Sunday, May 13, 2012

Mer pengar till flyktinglägren.

Flyktinglägren eller om vi ska använda den försöknande beteckningen "förorterna" ska ha mer pengar anser s-partisten Mia Määki i Rinkeby-Kista.

Flyktinglägren har skolor sjukvård och annan social service men Mia Määki anser att vi borde satsa mycket mer. Hon har uppfattningen att om vi dumpar obegränsat med pengar i våra ghettton så ändrar sig de boende och blir mer anpassade.

Men det finns ingenting som talar för det. Man har redan försökt vräka pengar,  nya planer och ideer i förorterna, men ingenting förändras, det blev inte bättre. Våra ghetton förblir laglösa livsfarliga områden. Det var därför de sista kommunala inrättningarna flyttade ut från Tensta-Rinkeby, tjänstemännen tröttnade på att rånas, förnedras och våldtas så nu finns nästan enbart småbutiker kvar som drivs av ghetto invånarna själva. Svenskarna bor och jobbar i andra orter, tex i närliggande Kista dit de kommunala inrättningarna flyttade.

Bara för att Mia Määki VILL att det blir bättre så kommer hennes dröm om en fredlig, ren och hel utopisk förort INTE att förverkligas.

Tvärtom, allt tyder på att det bara blir värre, mer laglöshet, mer brottslighet, fler offer i de förorter som egentligen borde kallas flyktingläger.  Det märker vi överallt, trots att Mia Määki "vill".

Det enda politikern gjorde innan förra valet i Tensta - Rinkeby var att lova moskeer och jobb om de gick med i partiet.  Moskeerna kommer men jobben togs bort, så politikerna gjorde som vanligt. De lurade flyktingarna. Flyktingarna har säkert samma korta minne som svenskarna, löften glöms bort till nästa val, förutom moskeerna.  Det som snabbast kan radikalisera de boende, moskeerna, kommer. Politikern ser det som det viktigaste sättet att få röster och förtroende, trots att moskeerna till slut kommer att bli orsaken till ökande framtida konflikter, strider och uppror.
Politikerna är exakt som journalisterna, de säger sig gilla ghettokulturen men de bor lååååångt därifrån. 

Det är därfor sju av de åtta riksdagspartierna numera i folkmun kallas MOSKEPARTIERNA.  Det är speciellt pinsamt för KD som insinuerat att de har ett kristet agenda. Men eftersom även KD är moskeivrare så har de hamnat under 4 % i så gott som samtliga väljarundersökningar.  Väljarna vill ha bort moskebyggarpartierna. Trenden visar att SD numera blir det tredje och ibland det fjärde största partiet.  Så här menlöst försöker politiker och media bortförklara SDs framgångar, läs artikeln i DN.   svd

1 comment:

  1. MERA PENGAR TILL NYBYGGARNA

    Nya skattemiljoner väntar Stockholms (förhoppningsvis många) kommande, lönsamma barn-nybyggare:

    http://www.dn.se/sthlm/nyanlanda-elever-ska-fa-sarskilt-stod

    ReplyDelete