Wednesday, August 10, 2011

Polis som bara ser på , eller "hoppas på regn" hjälper inte mot revolutionärer.

Den svenska metoden, "dialog", polis som vill "prata" med livsfarliga kriminella sadister som försöker mörda dem hjälper inte.

Den brittiska metoden, "titta på" när de bränner ned London, hjälper inte heller även om de sätter in många fler "titta på poliser". Deras nya metod, "hoppas på regn" hjälper inte heller.

Om de griper några av de tusentals, kanske tiotusentals som startat inbördeskriget så hjälper det inte alls, det är för många som går lösa. Och värre blir det eftersom de få som grips för det mesta släpps ganska snabbt så de kan bränna ned landet ännu mer.

Om man inte griper och utvisar de allra flesta av de invandrade galningarna så som gängen består av kommer det bara att bli värre och värre.

Politiker som antar att alla invandrare är som befolkningen i övrigt är naiva. Det är skillnad på invandrare och invandrare. En del anpassar sig perfekt till västliga kulturer, de arbetar, sköter sig och betalar skatt. Dessvärre så är de som sköter sig en liten minoritet av alla flyktingar-invandrare som kommer till västländerna.

I Sverige så är arbetslösheten mellen 50 % - 90 % i de invandrartäta orterna. Och då är man generös med vad som kallas "arbete". I dagens PK samhälle så "arbetar" man om man har en timmas sysselsättning per vecka eller mer. Förr brukade "arbete" betyda 40 timmars arbetsvecka men inte nu längre eftersom politikerna vill bedra allmänheten med sina politiska knep för att uppnå sina syften.

Ett annat "knep" är att den timme man arbetar varje vecka inte ens behöver vara betalt arbete.

Med andra ord så kan en invandrare hjälpa till att städa en timma per vecka obetald så kallas han i statistiken "arbetande". Men han får ändå socialhjälp och alla andra bidrag och därmed luras skattebetalarna och väljarna att tro att sysselsättningen för invandrare är högre än den i själva verket är.

Sysslolösa oanpassade invandrare utan hopp eller intresse att bygga landet och som ökar i antal varje dag kommer att leda till samma katastrof som vi ser utspelas i London.

Katastrofen har redan förverkligats i många svenska orter. Just nu pågår stora invandrarupplopp i Hässelby, en "fin" förort utanför Stockholm.

Om det är apati eller en känsla av uppgivenhet som gör att vi inte ens reagerar över det vet vi inte.

I England verkar man reagera på samma sätt. Polisen "tittar på" när landet bränns ned, enstaka försök att springa emot revolutionärena hjälper inte, beslutsfattarna verkar vara apatiska.

Apati och tystnad hjälper inte när horder av livsfarliga galningar bränner ned landet.

Byter man inte taktik så kommer England och Sverige se ut som utbrände arabiska städer där det inte finns några skyltfönster eller glasdörrar. Alla butiker är har stenväggar och med ståljalusier, de står bredvid utbrända vrak av byggnader som aldrig kommer att byggas upp igen.

Från luften ser landet ut som utbombade skelettstäder. Varför vill man förflytta sina egna länder fler hundra år tillbaka i tiden? Varför reagerar man inte mot den utvecklingen, har vi redan anpassat oss till den framtida verkligheten? svd svd svd svd dn dn dn dn dn dn dn svd dn

3 comments:

 1. Den rätta taktiken är att döda dom allihop. Alla dessa vidriga terroristkräk som inte kan annat än förstöra. De är inte värda annan behandling.

  Förbannat jävla dalt. Polisen borde skjuta och skjuta för att döda.

  ReplyDelete
 2. Från Iranskt håll kommer nu uppmaningar att David Cameron måste sluta använda våldsamma metoder mot de som protesterar. Iran säger sig också vara beredd att skicka en delegation av människorättsobservatörer till London för att göra en bedömning av läget efter att brittiska säkerhetsstyrkor nu får fria händer att ta i med hårdare tag för att kväsa oron i landet.

  ReplyDelete
 3. Jag håller med första kommentaren. Bara skjut ihjäl avskummet. Dom har inte bidragit med ett enda jävla dugg som är positivt och kommer ej heller att göra det någonsin då dom har alltför låg IQ, EQ p g a inavel i generationer. Skjut packet och packa in resten i bananbåtar och skicka hem dem.

  ReplyDelete