Sunday, February 27, 2011

Barn har ingen rätt, fråga 11-åringen som blev sexuellt utsatt av 20 flyktingar.

Barn har ingen rätt i Sverige, det finns ingen som står på deras sida.

Fråga de 11- och 12-åriga flickor och pojkar som fick sina badkläder avslitna och blev utsatta för sexuellt angrepp av 20 flyktingar i Husbybadet några dagar sedan.

Samtidigt pratar politikerna om hur viktigt det är att Sverige öppnar gränserna mer så allt fler flyktingar kan komma hit. Dessutom beställer de rapporter som ljuger och hävdar att Sverige är ett tryggt land att bo i. De gör allt de kan för att vilseleda folket.

Den hittar en artikel om den här groteska brottet får en tusenlapp, det finns nämligen inga artiklar om flyktingarna som våldförde sig på nakna 11-åriga flickor i Husbybadet. Sverige i ett nötskal, media tystar ner allt som är groteskt och skrämmande om det handlar om invandrarbrottslighet. svd dn dn svd

6 comments:

 1. Finns numera med en annan vinkling på AB
  / / StefanG

  ReplyDelete
 2. Med tanke på att du klagar över att myndigheter "ljuger" är det rätt anmärkningsvärt hur din egen inställning till sanningen är. eller?

  ReplyDelete
 3. Det enda jag hitttar i dagens aftonblad är Ingvar Carlsson (s) som ljuger om Palmemordet, han säger att Petterson var skyldig trots att alla vet att han friades i en domstol och hans vapen som hittade senare efter rattegången inte hade med mordet att göra. Så politikerna fortsätter att ljuga alltid, överallt utan att skämmas. Eller hur Conny? Om har något att säga gör det eller håll tyst.

  ReplyDelete
 4. You failed.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8636715.ab

  ReplyDelete
 5. Mamman till ett av offren säger att Aftonbladet ljuger. Det verkar vara normalt beteende på AB, att ljuga. Se mitt nyaste inlägg ovan.

  ReplyDelete
 6. Jo vissa barn har rätt i svenska samhället ;)

  ReplyDelete