Thursday, February 17, 2011

al-Qaida vill att vi slutar islamisera Sverige.

al-Qaida hotar Sverige med fler terrordåd. Efter deras misslyckande massmordsförsök i Stockholm kommer de nog att försöka igen, nästa gång kanske de lyckas. Några hundra eller några tusen svenskar kanske sprängs i småstycken om vi inte vaknar till.

I ett förvirrat budskap ställer al-Qaida nya krav på Sverige; "Det är på tiden att den svenska regeringen omvärderar sin position gentemot islam och muslimerna innan mujahedin slår till igen".

Om al-Qaida kräver att vi omvärderar vår position gentemot islam och muslimer är slutsatsen att vi måste vi upphöra med islamiseringen och sluta byta ut befolkningen mot muslimer.

Det är förvirrande eftersom vår regering arbetar hårt med att försöka islamisera Sverige. Tidigare regeringar gjorde samma sak men inte med samma enorma hastighet. Reinfeldt-regeringen borde rimligen vara al-Qaidas favoritregering om de kräver att vi har en broderlig syn på jihadister och muslimer.

SÄPO sägs ta uppgifterna på allvar, men Reinfeldt då? Reinfeldt måste vara helt förvirrad nu. Ska han ta al-Qaidas råd och upphöra med islamiseringen eller ska han förklara för dem hur många moskeer hans parti medverkat till att bygga och hoppas de tror honom?

Reinfeldt har problem. SÄPO är inte bättre än trafikpolisen, ser de ett brott så kommer de och och utbrister, "vi kan inte kommentera detta", som om de visste något i förväg. De är för upptagna med att leka med ny teknik istället för att jaga riktiga spår. De är förbjudna att jag spår eftersom politikerna inte vill stöta sig med "nybyggarna" som de kallar invandrare och flyktingar. Updatering 18/2 svd

al-Qaida ar en grupp förvirrande människor, de är helt okunniga, enkla primitiv personer, lättlurade som går på allt som predikats för dem, de styrs bara av sitt primitiva hat. Nu är det upp till våra politiker att klart utrycka vad al-Qaida ska göra med sina råd och hotelser. Vad säger Reinfeldt, ingenting som vanligt? exp svd ab dn

10 comments:

 1. NÄR är det dags att regringen tar och tar och slår tillbaka mot dessa galna fanatiker!!??

  För VARJE svensk som dör skall 10.000 muslimer gasas i gaskamrarna!!!

  ReplyDelete
 2. Vi borde naturligtvis hämnas de som mördas, men vadå, vilka gaskamrar, var lite mer realistisk.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. Anonym, det är hästens andra sida.
  Nazism löser inga problem utan skapar fler.

  Offentlig religion måste avskaffas. Folk får be till vad dom vill på sin fritid.

  /Danne

  ReplyDelete
 5. Den slugiltiga lösningen ÄR den SLUGILTIGA lösningen!!!

  ReplyDelete
 6. Tänkte precis samma sak. Skicka tillbaka alla muslimer och låt dom vara ifred. Att tro att vi skulle kunna leva tillsammans med personer med så radikalt olika åsikter är löjeväckande.
  Vad som också är löjeväckande är att västvärlden har krupit och dragit in på våra demokratiska rättigheter inför islam. I Sverige får muslimer i princip göra vad som helst. En gruppvåldtäkt av en minderårig flicka ger lite samhällstjänst. I andra länder (och antagligen i Sverige också) så är det olagligt att säga vissa fakta. Det är katastrof, vi springer bakåt i tiden med stormsteg.
  Nyligen har åtskilliga ledare i västvärlden dock tagit sitt förnuft till fånga och börjat diskutera problemet. I Sverige är det dock nedtystat i media och några andra än SD i riksdagen lär knappast säga något. Det har man effektivt bränt sina broar för att göra. Allt Reinfeldt verkar kunna säga nu för tiden är "oacceptabelt". Man får känslan att Reinfeldt inte egentligen jobbar med Sverige som sin första prioritet. Något som borde vara otänkbart för en statsminister.

  ReplyDelete
 7. Islam - The Official Religion of Hate

  ReplyDelete
 8. Hehe, bra skrivet.

  Alla har väl sett detta?

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/02/17/tvivla-inte-pa-att-de-ar-kolonisatorer-som-vill-fordarva-vart-land/

  ReplyDelete
 9. Släng ut hela packet istället. Inte bara några stycken utan hela böket, alltså SAMTLIGA! Inklusive alla idiotiska konvertiter som Leffe Karlsson och Helena Benaouda. Låt dom alla leva ut sina dagar i riktiga mohammedanska paradis på andra sidan jorden.

  ReplyDelete
 10. När anonyma personer börjar skrika om gaskammare och slutgiltiga lösningen på en blogg med SD-reklam är det rätt uppenbart att det är nån rabiat vänstertomte som försöker dra ner diskutionen i dyn.

  Störtlöjligt..

  ReplyDelete