Sunday, May 27, 2012

Agda ska slåss mot tusentals araber, så ska vi "återta" gettot.

Hur ska vi återta ghettoförorterna som övertagits av gangsters?

De få kvarvarande laglydiga människorna som återstår i ghettot får allt mindre att säga till om för varje dag som går. Politikerna har beslutat att öka och snabba på invandringen av afrikaner och araber till våra redan överfyllda livsfarliga ghetton.

Vem ska återta ghettot?
Agda?

Det finns bara tre alternativ när det gäller förorterna.

1. Antingen låter vi politikerna fortsätta som nu och låter Moderater eller sossar dominera svensk politik. Då fortsätter massinvandringen.  Politikerna kommer inte att sluta med sin politik. Varje svensk förort, ort, stad och bostadsområde kommer inom en snar framtid ha gjorts till ett oigenkännligt  arabiskt-afrikanskt ghetto.

2. Alternativ nummer 2  är om vi gör tvärtom. Istället för att göra hela landet till ett flyktingläger så upphör deras motivering att komma hit. Vi slutar helt enkelt att betala flyktingar som kommer hit, vi låter alla flyktingar återvända hem.  Det är högst osannorlikt att politikerna ändrar sig och tillåter flyktingarna att resa hem. Det är inte ett realistiskt alternativ eftersom ingen politiker besitter ett uns av sunt förnuft.
Politikerna får vredesutbrott när de upptäcker att flyktingarna försöker återvända hem. De kan inte längre användas i politiska syften eller som billig hemhjälp.  

3. Det tredje alternativet är det mest troliga. Massinvandringen fortsätter och arabiseringen ökar i alla samhällsområden precis som politikern vill. Men Agda, den sista svensken i förorten får stöd från svenskar och invandrare som tröttnat och insett att man måste ta lagen i egna händer eftersom ghettoskapandet inkräktar i alla orter, en mycket farlig utveckling. Man måste fysiskt återta gatorna och förorterna. Det blir strider och ett krigsliknande tillstånd och så inleds den sista striden om Sverige. Eftersom all media tiger om "illavarslande nyheter" så kommer inte nyheten om inbördeskriget ut till allmänheten. Så politikerna fortsätter som vanligt tills dörrarna sparkas in i riksdagshuset och i kommunerna.
Politikerna försöker hindra flyktingarna från att resa hem. De var billig hemhjälp och röstboskap tills festen tog slut. 

De vänsterextremister och revolutionärer som styr alla media fick som de ville. De kunde inte åstadkomma en socialistisk revolution i Sverige trots att de dominerat media och institutioner sedan 1968. Men de fick till slut sitt inbördeskrig som i grunden förstör Sverige. Inte ett dåligt resultat med tanke på att de som vill förstöra Sverige bara är några hundra extremister som envist försökt hitta ett sätt att förstöra kapitalismen och samhället i grunden med sitt  enda vapen, ordet och media.

Aldrig ha så få lyckats göra så mycket för att förstöra en nation.  svd

Inte ens det värsta slags brott leder till utvising från Sverige, finns det fler som undrar varför?

1 comment:

  1. Noterar att SvD-artikelförfattarna liknar "stadsdelen" med "Irak och Afghanistan", och det är en ganska uppenbar liknelse.

    Men sedan liknar man polisen vid "amerikanerna". Om man anser att de sistnämnda ska lämna området - vad anser man då om poliserna i krigsförorterna?

    Skillnaden, som inte framkommer alls, är att svensk polis i svensk ort, har all rätt att hålla ordning på svenskar. Och, ska man inte glömma, plikt att skydda.

    ReplyDelete