Monday, February 14, 2011

Politikerna vill ersätta sig själva med flyktingar.

Politikerna vill kvoterna in alla som det finns många av till partierna, till riksdagen och kommunerna, överallt. Ras och nationalitet ska nu avgöra vem som får vissa jobb hos partierna. Påtvingad integration, eller rasdiskriminering kallas nu "mångfald" av politikerna.

(Bilden: Ullenhags ersättare presenteras enligt de nya kvoteringsreglerna som ger avlidna gäss företräde till ministerposter. Det finns så många död djur numera så de måste kvoteras in, de avlidna djuren är dessutom klokare än ministrarna de ersätter.)

Maud Olofsson gick så långt som att kalla sitt eget parti för enfaldigt eftersom Centern hade så lite "mångfald". Det man hört av Maud den senaste tiden har redan bekräftat att Centern är ett enfaldigt parti, ett helt överflödigt parti.

En sak är klar, om politikerna byter ut sig själva så slipper vi enfald och dårskap som nuförtiden dominerar nästan allt i politiken. Oavsett om de kvoterar in illegala invandrare, analfabeter, kriminella eller döda gäss så är alternativet klokare än de som styr Sverige idag.

Men politiker och lögnare och hycklare, de säger saker och inför nya regler bara för att framstå som "toleranta och öppna". Därför kommer de protestera när det blir dags att byta ut dem, det är självklart. Eftersom politikerna är så korkade att de inte inser att väljarna begriper det så får de enfaldspriset. Vad ska priset vara? De får skjutas ur en cirkuskanon och landa i strömmen utanför riksdagen, det vore ett lämpligt enfaldspris. Jag kan inte vänta tills Ullenhag under protest ersätts med en afghansk getherde och skjuts ur ur riksdagen, skrikandes, "men det var inte så jag menade med kvotering". Ljugande hycklare, plask. svd svd

2 comments:

  1. Vet inte om du har sett den datoranimerade dystopin Metropia regisserad av Tareq Saleh, den egyptiske andra-generations eller möjligen första-generationsinvandrare, jag måste faktiskt erkänna att jag inte vet vilket. Hur dystopisk den än är så finns det faktiskt en scen i filmen som är komisk och råkar ligga nära din vision. I filmen figurerar ett underhållningsprogram på tv:n som heter Asyl-lotteriet och jag inte minns fel så görs programledarens röst av Doreen Månsson (pk). Vinsten är som sagt asyl då men om man misslyckas och svarar fel på frågorna så skjuts man iväg av en katapultstol och landar nedanför Öresundsbron. Om dessa bindgalna och inkompetenta politiker skjuts iväg med kanon eller katapultstol kan kanske kvitta. Huvudsaken är att dom blir ivägskjutna.

    ReplyDelete
  2. Haha, ja, stollarna måste tillbaka till byarna som saknar sina byfånar.

    ReplyDelete