Monday, January 18, 2010

Guillous artikel vill öka judehatet.

Jan Guillou skriver i Aftonbladet att tidningarnas kulturredaktörer borde ha dragit nytta av pinsamma nyheter om Israel. Media borde dragit igång en hetskampanj mot Israel anser Guillou.

Det finns bara en sak att undra om artikeln: varför tillåts en avdankad skribent och landsförrädare helt fritt skriva artiklar om sitt favoritämne i media, sitt judehat?

Han borde sitta inlåst i ett fängelse på minst 30 år. En judehatande landsförrädare har fritt spelrum i Aftonbladet, varför? Varför agerar Aftonbladet som om hans landförräderi aldrig inträffat? Varför borde "kultur"-redatörer gör det, vad vet Guillou om tidningarna uppdragsfördelning, vad har saken med "kultur" att göra ?

Är hans politiska sympatier så viktiga för Aftonbladet att man accepterar vilken brottsling som helst så länge de har rätt politisk uppfattning? ab

7 comments:

 1. Guillo snackade med Sovjetiska agenter på 70-talet.

  Landsförräderi vet jag inte om det är, finns inga bevis på Guillo arbetat emot den "svenska statens intressen", något jag personligen gärna gör alla dagar i veckan, Landsförrädare som jag är. (Att ens använda ett sådant uttryck borde automatiskt diskvalificera ens argumenation på studs)

  ReplyDelete
 2. Att försöka lura en utländsk säkerhetstjänst är knappast landsförräderi någonstans.
  Vad kallas alla som samarbetar med CIA?

  ReplyDelete
 3. profanum och anonym. Ni som inte känner till det: Han arbetade för Sovjets KGB, han spionerade på det svenska försvaret och avslöjade försvarshemligheter. Han har erkänt att han fått betalt av Sovjet. Han dömdes till fänglese för en del av det, då var det IB avslöjandet, dvs den hemliga sakerhetspolisen. Nu borde han dömas för de nya avslöjandena som bara bitvis gjorts i Expressen.

  ReplyDelete
 4. Gijo ÄR en landsförrädare, inget snack om saken!

  ReplyDelete
 5. "...han spionerade på det svenska försvaret och avslöjade försvarshemligheter"

  Livlig fantasi?

  ReplyDelete