Thursday, March 10, 2011

Mardrömmarnas stad får kungligt besök.

Malmö och Rosengård får kungligt besök idag.

Hur många poliser och vakter som eskorterar Victoria och Daniel är okänt, men om de har tur får de ta del av verkligheten, upplopp, bränder, mord, hotelser, rån och våldtäkter.

Att det blir just Rosengård som besöks är underligt eftersom det är uppenbart att man med den typen av besök vill låtsas som om Rosengård har normaliserats, vilket inte har hänt.

Det kriminella invandrarghettot Rosengård blir inte bättre av viktiga besök. Tvärtom så blir de stora problemen sopade under mattan mer eftersom besöket inte handlar om något av alla problem som finns där. Rosengård kommer att fortsätta brinna i all oändlighet tills man vågar ta itu med saken, det kräver att man först pratar om saken istället för att tiga. Vågar de bära med sig flaggan, sånt brukar ju ge upphov till upplopp? svd metro

3 comments:

 1. Har de frågat gängen som säger att det inte är Sverige om lov att komma dit? Annars kanske de får samma mottagande som i tv programmet med "miljonärskan"

  ReplyDelete
 2. "Aboo, svenne-prins och prinsessa. Här har ni ingenting att göra för här bestämmer vi. Vill ni komma hit så måste ni först konvertera till islam och Victoria måste ha burka."

  Skämt åsido, dom kunde ju gott bosätta sig i Rosengård för mångkulturens skull.

  ReplyDelete
 3. Det är då man skickar in....

  BOPE!

  ReplyDelete