Tuesday, March 1, 2011

Media kallar vuxna våldtäktsmän "barn" och tycker synd om dem. Husbybadet är inte säkert.

Ett 20-tal araber och afrikaner våldförde sig på 11-åriga och 12-åriga flickor och pojkar som hade en födelsedagsfest på Husbybadet i Stockholm.

Flyktingarna som beskrivs av offren som "vuxna", slet badkläderna av flickorna och pojkar. Några omringade, slet badbyxorna av och trängde ut en 12-årig pojke som försökte skydda en 11-årig flicka som höll på att våldtas.

Det hände en vecka sedan , den 20 Februari. Media har känt till allt men beslutat sig för att tiga om det groteska brottet. Först idag efter att hundratusentals svenskar fått kännedom om brottet via bloggare och andra privata hemsidor så tog Aftonbladet upp fallet.

Sedan följde TT och SVD. Men deras artiklar blev inte vad man väntat. De tog inte ställning för de oskyldiga små barnen som blivit utsatta för det mest makalösa övergrepp man kan tänka sig. Nej, media tog ställning för de vuxna flyktingarna som utsatte barnen för övergreppet.

Media tycker synd om brottslingarna, för att skapa ytterligare sympati för dem så kallas de "barn" i media.

SVD inleder sin artikel, de skriver att en grupp aktivister skrikit slagord utanför ett boende för "flyktingbarn." Stackars "barn"?

SVD fortsätter, "Nu hotar aktivisterna att ge sig på boendet igen".

SVD frågar extremvänstern på Expo - Afa om aktivisterna. SVD frågar västerortspolisen om fallet, inte fallet med de små utsatta barnen, men istället vill de veta mer om det andra "fallet" då demonstrater höll ett tal där brottslingarna bor.

Kortfatta som slätar man över och förringar bakgrunden, kort skriver SVD att "pojkarna" ska ha "antastat" en grupp flickor.

Naturligtvis hittar SVD någon, Nilsson, en polis, som hävdar att "Det har fått helt orimliga proportioner".

Polisen säger att de har ökat bevakningen, inte på badhuset men där brottslingarna bor.

Polisen har inte identifierat de skyldiga, de har inga identitetshandlingar. Polis i alla länder, utom i Sverige, låser in misstänkta tills de identifierats. Misstänkta i andra länder släppas aldrig förrän de identifierats och gått igenom en borgensprocess där man beslutar om deras status i förhållande till brottet.

Aftonbladet är som vanligt värst. Deras lilla notis och året västa brott hamnade längst ned i tidingen, rubriken lyder "Sexrykte hesar fram lynchmobb. Uppgifterna förvreds så mycket att manniskor kastade ägg och demonstrerade. "

AB ljuger redan i rubriken, ingen lynchades, ingen var nära att lynchas, det var ingen lynchmobb. Sexangreppet var inte ett rykte, det var ett grovt brott.

I artiklen fortsätter ABs vidriga journalistik och lögnerna. Där skiver AB att Polisen säger att ingen fått badkläderna avslitna och ingen har misshandlats. En mamma som inte var narvarande men fått händelsen delvis beskriven for sig av sin dotter säger att flera barn fick klädern avslitna, det var ett sexuellt övergrepp och minst en pojke har misshandlats. Ska man tro på Aftonbladet eller på mamman som talat med dottern som var en av de som utsattes för övergreppet?

Även AB har talat med en polis, Mats Eriksson, som säger: "Det här har tagit alldeles för stora proportioner."

Mamman till ett av offren som läst Aftonbladet "artikel" säger att Aftonbladet ljuger och att hon antog att media skulle göra det och ta ställning för brottslingarna istället för offren. Läs mer här.

Updatering! Tisdag. Nu har även DN skrivit om saken. På samma sätt som SVD och AB givetvis. De bryr sig inte om brottet, men de tycker att det ar hemskt att demonstanter skrikit utanför våldtäktmännens boende, med biljardrum och andra bekvämlighet. Sannorlikheten att väldtäktsmännen kommer att utvisas minskar för varje timme, slutsatsen av det kan bara bli att våra beslutsfattare vill ha hit fler våldtäksmän.

Media och polis tycker att man inte ska bry sig om den har typen av sexövergrepp, men de förklarar inte varför. Varför måste vi acceptera nyankomna pedofiler och deras sexövergrepp på små barn? Polisen, Aftonbladet, SVD, TT tala om varför vi måste hålla tyst och dessutom tolerar det?

Är det så "det nya Sverige" kommer att se ut, om ni får bestämma?

Well, isåfall kan ni ta era partier och dra åt hxx. svd sds ab dn svd

4 comments:

 1. Jösses grabben. Tagga ner dig. För dig duger inte sanningen om det finns en fiktiv bild av verkligheten. Du vrider, tänjer och skapar en fantasibild av världen och där vill du leva.

  Du väljer medvetet att sprida en lögnaktig bild av händelsen och sprida hat och fördomar.
  Sluta upp med ditt sjuka beteende och uppsök psykolog för att gå till botten med dina verkliga problem...

  ReplyDelete
 2. För islamofobi menar du? Tycker du verkligen det är en riktig medicinsk diagnos? Jag råkar känna en riktig psykiater lite grand. Nästa gång jag stöter på honom ska jag fråga honom vad han anser om islamofobi. Om jag inte glömmer det förstås.

  ReplyDelete
 3. När sanningen uppdagas för en majoritet av svenskar kommer det finns gott om bevis vad gäller folkförrädarna så det räcker och blir över. Låt oss först återinföra dödsstraff innan vårt samhälle tar itu med dem.

  ReplyDelete
 4. Det kallas kulturellt berikande. Alla som tillbringade någon tid i något av länderna som har islam som grundpelare kan inte vara överraskande. Hur lång tid tar det innan en kvinna i Sverige blir tvungen att bära huckle för att kunna vara i fred? Jag tippar mindre än 5 år.

  / free bird

  ReplyDelete