Thursday, March 3, 2011

Inget hopp för Sverige, detta är slutet. Regeringen lurade väljarna.

Från Affes blog.

Resultatet av att Regeringen samarbetar med MP blir en ännu större massinvandring som redan nu har bibliska proportioner.

MP vill som bekant öppna gränserna helt och tvinga skattebetalarna att betala för alla som lyckas ta sig hit oavsett hur många det blir. MPs språkrör Wetterstrand är bosatt i Finland så hon berörs inte av den politik som hon vill ha.

Resultatet av den nya politiken blir att allt fler svenskar och hederliga skattebetalande invandrare kommer att lämna Sverige. Landet kommer att fall ned i ett hopplöst och oåterkallelig typ mad max land inom en snar framtid med miljontals nya socialfall som bara kommer hit för att utnyttja de lättlurade och korkade svenskarna på sin välfärd.

Politikerna driver ut skattebetalare och lockar hit fler kriminella och socialfall. Tror de att de får hit fler hederliga skattebetalare? Kanske, men det måste isåfall bero på att de mest lättlurade och mest korkade personerna i Sverige blev politiker. En hederlig arbetare skulle aldrig söka sig till Sverige idag, det finns inte en enda orsak att göra det.

Våra politiker är så verklighetsfrånvända att KDs barn- och äldremininster, Maria Larsson tar priset. I dagens Expressen pratar hon om fallet med Husbybadet. Hon tar inte ställning för de våldtagna och misshandlade barnen, nej de stuntar hon i. Hon tycker synd om "flyktingbarnen", dvs de vuxna flyktingarna som kallar sig barn och deltog i våldtäkten. Hon klagar på att nyheten spreds av SD.

Vi har en minister från KD vars jobb är att skydda våra barn och vara en talesman för dem. Men istället tar hon ställning för andra nationaliteter som våldtar svenska barn. Det måste var det västa jag sett på länge i nyheterna. Om inte det säkrar en plats för KD utanför riksdagen och troligen i helvetet så vet jag inte vad som kan göra det. Maria Larsson KD har ingen empati för de 11-åriga små barnen som blev utsatta för sexövergreppet och nu har mardrömmar och inte kan gå tillbaka till skolan. Om en barnminister vänder dem ryggen, vem kan vi lita på?

Regeringen tog ett snabbt beslut emot folkviljan, det får oanade konsekvenser. Försörjningsbördan för varje skattebetalare ökar, färre skattebetalare tvingas betala för fler i utanförskap. Läs om den farliga utvecklingen här.

Där kan man läsa mer om holländare som försöker fly sitt lands islamisering. Svenska myndigheter åkte dit för att locka hit dem utan att tala om för dem att Sverige har det lika illa eller ännu värre massinvandring och samhällsförstörelse. svd svd svd svd dn ab ab ab

18 comments:

 1. Med SD som vågmästare blir det MP som bestämmer invandringspolitiken. Så gör SD för en gångs skull nytta. Innan SD kom in ville FP minska invandringen, men med SD i regeringen var det politiskt självmord att minska invandringen, och den främlingsfientligheten försvann snabbt.

  ReplyDelete
 2. FP vill minska invandringen 1 månad vart fjärde år. Resten av tiden vill de öka den.

  Jag håller med two invandrare, detta är slutet. Jag uppmanar alla att skattefuska allt de kan, de kan nämligen se sig i stjärnorna efter gratis sjukvård eller valuta för pensionspoängen när de blir gamla.

  ReplyDelete
 3. Håller med David. FPs utspel kommer regelbundet före varje val, vilket gör dem populära. Sedan gör FP ingenting, eller snarare tvärtom men i tysthet.

  ReplyDelete
 4. 5 stjarnor for blog posten!

  Jag haller med! Vi kommer forlora manga hogutbildade svenskar pa detta som flyttar utomlands istallet. Jag ar sjalv hogutbildad med PhD och postdoc fran Yale och jag tycker sverige blir mer och mer svensk fientligt. Jag vill inte betala skatt for att finasniera invandrares sociala skyddsnat och gratis sjukvard nar jag sjalv haft tva familjemedlemmar som fatt vanta 8 veckor i ko for att fa lakarundersokning och nar de val fatt den sa har det konstaterats att sjukdomen gatt sa langt att det inte varit hopp om att behandla den med gott resultat.

  Moderaterna vill kanske hellre ha invandrare med lag utbildning an hogutbildade svenskar? Jag ar valdigt tveksam till att flytta tillbaka till sverige om det fortsatter sa har :(

  ReplyDelete
 5. @Ano 4:48
  Att ta upp Fp som exempel på seriös invandrigspolitik är som att ta upp Ohly som exempel på en demokrat.
  Annars jag tycker att det är alltid mörkast strax innan gryningen. Om SD inte är en gäng nollor spelar de nu mot öppet mål. Lägg till höjd högkostnadsskydd i sjukvården, några mindre problem i äldrevården och det blir 15% i valet 2014. Och i det valet åker C och KD ut.


  / free bird

  ReplyDelete
 6. Härligt! När beslutet är klubbat så kommer det ett lämmeltåg med Zigenare till Sverige och gissa en gång vem som ska betala både
  fysiskt och psykiskt.

  ReplyDelete
 7. Jag är också en högutbildad med doktorsexamen som länge funderat på att utvandra. Nu kommer jag definitivt att undersöka den möjligheten mer seriöst.

  Att mina barn inte kommer att kunna röra sig fritt utan allvarliga problem är nu helt säkert. Att jag själv inte kommer att få någon pension är nu helt säkert.

  Varför låter vi svenskar våra politiker köra över oss helt och hållet? De enda de är intresserad av är att få tillräckligt med röster. Oss andra föraktar de, helt och fullständigt.

  ReplyDelete
 8. Där fick SD ännu fler röster till nästa val.. (ifall folk minns så långt)

  ReplyDelete
 9. Och jag då? En invandrare som kom hit för 41 år sedan från ett fd öststat, uppvuxen under kommunistisk totalitet. Här i Sverige trodde jag att kunde få frihet och leva i demokrati.

  Under dessa år växte min kärlek till detta land. I stället för demokrati blev det demokratur=indoktrinering till att tro att det är demokrati men i verkligheten är demokrati bara på lotsas. Nu blev jag pensionär och har efter 41 år mindre i grundpension än Äldreförsörjningsstöd som invandrarnas gamla släktingar får vid 65 års ålder utan att ha arbetat här en ENDA dag. De får ca 11000 kr/mån skattefritt. Vid behov får dem gratis hemtjänst.

  Men jag stannar. Jag har engagerat mig i SD och vi är många invandrare från 60 talet som inte förstår att ni etniska svenskar tillåter att landet plundras och islaminisering tar över.
  Jag förstår inte.

  ReplyDelete
 10. FÖRST jobb år alla som REDAN bor i sverige och SEN mera invandrare och flyktingar.

  Jobb JA, Bidrag NEJ!

  ReplyDelete
 11. Som utlandssvensk (i mer an 25 ar nu) vet man inte om man ska skratta eller grata nar man laser nyheter angaende nuvarande svensk politik...ingen rim och reson, inget tillvaratagande av svenska varderingar (eller positiva varderingar av nagon sort, som arlighet) bara "jamann det ar ju sa synd om..." och naiva vanster-varderingar pa allt. Men det ar gladjande att SverigeDemokraterna forsoker ta itu med allt detta, Good Luck, you will need it! Den politiska indoktrineringen utford av press och vansterpolitiker i Sverige har ju pagatt i tva, snart tre, generationer nu, och har gjort att svenskarna accepterar att serveras varldens nyheter andrade "bara lite grann" sa de passar den fortsatta indoktrineringen. Freedom? Not in Sweden anymore...

  ReplyDelete
 12. Trodde ni att det skulle bli enkelt? Att det bara var att klampa in i riksdagen med 5% och så skulle allt vara vunnet?

  Nej, det kommer krävas strid till kniven.. Men hopplöst är det verkligen inte. (dock behöver SD tuffa till sig ordentligt, man kanske bör inse att det faktiskt kommer krävas tvångsrepatrieringar) Och ni som tänker utvandra - det är förräderi, hands down. Ni bidrar till landets undergång.

  ReplyDelete
 13. Småflickorna 11-12 år gamla i Husbybadet var enligt gällande lagstiftning utsatta för våldtäkt!

  Den nya lydelsen i Brottsbalkens 4 § rörande våldtäkt mot barn är "Den som har samlag med ett barn under femton år eller som med ett sådant barn genomför en ANNAN SEXUELL HANDLING som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt mot barn till fängelse i lägst två och högst sex år".

  Då är frågan vad som menas med "annan sexuell handling" och "omständigheter i övrigt". 1. flickorna är väldigt unga och 2. det rörde sig om ett större antal äldre tonårspojkar, med 3. främmande utseende och tal, som 4. kladdade grovt på flickornas kroppar (enl uppgift skall någon av pojkar tagit fram sitt organ) och 5. alltsammans skedde i ett avskärmat utrymme.

  En minister som inte förstår hur otroligt skrämmande detta måste ha upplevts av flickor som bara var 11-12 år gamla, förtjänar varken att vara regeringsmedlem eller själv vara förälder!

  Är det pedofila böjelser som ska skyddas nu?
  Politiker och media har blivit skvatt galna!!!

  ReplyDelete
 14. http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5329

  ReplyDelete
 15. 2011-03-10
  Från Thore
  Jag undrar varför det är så svårt för sossarna att få en kandidat till ordförandeposten
  Kanske det är på detta vis
  Alla duktiga Sossar har flytt Sverige
  Annat
  Den nuvarande regeringen har ingen framförhållning. Vad är framförhållning?
  Att tänka framåt eller?
  Exempel
  Sant eller osant
  Världen är överbefolkad redan NU?!
  Sveriges befolkning ökar med 0,57% varje år
  Det är medelökning sedan år 1760
  Hela världens befolkningsökning blir 9 miljarder människor år 2045.
  Hur långt kvar är det? 34 år
  Hur länge har man räknat människosläktet skall finnas på våran jord och kommer det att finnas mat till alla?
  Mat till alla människor på Jorden finns inte nu.
  Hypotetiskt
  Tiden från vår tidräknings början är 2000 år
  Är det många år av människan på Jorden?
  Nej!
  Människan har funnits på Jorden i miljoner av år.
  Så 2000 år är inte mycket.
  Men om vi räknar framåt i tiden, hur ser det ut då, med den ökning som vi har haft?
  Lika lång tid 2000 år
  År 4050 finns det 300 miljarder människor på jorden!!!
  Det är en omöjlighet, eller hur?
  För det finns inte så mycket mat att försörja så många, till 100% säkert
  Vad händer när Jorden blir överbefolkad som Jorden redan är nu?
  Det blir krig om MAT, ARBETE, Fattigdom
  Det är oundvikligt
  De politiker eller liknande som inte tro på det, har inte mycket i skallen.

  När sedan Svenska politiker står upp i Sveriges riksdag och säger att vi skall ha mera invandring, då är det inte mycket i det huvudet, utan bara luft. Ett totalt tomrum.
  Det gäller Kunskap och åter kunskap.
  Man kan lika jordens befolkningsexplosion med en Dammejanne, en jäsande vinflaska.
  Det bara jäser över.
  Men när det inte finns mera utrymme i flaskan, vad händer då?
  Den exploderar
  Så är verkligheten, och så är sanningen.
  Ingen gud kan stoppa det
  Man kan jämföra denna regering med en samling förståndshandikappade
  Det är den bästa jämförelse jag kan komma på.
  Thore

  ReplyDelete
 16. Thore skulle vara kul att se vad du bygger dina antanagden på? tex om man läser runt en del så räknas befolkningen i alla fall i europa minska med ca 200 miljoner de närmaste 50 åren då en stor grupp i många länder går bort (40-talisterna) mycket snack för lite hänvisningar, det du säger är taget ur luften.

  ReplyDelete
 17. Ja du Anonymous var har du dina hänvisningar då? Det DU säger är taget ur luften! Bara massa skitprat.

  ReplyDelete
 18. Vad svenska folket vill är ingen hemlighet! Det är ditt ansvar (du som läser det här) att se till att SD som kommer genomföra vad folket önskar, tar regeringsmakten 2014!

  Mångfaldsbarometern 2011 har publicerats av sociologiska institutionen på Uppsala universitet.
  I lokalpressen UNT framhävs en betydelselös siffra om att antalet extremt negativa till mångkultur minskar.

  Men motståndet mot mångkultur är kompakt, visar det sig av svaren på andra frågor. Ett urval:
  - 84 % anser att Invandrarna har skyldighet att anpassa sig till vårt lands vanor.
  - 56% anser att religiösa friskolor motverkar integration
  - 56 % anser att ett område med människor från många olika länder får lättare problem
  - 65% anser att det finns grupper av invandrare som inte klarar av att integreras i vår kultur
  - 39 % anser att Många utlänningar kommer till Sverige bara för att utnyttja våra sociala förmåner
  - 58% anser att ju mindre man märker av alla utlänningar desto bättre är det
  - 60 % anser att alla invandrare som begår brott i Sverige bör lämna landet
  - 58% anser att muslimska kvinnor som lever i Sverige är i större grad förtryckta än andra kvinnor i Sverige
  - mer än 80 % tar avstånd från burka/niqab (heltäckande slöja)

  ReplyDelete