money and recruiting fighters for the Somali militant group al-Shabab.

  Jury selection began Monday in the U.S. city of Minneapolis for the trial of 35-year-old Amina Farah Ali and 64-year-old Hawo Mohamed Hassan.

  Prosecutors say the women, who are both of Somali descent, collected money from the Minnesota Somali community to send to the al-Qaida-linked group.

  http://www.voanews.com/english/news/US-Tries-Women-Accused-of-Funding-Somali-Terror-Group-130969928.html

  ReplyDelete