Saturday, June 11, 2011

Obamas desperata vänstermedia hoppas hitta matnyttigt i Palins korrespondens.


Det styrande partiet Demokraterna, Obama och deras media försöker desperat hitta något att klaga på i Sarah Palins privata email. 24000 sidor av hennes and andras email offentliggörs av delstaten Alaska där hon tjänstgjorde som den mest framgångsrika guvernören på länge.

Medias hysteriska försök att hitta angreppspunkter är löjeväckande och visar hur desperata de är.

Obama har startat sin valkampanj, men Sarah Palin är inte ens en kandidat ännu.

Inga av de republikaner som sagt att de ställer upp i valet har granskats på samma sätt av Obamas kampanj eller av Obama-meida.

När det avslöjades att Representen Weiner (D) sänt ut porrfoton på sig själv till kvinnliga väljare som kontaktat senaten så tystade det ned. Inga av de hundratals sexmeddelanden som han skrev visades av media. Media visar ett totalt ointresse för porrskandalen eftersom det handlar om en av deras egna Demokrater, de individer som rapporterade nyheten anklagas istället av media för olika hyckleri, lögner mm. Kritiken upphörde när Weiner själv erkände allt och media som redan undersökt och smutskastat alla som repporterade om Weiner fick skämmas.

Nu ska media undersöka Sarah Palins email i minsta detalj, man har till och med uppmanat läsare och TV tittare att rapportera "intressanta" saker i hennes korrespondens. DN har lyckats gräva upp en av de värsta knasbloggarna och citerar Andree McLeod, en helt okänd Palin hatare. Det han och DN vill säga är ointressant eftersom det är ensidigt hat som inte har något med fakta att göra.

DN lyckades klanta till sig ordentligt när de totalt missuppfattat Obamas planerade donation av 2 miljarder skattedollar till den antiamerikanska militärjuntan i Egypten och DN passar på att att hävda att Palin har fel när DN själva inte vet vad det handlar om. Egyptier säger nu att de inte ens vill ha gåvan från USA. dn

Under tiden som Obama bedriver sin kampanj och struntar i att allt faller samman kring honom, så har Kina gjort sig av med amerikanska skuldbrev och påpekat att USA redan har problem att betala sina skulder. USAs kreditvärdighet har redan fått akuta varningssignaler men inget kan stoppa Obama från att systematiskt smutskasta alla tänkbara motståndare eftersom han bara han valet i tankarna, något som ingen annan ens börjat fundera över. dn dn exp ab


No comments:

Post a Comment