Friday, August 5, 2011

Svensk media hetsar omedelbart när anonym bloggare träder fram.

Fjordman är en känd signatur i den politiska bloggvärlden. Han har hittills varit anonym men han träder nu fram med namn och bild i norsk media. Han än vältalig och välformulerad och har centristideer utan minsta antydan till extremism. Han är emot massinvandring och den pågående islamiseringen av Europa.

Han är varken höger eller vänster, han skulle kunna tillhöra vilket parti som helst om våra partier höll sig traditionell politik utan den förödande massinvandringen som de har som högsta prioritet.

Fjordman skiver på de ledanda politiska bloggarna runtom i Europa. Han får aldrig komma till tals i vanliga media eftersom media inte vill ha den typen av samhällskritik. Svensk media t.ex. tar däremot artiklar från och anställer oräkneliga vänsterextremister som tillåts dominera politiska åsikter i ledande media. Där bestämmer man vem som ska förföljas och nu när Fjordman nu träder fram i det offentliga så inleder svensk media med att hetsa mot honom.

Det bekräftar anledningen till att många samhällskritiker vill vara anonyma. De vill inte få hatmedias massiva hatkampanjer och personförföljelser emot sig.

Vem skulle kunna behålla sitt jobb om förstasidesrubriker pekar ut en oskyldig person som "extremist".

Fjordman pekas nu omedelbart ut som högerextremist i SvD utan de lägger ut minsta förklaring eller bevis. I Expressen pekas Fjordman ut som "eventuell medhjälpare till Breivik", en sinnesförvirrad anklagelse helt utan grund. Men det var väntat, varje samhällskritiker som inte vill ha en muslimsk majoritet i Europa kommer i svensk media att pekas ut som "extremist" eller "medhjälpare till massmord"som Rebecka Martikainen gör oavsett hur mycket man tar avstånd från våld och extremism, så har det alltid varit sedan staten tog över kontrollen över media. Förtal är tillåtet och normalt. Sade någon Kafka?

Ledande norska politiker och norsk media pratar om att man måste tillåta oliktänkande, allas åsikter måste kunna få komma fram pratar man om i Norge. Det norrmännen inser är att man inte kan tvinga en stor del av befolkningen till tystnad. Om man tvingar en hel samhällsklass till tystnad med hjälp av media, om den skattebetalande hårt arbetande majoriteten. Om en hel samhällsklass tvinga tiga och hålla inne med kritik i vissa frågor så kanske det slår bakut när vissa element i de grupper som lider under åsiktsförtryck tar till våld.

Fjordman ligger nog inte lika illa till i Norge som de samhällskritiker som bor i Sverige.

Lars Vilks har på kort tid blivit utsatt för flera mordförsök, flera internationella mordplaner har avslöjas. Man har försökt bränna ned hans hem, han tvingas ha skyddat boende, han omges av massiv polisinsats vid offentliga framträdanden. Hans yttrandefrihet stoppas av militanta muslimer utan att polis och myndigheten kan skydda honom och hans har inte ens kommenterat islamiseringen och massinvandringen.

Allt han gjort var att skapa några teckningar och annat skojigt material i föredrag.

Med anledning av det som hänt i Norge vill nu Reinfeldt ta hårdare tag mot samhällskritiker som han kallar "extremister". Han sade ingenting när en muslim försökte begå massmord i Stockholm, då behövdes det ingen aktion. Nu vill han mobilisera "olika aktörer", kod för myndigheter och vänstergrupper. Samhällskritiker tvingas nog fortsätta tiga och knyta nävarna i fickan. Reinfeld borde satsa på den genialiska iden ett "åsiktsverk", en ny myndighet som i förväg granskar alla ord som sägs.

Det sägs att det finns 200 ghetton i Sverige och tusen ghetton i Frankrike med 50 - 100 % invandrare där den egna befolkningen inte kan gå pga av risken att blir utsatt för våld. Det är så kallade "NO GO areas". För Lars Vilks är så gott som hela Sverige ett NO GO area så länge det finns farliga muslimer här och det blir inte bättre av att extremister i media hetsar mot minsta antydan till kritik mot tillståndet. svd dn exp dn dn svd svd svd

3 comments:

 1. Och han själv då? Hetsar och pekar inte han ut hela folkgrupper och tillskriver varje indvid i dessa vissa egenskaper? Den här typen av "offer"- och "tyck synd om"-argument klingar inte bara fegt och falskt - de visar dessutom på en näst intill otäck oförmåga att vilja diskutera de verkliga problemen och hedra de verkliga offren.

  ReplyDelete
 2. Till "Anonymous"!

  Skaffa dig något bättre att tänka med grabben!

  ReplyDelete
 3. @Anonymous 9:24 AM
  Exempel på folkgrupper är kurder, judar, samer och svenskar. Representanter ur var och en av dessa folkgrupper kan konvertera till Islam.

  Slutledning: muslimer är ingen folkgrupp, det kan vara du eller jag. Gemensamt är att de är anhängare eller in-lurade i en totalitär ideologi, med en synnerligen snedvriden människosyn i botten.

  ReplyDelete