Monday, June 6, 2011

Aftonbladet firar islams maktövertagande på nationaldagen.

Idag på Nationaldagen firar Aftonbladet ett tänkt framtida Sverige då islam har tagit makten.

Aftonbladet illustrerar det framtida Sverige med ett fotomontage med en minaret från en moske med svenska flaggan.

Den svenska vänstern med sossarnas Aftonblad i spetsen hymlar inte längre om hur de vill se ett framtida Sverige. De vill ha ett utländskt Sverige med islam som ledade statsreligion.

Aftonbladet skriver högtidligt i moskeartikeln idag "vi firar mångfald" under bilden med minareten. Allt annat är enfald anser LO ägda socialdemokratiska Aftonbladet. Mångfald är ett kodord som betyder invandrarmajoritet.

Aftonbladet utesluter systematiskt invandrare från anställning på redaktion och dess journalister och ägare som bor enbart i helvita områden, de har stora problem med trovärdigheten.

Idylliska Skansen firar Nationaldagen bla med bilder på två olika familjer på hemsidan, bägge afrikaner.

En person skapade en facebooksida där han vill "avskaffa nationaldagen". Profilbilden han använder är afrikanen som sexmördade Elin Krantz och lämnade hennes förvridna skändade kropp intryck i en klippskreva i Göteborg. Extremvänstern vill ha bort kungahuset, nationaldagen och svenskarna, men det är inte nog, de vill att vi skändas. Vi borde påminnas om vad grundaren av Afa och Expo sade. Tobias Hubinette, grundaren sade att "låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande". Numera är den typen av personer och grupper sponsrade av staten och stora media som Expressen och Aftonbladet.

Hur kommer det sig att så gott som alla kring media och politikerna gör samma sak, de isolerar sig så de aldrig kommer i kontakt med vardagssverige som allt mer närmar sig ett kaotiskt brinnande våldssamhälle, samtidigt så hyllar de öppet massinvandringen och ett muslimskt maktövertagande?

De lever sina liv i en "renrasig" omgivning på jobbet och privat men de hyllar ett Sverige med brinnande ghetton överallt.

Allvaret i Aftonbladets fotomontage visar hur extrema och verklighetsfrånvända journalisterna är och det borde väcka folk till att inse vilket makalöst dravel som media påtvingas oss. Sluta betala för tidningarna, sluta annonsera där så de kollapsar. Läs enbart alternativ media, de är mycket mer läsvärd, de förmedlar sanningen så vi inser hur allvarligt hotet mot Sverige är.

Läs Politiskt Inkorrekt och dess länkade bloggar varje dag, sluta läsa Aftonbladet, Expressen, DN och SVD.

4 comments:

 1. Och då den svenska flaggan symboliserar det kristna korset, så har Aftonbladet alltså satt en kristen symbol på en moské... PK fail!

  ReplyDelete
 2. Sen när blev det fastställt att den svenska flaggans gula kors har en kristen symbolik?

  När det gäller artikeln är jag mest upprörd över att någon överhuvudtaget läser Aftonbladet längre. Att man dessutom vågar göra ett montage med den svenska flaggan i en minaret, är dom inte rädda för ett attentat? Det kanske är förbjudet enligt Koranen?!? :P

  ReplyDelete
 3. hahahaha., Yttrandefrihet....

  ReplyDelete
 4. Aftonbladet var alltså tvungna att göra ett fotomontage för att kunna sätta svenska flaggan på en minaret.

  ReplyDelete