Wednesday, February 9, 2011

Viktigt att öka massinvandringen anser regeringen.

Det är viktigt och brådskande att ta hit ännu fler asylfall från afrika och arabländerna anser regeringen. Kvotflyktingarna som utgör knappt 2 % av de 100 000 årliga asylfallen ska ökas i antal.

Vad det beror på får vi som vanligt aldrig reda på. Maud Olofsson (c) antyder att svenskarna är lata, lågutbildade och åldriga så vi måste anta att de ledande politikerna helt enkelt vill byta ut svenskarna mot folkgrupper som inte är lata och lågutbidade.

Maud själv har visserligen ingen eftergymnasial utbildning alls. Att hon valde politikeryrket, ett helt kravlöst yrke, det kanske beror på att hon är lat och ovillig att arbeta.

Jag kan inte komma på en mer meingslös sysselsättning som samtidigt betalas så bra.

Någonting måste ha hänt med Sverige eftersom våra politiker kan förnedra svenskarna och trycka ned dem i den snöslaskiga dyngan utan att någon en reagerar.
Centern sade i en annons i valet 1998 att "svenskarna har inte någon särskild rätt till Sverige, bara för att våra bönder i århundraden gått och harvat i dess jord."

Maud ska även ha sagt att "Sverige ska bli ett nybyggarland". Hon syftar på de miljontals araber och afrikaner de vill ha hit. De är nybyggarna som ska ta över Sverige måste hon ha menat.

Den "kloka" Maud vill att vi byter glödlampor och isolerar våra hus, så vill hon att vi möter hotet med de höga uppvärmningskostnaderna.

VI har ju redan isolerade bostäder, har ingen talat om det för henne. Det går knappt att ens marginellt spara in på energikostnaderna vad man än gör. Det är ju lägre energipriser vi behöver, inte mer isolering. Obildade okunniga stollepolitiker struntar i folkets behov. De kunde sänka statliga Vattenfalls energipriser, då skulle de andra energibolagen sänka sina priser eftersom de måste behålla konkurrenskraften. dn

Men politikern vill inte sänka kostnaderna eller skatterna för oss. Vi tvingas betala marknadspriset för energi trots att vi har tillgång till Vattenfalls resurser som i nettokostnad är nästan gratis. Den resursen som generationer av svenskar byggt borde vi kunna dra nytta av, men istället så drivs en energipolitik som tar den sista kronan av konsumenten.

Staten har större vinstmarginal än knarkhandlare, men de vill inte dela med sig till oss, nybyggarna måste ju få allt de kan pressa fram av skattebetalarna.

Mer om Maud här. svd

Övriga nyheter.
Irakier våldtog massor med småflickor i Stockholm. Han utvisar troligen inte, eftersom det är en av Mauds "nybyggare" FriaTider exp

4 comments:

 1. Ja du Sverige begår ett långt och utdraget självmord.

  ReplyDelete
 2. Hur kan det komma sig att svenska folket låter sig kuvas på det sätt som sker genom den mass-
  invandring som nu pågått i ca 40 år. 2 miljoner
  utlänningar har blivit försörjda under kortare
  eller huvudsakligen längre tid av svenska låglöne
  anställda. Höginkomsttagare och egenföretagare
  betalar procentuellt lägre skatt än en låginkomsttagare p g a alla avdragsmöjligheter som icke står den fattige till buds. Varför åker inte 4 miljoner svenskar till Stockholm och avsätter regering och riksdagsledamöter. Varför. Nej för att man kan få en svensk att stå mitt i natten och vänta på att han/hon ska
  få grön gubbe för att kunna gå över gatan utan
  att behöva se sig för.

  ReplyDelete
 3. Man blir bara så förbannad när man ser hur de slösar bort vår välfärd som raskt krymper för svenskarna det sparas till förbannelse i kommuner och landsting för att pengarna inte räcker till men detta ska vi ha råd med...... nej fyfan

  ReplyDelete
 4. Jag väntar sällan på grön gubbe ens på dagtid, bara i undantagsfall. Använder dessutom gärna andra ställen att gå över än övergångsställen som jag bara använder om det för stunden råkar vara mest praktiskt. Cyklar även utan lyse och cykelhjälm. Jag genar över gräsmattor oavsett om det finns förbudsskyltar eller inte. Jag skiter i torktumlarludd och annat strunt. Vägrar även att sopsortera och saknar dom gamla hederliga sopnedkasten men skulle nog inte gå så långt som berikarna att börja kasta ut soporna från balkongen. Alla dessa "vänner av ordning" kan kyssa mig i röven! Är jag månne aningen osvensk i mitt beteende?

  ReplyDelete