Sunday, June 26, 2011

Islams bidrag till världen denna vecka.

Muslimska massmordsbombare i Afghanistan sprängde BB med nyfödda barn i småbitar, 38 människor mördade. dn dn

Muslimsk diktator beordrar kriminella att våldta regimkritiker i fängelse. dn

Muslimer lurar en 8-årig flicka i Afghanistan att bära en bomb i en väska, därefter spränger de flickan i småbitar för att begå massmord. dn exp svd

Muslimsk diktator i Sudan beordrar raslig och etnisk utrotning. svd exp

Muslimer i Pakistan begår massmord på poliser med bomber och automatvapen, 10 mördade. exp

I Sverige får en skadad och vilsen säl poliseskort. skanskan

Knarkpengar och oljemiljoner gör att muslimer kan producera massmordsbombare i industriell skala. Canute Ocean..

Vilken slutsats ska man dra av de nyheterna? Att islam är "en fredlig" religion? Att vi borde ta hit så många muslimer som möjligt? Muslimer säger att de ska betrakta väst som en krigszon. Vår regering vill ha hit så många muslimer som möjligt, ett mycket farligt beslut för Sverige.


1 comment:

  1. Inte bara för Sverige utan för hela Europa. MEN.. det finns hoppfulla tecken. Jag tycker mig ana ett allt starkare muller bland politiker av nästan ALLA chatteringar ute på kontinenten: frikännandet av Gert Wilders är ett sådant, liksom den öppning för "tillfälliga" gränsposteringar som EU-kommissionen öppnade för härom dagen (det ÄR ett stort steg i rätt riktning) samt de fortsatta framgångarna för invandrarkritiska partier runt om i Europa. Och ska jag vara ärlig, och det ska man ju, så tror jag de flesta politiker inser vilket misstag man gjort. Men politiker som erkänner misstag är lika vanliga som snögubbar i Helvetet, så vi lär få vänta.

    Ulf Claesson, Göteborg

    ReplyDelete