Saturday, March 12, 2011

Socialdemokrat vill förbjuda homosexualitet.

Hur förbjuder man en livsstil?

Det går inte. Oavsett hur mycket man ogillar avvikare så kan man inte förbjuda dem , man kan inte stoppa deras livsstil.

En lokal sosse i Malmö vill förbjuda homosexuella, på mycket dålig svenska säger han att han ogillar och vill förbjuda gays.

Herr Aboub Chibli (s) säger att han står för S politiken och anser det diskriminerande att han som muslim inte får bestämma över Malmös sexliv. Han sitter som nämndeman i domstolar och dömer folk som åtalas, det är inte svårt att gissa hur han dömer icke-muslimer.

RFSL Ungdom klagar på hans syn på hur Sverige ska se ut. Är det inte dags att hålla politiker utanför domstolarna? PI skanskan lokaltidningen

2 comments:

  1. RFSL kan hålla truten. I sista nummer av Ottar har de en uppseendeveckande artikel där de betraktar könstympning av kvinnor som inte så farligt. Hur kan imamen Aboub Chibli vara en nämndeman är obegripligt. Det är inte bara hans perversa åsikter som diskar honom, hans svenska är under all kritik. Islamiseringen av Sverige pågår för fullt.

    / free bird

    ReplyDelete
  2. du verkar vara emot både muslimen plus rsfl så man undrar vad du står noestans. jag står upp för alla likas värde borde du också göra. Loser

    ReplyDelete