Friday, January 15, 2010

C och Kds prioritet är invandrare, inte Sverige, därför rasar de.


C och Kd har länge skiftat sina prioriteter mot utlandet, politikerna prioriterar numera bättre förhållanden för nyankomna flyktingar, deras moskeer och en bättre ekonomisk status för dem. Centerns partiledare sade att vem som helst kan ställa upp som riksdagsman för Centern. Hon sade det som svar på frågan hur hon ser på att en radikal islamist ville bli invald till riksdagen för Centern. I pratiken betyder det att Centern övergett tanken på ett svenskt Sverige och ser de nyankomna flyktingarna som de framtida befolkninggrupperna som de "måste" ge utrymme för inte bara i Sverige i övrigt men även i politiken.

Alla riksdagspartier har haft den nya prioriteten men ingen av dem har förklarat för allt fler sysslolösa svenskar varför Sverige måste prioritera invandrare istället för lägre kostnader och skatter, fler arbetstillfällen.

Riksdagspartierna, lokalpolitiker och media utrycker nästan panik inför hotet mot att SAAB ska läggas ned och därmed förlora 3500 jobb i södra Sverige.

Samma politiker och media ser inget som helst problem med att Sverige tar in invandrare och asylfall i en takt som motsvarar en SAAB nedläggning var tionde dag i Sverige. Antalet nyankomna var de senaste åren runt 100 000 varje år, men det berörde ingen av våra politiker eller media. Inte den minst oro över det, inte den minsta kritiska kommentar riktade sig mot de ofantliga siffrorna som massinvandring är som Centern , Kd och de andra riksdagspartierna vill ha.

Partierna har helt enkelt slutat prioritera Sverige och svenskar. Svenskarna är upprörda över det , dessutom får de aldrig komma till tals i dessa frågor. Därför åker de ur riksdagen, därför förtjänar de att försvinna från politiken i några decennier tills de insett vad de gjort.

Det ska bli intressant att höra vad de tror anledningen är till att förlorar allt väljarstöd och troligen åker ur riksdagen. I deras svar så kommer de säkert aldrig att säga den verkliga orsaken eftersom de inte ens fattar varför folk är arga på dem. Att få minnesplakat inmonterade i moskeer som säger "byggd med hjälp av KD" kan knappast hjälpa ett parti som kallar sig kristet.

De tredje riksdagspartiet som åker ur riksdagen är V, kommunisterna, de åker ur av andra orsaker. Troligen för att folk har lärt sig mer om den massmordsideologi som ligger bakom kommunisterna och det totalitära system som de förespråkar. Ett av de få exempel som finns kvar i världen som har kommunism är Kuba. Där finns det bara en som lever ett bra liv, det är diktatorn. Hela folket är som alla socialister vill ha det, jämlika. Alla är lika fattiga och förtryckta. V som bara haft en enda ide, "höjda skatter" är en aning passe'.

Tidningarna räknar fel i sina partiblock. De räknar med de partierna som åker ur riksdagen i blocken, det ska man ju inte göra, en mer korrekt ihopräkning gör saken mer intressant. svd dn dn svd

3 comments:

 1. Varför använder du icke relevanta (och felaktiga) siffror i dina försök att skrämma dina läsare?

  Du skriver: "Antalet nyankomna var de senaste åren runt 100 000 varje år, men det berörde ingen av våra politiker eller media."
  Av de 100 000 så var den största enskilda gruppen ÅTERVÄNDANDE SVENSKAR.
  Om vi tittar på asylsökande så var det ca 23 000, varav enbart hälften beviljades asyl.

  Din analys av tillbakagången för KD och C är underlig eftersom partier som M och S samtidigt ökar.

  ReplyDelete
 2. Det här handlar inte bara om att flörta med invandrare. Det handlar om att vända sig till auktoriteter inom befolkningsgrupper med en hierarkisk kultur. Vinner du den lokala auktoriteten så vinner du hela gruppen röster. Observera att Hägglund "råkade" besöka ordföranden för de "Syrianska kvinnorna". Det var såklart ingen slump.

  ReplyDelete
 3. PEA, de flesta av de du kallar återvändande svenskarvilket var en liten del av de 100 000 är i själva verket invandrare som fått medborgarskap och återvander. Den största kategorin är anknytningsfall, det var 47 % av de 101 171 som invandrade. Nästan alla som nekas asyl stannar kvar i Sverige, de finns troligen inte ens med i siffrorna ovan. Dessutom så föds det tiotusentals barn till invandrare varje år, de finns inte heller med i de 101 171. Varför är SCB statistiken inte relevant? Det argumentet fungerade inte så du försöker med "felaktiga siffror", det gick inte heller, se scb där bekräftas siffrorna, http://www.scb.se/Pages/TableAndChart____231104.aspx
  Du har fel om S och M, trenden visar att de minskar, trots att de går upp och ner ibland. Mp ökar däremot, men det snabbast växande partiet är SD. Hur menar du att SCB siffrorna är skrämmande, om de är skrämmande så är de ju mycket relevanta. Du är lite förvirrad verkar det som.

  ReplyDelete