Wednesday, March 9, 2011

Sahlin en foliehattsextremist, nu finns det bevis.

Nu avgår Mona Sahlin och hennes nästa jobb är nu klart. Hon börjar jobba hos vänsterextremisterna på Expo -Afa. Det har redan meddelats offentligt på Expos hemsida, visserligen har det meddelandet försvunnit från hemsidan nu. Någon kanske tyckte det blev pinsamt. Mona Sahlin ansluter sig alltså till den lilla sekten extremister i Expo vars enda mål är att hata, ljuga och förstöra för Sverigedemokraterna.

Det tar inte många minuter förrän man inser vad Expo är. Man behöver bara studera deras hemsida en gång så inser man att hela hemsida är fylld med hatiska inlägg om Sverigedemokraterna. Nästan allt material och alla artiklar handlar om Sverigedemokraterna. Allt som skrivs på Expo är en soppa av lögner, förtal, misstänkliggöranden. Det handlar alltså om ett djupt hat dessas stackars Expo karaktärer besitter, ett sociopatisk hat som inte är grundat i något rationellt tänkande eller logisk argumentation.

Det är inte förvånande att Mona Sahlin nu viger sitt liv åt det hat som hon visat så öppet. Givetvis blir det dödsstöten åt Mona Sahlins karriär, men hon har inte kunna räkna med ett riktigt jobb efter att i stor sett avfärdats som idiot av hennes föregångare Göran Persson och efter att ha misslyckats så fatalt som partiledare. Nu kan hon hata ikapp med andra stollar.

S partiet verkar vara en organisation där ingen vill bli ansvarig, där alla bara flykter omkring och tjänar sina pengar utan att åstadkomma något märkbart. Ett sjunkande parti som ingen vill ta ansvar for. Det kanske beror på att deras politik är helt otidsenlig. Moderaterna har tagit över socialdemokratin och moderniserat den. svd svd svd svd dn

No comments:

Post a Comment