Sunday, June 5, 2011

På Nationaldagen hyllas andra kulturer.

I det offentliga firande av den svenska nationaldagen så blir det svårt att hitta hyllningar till det svenska. Det offentliga Sverige hyllar hellre andra kulturer och andra nationaliteter. Det svenska kommer i andra hand och som en eftertanke. Det svenska måste filtreras bort mer för varje år som går answr vara politker och deras anställda tjänstemän.

Om vi ska fira andra nationaliteter så kan de göra det i andra länder, men varför måste etablissemanget fördärva det lilla svenska som finns kvar i Sverige.

På nationaldagen borde vi komma ihåg hur vara ledande politiker behandlar Sverige. Sossarnas partiledare Mona Sahlin har sagt i stort sett att allt svenskt är patetiskt och u-landskulturerna har något bra och värdefullt att fira. Moderaterna chefstolle Reinfeldt undrar alltid "vad är svenskt?" Han vet inte vad svensk kultur är. Han vet inte vad en svensk är och han vill ha bort svenskheten.

Därför dominerar numera andra kulturer vår nationaldag i offentliga sammanhang.

Sverige har förändras så mycket att en svensk som sovit i tio år och plötsligt vaknar upp idag inte känner igen sig. Sveriges förändring till en afrikansk/arabisk nation har intensifierats sedan Alliansen kom till makten. Nu går det utför allt snabbare med en ännu mer omfattande offentlig propaganda för en kulturförändring än tidigare.

Protester mot kulturskiftet stoppas mer aggressivt numera i media och i det offentliga. Protester riskerar bli nedslagna med våld eller drabbade av förföljelsekampanjer i media.

Reinfeldt gav klartecken för politisk våld när han sade att de som blir utsatta för politiskt våld får skylla sig själva.

Media är numera nästan till 100 % politiskt inriktade på att stoppa kritik mot kulturskiftet. Det verkar vara medias huvudinriktning idag. Mellan raderna kan vi via media och bloggare utläsa vad kulturskiftet och de nya kulturerna gett oss hittills, kraftigt ökande våld och brottslighet, upplopp, motsättningar, oroligheter och strider i förorterna, misär och en växande nationell kris.

Man vet inte riktiga vad man ska fira. Ska man fira ett Sverige som snart nästan helt blivit icke-svenskt? Eller ska man fira nutida historiska framgångar som vi sällan ser. Som tex de tidigare svenska företagen vi kunde vara stolta över som gett oss vår välfärd och nästan helt försvunnit och blivit utlandsägda.

Det finns få saker att fira.

De som paraderas på offentliga podier är nästan uteslutande de som som vill kapa vår nationaldag och predika kulturskiftets välsignelser. Nationaldagen är numera ett politiskt verktyg som utnyttjas för att propagera för Sveriges avskaffande.

Hur ska man fira det?

Övrigt:
Var fjärde ung vill ha diktatur. dn

V-politiker vill skjuta politiska motståndare. PI

M-politiker/nämndeman pistolhotande chef. PI ab

Politikerna vill dumpa lönerna så invandrare och svenskar blir med likställda. PI

Kyrokavslutning stoppades av rektor, föräldarna arrangerar egen avslutning, utan rektorn. PI

1 comment:

  1. Hur stor del av de unga intervjuade som vill har diktatur är invandrade och har sina rötter i diktatoriska stater?

    Detta är en bra bloggpost i sammanhanget:

    http://missionxp.webblogg.se/2011/june/araber.html

    ReplyDelete