Saturday, August 6, 2011

Muslimer kräver mutor för att släppa fram katastrof hjälp.

Människoliv är betydelslösa för vissa muslimska grupper. Att landsmän avlider i massor runtom dem är helt betydelselöst för den muslimska mordorganisationen al-Shabaab i Somalia.

För dem handlar det bara om att tilltvinga sig pengar som vilken gangster- eller maffiagrupp som helst, oasett om de lyckas råna folk eller inte så våldtar de i förbifarten. De är helt hämmningslösa och många av deras aktivister samlar in pengar i Sverige till dem.

Här begår de bedrägerier och brott så de kan skicka stora belopp till hemlandet. En stor förskolebluff avslöjades nyligen där chefen för dagiset Bismahila i Rinkeby och Tensta skickat pengar till dem. Runt 80 miljoner kronor har försvunnit och mycket av det beloppet antas ha skickats till terrorgruppen al-Shabaab, en del av pengarna har använts till lyxvillor i Dubai för svensk-somalier som kom hit som "flyktingar". svd

1 comment:

  1. Vi måste göra oss av med de politiker och de politiska partier som ställt till eländet i Sverige! Med "göra sig av med" åsyftas allmänna val naturligtvis... Ärlig, varför skulle dessa förrädare åtnjuta åtalsfrihet? De har ju gått emot det egna landets och folkets intressen och utan att ha bred samling om det här.

    Om massmördaren Breivik till slut befinnes vara tillräckligt galen så finns ju även andra förklaringar. Detta får inte ske i Sverige. Vi kan bara hoppas på att ingen galning i Sverige gör s a s en "breivikare" innan valet 2014...

    ReplyDelete