Sunday, February 13, 2011

Krisläge i Italien är drömläge i Sverige.

Italiens regering har utlyst humanitärt krisläge efter att 5000 asylsökande tagit sig in från nordafrika.

Italien vill sätta in Italienska styrkor i nordafrika för att stoppa massinvasionen av tusentals nya asylsökande.

Italien betalade ett miljardbelopp till terrorstaten Libyen för att slippa Khadaffis smuggling av nordafrikaner. Khadaffi kan ha slutat med smuggling av flyktingar till Italien, men de kan ju omdirigeras via andra nordafrikanska länder. Italien ser inget slut på människohandeln.

(Bilden: Flyktingar förstör Italien, svenska politiker kallar det berikande.)
Den svenska regeringen har motsatt reaktion på massinvandring av nordafrikaner mfl. Regeringen hävdar att den är berikande. Vi som har en avsevärt mindre befolkning och mindre ekonomiska resurser men tar emot runt 100 000 flyktingar och anknytningsfall varje. Bortsett från SD så klagar ingen politiker på den oerhört stora massinvandringen.

Problemet har växt så stort att vi har rekord i utflyttning av svenskar som i sina bästa år lämnar Sverige, 40 000 skattebetalare flyr Sverige varje år. Det är en nationell kris, men ingen politiker har ens berört det problemet.

Utan större fanfar söker svenska orter efter arbetskraft i Holland. AF och 108 kommuner var på en mässa i Utrecht för att locka till sig arbetskraft. Holland har som bekant ett massinvandringsproblem som liknar Sveriges. Man har släppt in massor med kriminella flyktingar som ligger samhället till last och skapar ett laglöst samhälle. Massor med holländare vill därför flytta därifrån precis som i Sverige. svd

De som vill lämna att otryggt Holland kan hamna i ett ännu otryggare Sverige, utan att ens veta något om det. De blir helt enkelt lurade av svenska myndigheter som i åratal lurat svenskarna att tro att massinvandringen skulle läsa bristen på arbetskraft och vara berikande. Ingendera var sant och nu ska holländarna luras att fly från askan till elden. Ett skamligt bedrageri.

Kris i Italien. EU gör ingenting för att hjälpa till, den svenska EU-chefen hyllar massinvandring. svd dn svd svd dn svd

Om det mot förmodan finns en eller tre svenskar som inte vet hur det ser ut i Sverige kan läsa en insändrare som beskriver sin hemort Borlänge där kommunen nu vill bygga moskeer.

Den är lång men läsvärd, från Fria Tider. Detta är vad holländarna kan vänta sig.

Skrämmande!

Jag har ofta hört/läst från olika människor hur bra det är att ta in en massa så kallade flyktingar. Dom tillför oss Svenskar och landet så mycket. Dom berikar vår kultur, osv. Enligt etablissemanget har vi Svenskar inte ens någon kultur. Ja, lite midsommar och fylla och så. Annat än det är vi bara barbarer utan någon kultur. Detta enligt bland annat Mona och Fredrik.

Att se dessa somalier och andra ”flyktingar” gör mig ursinnig. Att sedan läsa vad Leif Lindström skriver, ja, vad säger man? Vilken planet lever han och många andra på? Skriver Leif detta för att fjäska och försöka vara politisk korrekt? Eller tror han och en del andra verkligen på det dom vräker ur sig?

Vad har dessa s.k. flyktingar tillfört Sverige/Dalarna/Borlänge? Vad i är så bra med dom? Jag vill verkligen veta. Hittills har jag ALDRIG hört någon förklara vad som är så bra. Aldrig fått reda på vad dom har bidragit med till vårat ”kulturlösa” land.

När man ifrågasätter och vill ha exempel, ja då blir sådana som Leif bara spydiga, hånfulla, aggressiva och angriper med en massa strunt som överhuvudtaget inte är relevant. Dom reagerar självklart så därför att dom har inga argument. Dom klarar inte av att ge ett enda exempel. Dom försöker desperat med sina patetiska härskartekniker.

Vad har då dessa s.k. flyktingar bidragit med i t.ex. Borlänge? Tja, dom allra flesta jobbar inte överhuvudtaget. Kostar alltså Svenska skattebetalare enorma summor. Borlänge går på knäna. Kulturberikarna dom hänger vid sitt café på Jaxtorget, Kupolen och andra ställen. Somrarna sitter dom gärna hela dagarna i Vattenparken. Där kedjeröker dom dagar i ända, fikar och snackar mobiltelefon. Kvinnorna får självklart inte vara med.
Då och då tänder dom eld på sopcontainrarna, barnvagnar i trapphus, etc. vid bland annat Jaxtorget. Bara dit har brandkåren och polisen ryckt ut väldigt många gånger.

Slåss med varandra gör dom då och då också. Polisen är ute och ödslar tid på sånt. Det är allt från slagsmål med händerna till slagsmål med olika sorts vapen. Olaga frihetsberövanden, spränger bilar, osv. Hur många gånger har polisen, brandkåren, ambulansen och olika vaktbolag ryckt ut till Tjärnaängar och Jaxgårdarna t.ex.?

Att dom slåss med varandra struntar jag i. Värre är det med bränder, sprängningar, etc. Skadar det inte Svenskar fysiskt och psykiskt, så kostar det i alla fall stora summor pengar.

Det direkt kännbara problemet för Svenskarna i t.ex. Borlänge är att dom s.k. flyktingarna trakasserar både vuxna och barn. Trakasserier som ibland leder till fysiska angrepp, grova hot, kastade föremål som t.ex. flaskor, sten, smällare, raketer, osv. Många Svenskar tycker det är väldigt olustigt att gå ut och t.ex. promenera. Speciellt dom som har hund. Dom s.k. flyktingarna är väldigt ivriga att hetsa hundar. Kulturberikarna står ibland i flock och hoppar upp och ner och låter.

Svenska flickor och kvinnor är också speciellt utsatta, sexuellt. Det är fula ord och fysiska beröringar, till rent våld om tjejen protesterar. Flera tjejer har berättat att dom har slutat att gå ut på helgerna på grund av kulturberikarna. Det är så underbart med nya seder och bruk, kultur.

Hur många barn och ungdomar, har inte berättat för mig om vad dom utsätts för i skolan. Ibland med tårar i ögonen. Det är allt från mobbing och väldigt allvarliga hot, ibland med kniv, till rån. Ibland så illa att offret hamnar på sjukhus. Lärare har berättat precis samma sak för mig. En del lärare jag känner har slutat, dom orkar inte längre. Får inget stöd och uppbackning från kommun och politiker. INGEN törs ta tag i problemen med dessa så kallade flyktingar. Föräldrarna till ”flyktingbarnen” kan komma till skolan och hota, och till och med misshandla lärare. Det kan också vara ett äldre syskon. Vad gör skolan och polisen? Tja, inte mycket. Ibland får läraren skit från rektorn och kommun. Förstå det den som kan.

Sedan försöker skolan och politikerna, att desperat hjärntvätta barnen till att tro att det är så underbart och givande med att öppna gränserna, och ta in så kallade flyktingar. Det pratas bland annat om allas lika värde. Ja, alla utom vi Svenskar. Vi är ju inte längre värda någonting. Enligt våra politiker ska Sverige och Svenskarna avvecklas. Vår EU minister Birgitta Olsson, hon skriver till och med det på sin egen hemsida. Vi Svenskar ska utrotas. Så vad har vi Svenskar att förlora? Är det inte dags nu att Svenskarna går ut ur huset, och öppet börjar protestera?

Detta kommer att leda till totalt krig. Det påstår inte bara jag. Det gör även erkända institut och experter. Du som inte tror det. Öppna ögonen och se dig omkring, se nyheterna, etc. Se t.ex. Rosengård, Södertälje, osv. Så kommer hela landet att se ut, om vi inte stoppar detta vansinne NU!

Stölder är också ett problem, allt från att stjäla frukt, grönt, kläder på tork till cyklar och värre. Inte bara nöjer dom sig med att stjäla t.ex. rabarberna, dom måste sedan dra upp plantan och förstöra. Många Svenskar har helt givit upp med att odla, det går inte.

Att lägga ut krossat glas på gång och cykelvägar, ja det är en annan ny kulturgrej som ”flyktingarna” fört in i landet vårt. Tanken bakom det är, att Svenskarnas hundar ska skära sönder fötterna. ”Flyktingar” har setts göra detta även utanför bostadsdörrar, till Svenskar med hundar. En familj med 2 hundar flyttade för några veckor sedan från Tjärnaängar, bland annat på grund av det problemet. Dom kunde helt enkelt icke bo kvar. Fick dom någon hjälp? Nej, dom är ju bara Svenskar. Svensken ska anpassa sig till ”flyktingarna”. Kan Svenskarna inte anpassa sig, ja då blir dom flyktingar i sitt eget land. Är det inte underbart med alla dessa ”flyktingar” Sverige släpper in, och alla fina nya kulturer?

Ett annat nöje en del ”flyktingar” har, är att köra bil/mopeder väldigt fort på gång och cykelvägar, även gräsmattor. Svenskarna ringer polisen gång på gång, även gällande detta. Inte en enda gång har polisen besvärat sig med att komma och göra något åt saken. Detta trots att både barn och vuxna fått kasta sig undan, och varit väldigt nära att bli överkörda.

”Flyktingarna” står helt klart över lagen och har bara rättigheter och inga som helst skyldigheter. Etablissemanget är livrädd för att på allvar ta tag i problemen. Dom menar att då blir ”flyktingarna” bara värre, så därför vågar inte staten göra något. Dom i etablissemanget är också livrädda för att bli kallade rasister om dom gör något. Så ”flyktingarna”, ja dom har fritt spelrum.

Tittar man på det som en gång var väldigt fina bostadsområden, när bara Svenskar bodde där. Ja, vad ska man säga nu? Det ser för jävligt ut nu, sedan dessa människor invaderade. Ingen fattar varför dom ska absolut förstöra precis allt! Blommor, planteringar, etc. har förstörts. Skräp överallt. Allt från använda blöjor till trasiga möbler. Deras tomter är oftast fulla av olika sorts skräp. En del har byggt staket av gamla trasiga sängar, etc.

Vad gör t.ex. Tunabyggen (Kommuns bostadsbolag) åt saken? Inte någonting! Dom vågar inte. Två olika anställda på Tunabyggen har berättat att dom har order att behandla Svenskarna på ett sätt, ”flyktingarna” på ett annat. Det betyder bl.a. att Svenskarna ska dom vara hårda mot och se till att dom följer gällande regler. ”Flyktingarna”, ja dom ska dom bara fjäska för och inte göra eller säga något som kan provocera dom. I verkligheten kan alltså ”flyktingarna” göra vad tusan dom vill, och ingen vågar sätta stopp för dom. Detta märker Svenskarna av hela tiden.

Anställda på Tunabyggen har också berättat för flera Svenskar att när en ”flykting” oftast med familj flyttar, ja då måste dom reparera för stora summor. ”Flyktingarna” förstör allt i lägenheterna, till och med diskbänkarna lyckas dom ibland slita loss. Ofta så lämnar ”flyktingarna” lägenheterna utan att städa eller kasta det dom inte vill ta med sig. Då måste städbolag hyras in och sanera. Detta får då skattebetalarna stå för.

Vid soprummen kastar ofta ”flyktingen” soporna utanför dörren. ”Flyktingen” orkar inte låsa upp och kasta soporna i tunnorna. Det är för mycket begärt. Dom nya fina låsta soprummen som Tunabyggen nyss byggt, ja dom har kulturberikarna redan haft sönder. Det första dom gjorde var att bryta sönder låsen. Bevittnat av Svenskar. Trots att det finns vittnen till mycket, så blir det aldrig någon konsekvens för ”flyktingen”. ”Flyktingen” behöver inte följa lagar och regler. Det är så synd om ”flyktingen”, ”flyktingen” är alltid ett offer, oavsett vad den gör.

Det är Svenskens fel att ”flyktingen” beter sig illa, brottsligt. Det har etablissemanget gång på gång gått ut med. Jag har till och med suttit framför folk från riksdagen som har sagt det. T.ex. kommunisten Kalle Larsson, bara för att nämna en. Han och flera andra påstår på fullaste allvar, att det är den vita människans fel att ”flyktingarna” begår brott, etc.

Hör och häpna. Det är den vita människans fel att det blev jordbävning i Haiti. Förstå det den som kan.

En vit kvinna, journalist. Hon blev nyligen brutalt våldtagen av en svart man på Haiti. Var på nyheterna, hon skriver också om det på sin egen webbsida. Hör och häpna, hon skyller våldtäkten på den vita mannen. Det är alltså bland annat MITT fel. Hon FORTSÄTTER att försvara dessa människor, trots en brutal våldtäkt. Hon har också mage att skylla det på MIG och alla andra vita män.

Ja, vart ska detta sluta?

Nyligen så blev ytterligare en Svensk dömd, domstolarna tar nästan alltid parti för ”flyktingarna”. Denna gång en 70 årig Svensk man söder om Stockholm. Han blev dömd för misshandel, efter att ha blivit attackerad på sin egen tomt av ”flyktingar”. ”Flyktingarna” (som enligt polisen har satt i system att jävlas med Svenskar, för att sedan kunna anmäla och få stora summor pengar) hade kommit in på egendomen och gjort eld och skulle ha picknick. Det var både äldre och yngre ”flyktingar”.

I samma hus bor en dam på 90 år, och henne hade några ”flyktingar” trängt sig in till och rånat tidigare. En man i 80 årsåldern hade också blivit rånad på gatan där för inte så länge sedan, självklart av ”flyktingar”. Den 70 åriga mannen visste ju om detta och mycket mer, så han bad ”flyktingarna” att lämna egendomen. Det skulle han ju naturligtvis inte ha gjort. Nu kom hoten och att dom hade all rätt att vara där, allemansrätt.

Mannen försökte då förklara att dom hade ingen rätt att invadera, och ingen allemansrätt gällde där. Han blir då fysiskt attackerad av två stycken 17 åriga ”flyktingar”. Bland annat sparkade dom den 70 åriga mannen i magen. Mannen i desperation slog ut, och träffade den ena 17 åringen på munnen. Nu är han dömd för misshandel, ska bland annat betala skadestånd till 17 åringarna.

Domstolen krävde också en stor utredning av den 70 åriga mannen. Utredningen kom fram till att han aldrig varit i klammeri med rättvisan förr, och att han hade varit en hårt arbetande Svensk, utan några problem tidigare. Han var bland annat en tidigare fallskärmsjägare.

Mot ”flyktingarna” väcktes i vanlig ordning aldrig något åtal. Inte heller gjordes någon utredning på ”flyktingarna”. Dom var dock kända av polisen sedan tidigare och dömda för brott.

Exempel liknande detta, finns det tyvärr gott om. T.ex. hur många Svenskar har blivit dömda för hets mot folkgrupp dom senaste åren? Systemet skyddar hela tiden ”flyktingarna”. Svenskarna får inte ens vara i fred i sina egna hus. Svenskarna får inte ens skydda sig själva. Detta kommer GARANTERAT att sluta VÄLDIGT illa. Det är ju mycket illa i Sverige/Europa som det är, men det kommer att bli värre. Många Svenskar har fått nog och börjar inse att dom har snart inget att förlora. Finns inget farligare än ett folk som känner att dom har inget att förlora, och att regeringen svikit dom. DET bör kanske Svenska regeringen ha i åtanke. Ni i regeringen, tänk t.ex. Rumänien…

I planteringarna har dessa ”flyktingar” till och med skitigt! Ja det är sant. Dom skiter i planteringarna, alltså använder dom som toaletter. Till och med utanför dagis och skolor ligger avföring från dessa ”flyktingar”. I Vattenparken nedanför Kupolen har jag också promenerat. Fy f** säger jag. Avföring från dessa ”flyktingar” överallt. Svenskar har till och med sett bilar stannat vid Vattenparken och ut hoppar en ”flykting” och går ner och skiter i någon buske. Det är så underbart med nya kulturer!

Svensken dum nog att försöka skydda sig själv, familj och egendom, ja han/hon blir då utsatt för hot och trakasserier. Då ska kulturberikaren hämnas för att Svensken protesterar. Gärna också tala om för Svensken att det inte längre är Svenskarnas land, Sverige tillhör nu oss säger kulturberikarna. Kulturberikarna talar gärna om att dom ska ta över Sverige och döda Svenskarna. Detta finns också skriftligt från kulturberikare.

Fler än en Svensk har känt sig tvingad att flytta från sin bostad i Borlänge, på grund av ”flyktingarna”. Ibland för att dom vuxna själva är väldigt utsatta, ibland för att deras barn inte längre kan leka ute. Ibland är både vuxna och barn utsatta. Likaså hunden om familjen har en. Det kastas ibland föremål från balkonger/fönster på Svenskarna.

Sparka fotboll med någon Svensks katt, kan ibland också vara populärt. I brist på katt kan en stackars igelkott duga. ”Flyktingarna” respekterar varken Svenskar eller djur. Det är hat från deras sida. Det både syns och hörs ibland. ”Flyktingarna” säger det rakt ut ibland, att dom hatar Svenskar. Vilket är ju konstigt, eftersom det är bara vita som är rasister. Det säger ju etablissemangets ”experter”.

”Experten” är ofta en kommunist/socialist dömd för olika våldsbrott, mordbränder och dylikt. ”Experten” anställs ibland av etablissemanget, media, etc. Vet ni som läser detta hur många skattekronor som ges till olika vänsterorganisationer? Organisationer som står för extremt våld, mordbränder, hot, kartläggning av ”feltänkare”, mord, mordförsök (Sista tiden har dom försökt att mörda flera medlemmar av SD bl.a., till och med vid skolor, bara som exempel), sönderslagna städer och alltid maskerade.

Dessa organisationer ser det också som sin rätt att förstöra och störa lagliga politiska möten etc. Dom är ofta uppbackade av staten. Detta är statens fot ”soldater”. Staten kan då säga att vi har inte gjort något. Det är dessa organisationer som gör, vi har inget ansvar. Men Mona, facken bjuder gärna in dessa terrorister på olika arrangemang, etc.

En del fackliga ledare är medlemmar av extremvänstern. Organisationer som står för bland annat det ovan. Dessa terrorister sitter på dessa positioner i etablissemanget och styr och ställer helt odemokratiskt. T.ex. utesluta människor som funderar på att rösta på SD i valet. Ser ibland också till att dom förlorar jobbet, etc. Etablissemanget bör hålla i minnet vad som hände i Rumänien… Paret Ceauþescu

Som ytterligare ett exempel, kan vi ta ledaren för V kommunisterna i Dalarna, den i Falun boende ”flyktingen” Daniel Riazat. Han får härja helt fritt i Dalarna, självklart också i övriga landet. Han drar bland annat runt med sina polare, och hotar och stör andra politiska partiers politiska möten, etc. Detta gör han utan att det blir någon som helst konsekvens från etablissemanget. Tvärt om, han är deras gullepojk. Etablissemanget skyddar honom med alla medel. Han är ju BÅDE ”flykting” OCH kommunist. Han får fritt använda tidningarna i Dalarna, för att föra fram sitt budskap och förtala andra och komma med hot. Det är ibland grova hot i tidningen, om bland annat vassa knivar, etc.

Har då partiet V kommunisterna tagit avstånd från ”flyktingen” Daniel Riazat? Har Ohly eller någon annan uttalat sig? Har media reagerat? Nej, ingenting. Helt tyst. Alltså, dom samtycker. Som ”flykting” och tillika kommunist, kan man härja fritt. Leif Lindström och dom andra kommunisterna i Dalarna har heller inte reagerat, alltså, dom samtycker också.

Ett råd till Daniel Riazat, ligg lågt grabben…

Låt oss nu säga att t.ex. SD hade agerat så som nu t.ex. Daniel Riazat gör. Hur hade reaktionen blivit från regeringen, media, polisen med flugfiske bataljonen i spetsen? Ja, det vet vi ju alla. Regeringen hade nog kallat in militären också. Regeringen har ju redan insett att dom sitter lite illa till, och folket har börjat att vakna, så dom tränar nu militären på att bekämpa sin egen befolkning. Svenskarna alltså! Jo, du läste rätt. Svensk militär övar nu på att skjuta på Svenskarna. Jaså, du tror igen att jag ljuger, eller överdriver? Gå in på militärens egna sidor och läs då. Eller sök på nätet bara.

Jag är inte så dum att jag sitter här och tar saker ur luften bara. Sitter ju inte här och ljuger och hittar på. Det vore att såga av grenen man sitter på. Nej, allt är sant och kan backas upp.

Min fråga nu till Leif och ni andra som tycker som honom. Vad säger ni till alla utsatta Svenskar, både barn och vuxna? Vad ska jag säga till t.ex. nästa tjej jag träffar, som berättar om misshandel och våldtäkt och söker hjälp? Hur bortförklarar ni det? Ska ni också skylla på den vita Svensken? Läs igenom och svara seriöst på det ovan. Jag vet att det blev långt detta, men om ni nu vurmar så väldigt för dessa s.k. flyktingar, ja då tar ni er tid och svarar seriöst. Är inte era skyddslingar värda det?

En till sak innan vi slutar. Dom gamla Svenskarna som har byggt upp Sverige. Vad säger ni till dom stackarna? Dom får dålig svältkost många, etc. Staten har inte råd att ta hand om dom, det säger staten. Hur bemöter ni det? Staten har OBEGRÄNSAT med pengar när det gäller ”flyktingarna”, men t.ex. våra gamla dom finns inga pengar till. Varför är ”flyktingarna” mera värda? Svenskarna verkar inte vara värda något längre. Man ska ha skuldkänslor och skämmas bara för att man är Svensk.

Svensk som tänker flytta

12 comments:

 1. Att ta emot en flykting är ett säkert kort för att få en till som röstar rött i nästa val.

  Ju fler invandrare, ju mer makt åt (S).

  Italienare har jag ingenting till övers för, min syn på dem är MAFFIA!

  ReplyDelete
 2. Fyfan för denna förbannade kolonisering från MENA länderna. Allt bottnar i att dessa jävla länder tar NOLL ansvar för sitt befolkningsöverskott. Detta bottnar i sin tur i helvetesreligionen islam, formulerad för att lägga under sig nya landområden. Fan ta våra landsförrädare till politiker. Häng dom högt!

  ReplyDelete
 3. Det här med "röstboskap" är intressant. Började skriva på en text om det med anledning av att jag såg en hyllning till kommunal rösträtt för utlänningar på ett frimärke för ett tag sedan; kanske borde färdigställa den texten.

  ReplyDelete
 4. Matin, skriv klart texten, skicka gärna en bild på det unika frimärket, saker man hör talas om liknar mer en dröm än verkligheten ibland.

  ReplyDelete
 5. Dessa obegripliga araber.
  Varför flyr araberna från Tunisien nu när dom tagit makten? Borde det inte vara tvärt om?

  ReplyDelete
 6. Araber är Bäst. Håll käft rassar.

  ReplyDelete
 7. Det tragiska är väl att en del naiva människor tror att ALLT som står i texten ovan är påhitt... Aj, det är jobbigt att få så tung verbal käftsmäll av verkligheten ibland. De flesta lever fortfarande i ett förnekelsestadium, tyvärr.

  Men det är ju klart, svåra nyheter serveras bäst i små portioner för att hanteras lättast och för att de ska uppfattas som trovärdiga. Hur många var det inte som tyckte flykplanskraschen mot skyskoraporna i New York City verkade surrealistisk första gången de hörde talas om det? Här rapporteras det dag efter dag om kulturkrascher mot det svenska samhället och ingen reagerar. Man fortsätter att leve vidare i förnekelse, tycker att multikulturen nog är helt ok och röstar på de gamla vanliga partierna och tror det ska ordna sig. Nej, det kommer inte att ordna sig om ingen i etablissemanget bryr sig. Under tiden fortsätter den demografiska tsunamin att välla fram mot Sverige, som inte ens börjat bygga på några skyddsvallar. En del svenskar har ju dock börjat evakuera på eget initiativ. Jag tror termen de använder är "white flight"...

  ReplyDelete
 8. "Ett annat nöje en del ”flyktingar” har, är att köra bil/mopeder väldigt fort på gång och cykelvägar, även gräsmattor. Svenskarna ringer polisen gång på gång, även gällande detta. Inte en enda gång har polisen besvärat sig med att komma och göra något åt saken. Detta trots att både barn och vuxna fått kasta sig undan, och varit väldigt nära att bli överkörda."

  Den dagen då en svensk slår tillbaka kommer vi få se en utryckning likt den hos Måna Muslim häromdagen med massor av polisbilar och helikoptrar. Är det inkvoterade berikare så blir han kanske rent av helt sonika ihjälskjuten av berikarens bruschor.

  "Anonymous said...
  Araber är Bäst. Håll käft rassar."

  Bäst på vadå? Knulla getter? Bränna ner skolor? Våldtäkt? Mord?

  Rassar? Vilka är det som delar in världen i mussar respektive kuffar? Delar in världen i dar al-pislam och dar al-harb? Vilka är det som kallar negrer för abd egentligen? Abd betyder alltså både neger OCH slav på arabiska...
  Avslutningsvis vill jag bara påpeka att värre svin än araber finns inte i hela världen. Dom som eventuellt är schyssta kan jag räkna på ena handens fingrar.

  ReplyDelete
 9. "abd" en ny term för mig. Inte förvånande att araber ar rasister när Al Qaidas andreman från Musllimska Brödraskapet Al Zwahiri kallade Obama en "negroid Onkel Tom" i ett av sina hattal. Rasse betyder väl, "svensk (snart) slav".

  ReplyDelete
 10. Jäpp, abd betyder faktiskt slav. Av det kan man dessutom dra slutsatsen att namnet Abdullah betyder allahs slav. LOL!

  ReplyDelete
 11. Anonymous (February 14, 2011 8:25 AM):

  "De flesta lever fortfarande i ett förnekelsestadium, tyvärr."

  Hur f... vet du det?

  Jag skulle säga att jag lever i ett sorts förberedelsesstadium. Visst vill jag göra motstånd, men om det bara blir slag i luften uppnår man inte mycket. Det måste nog bli värre innan det blir bättre. Nu verkar det mesta bli värre, i snabb takt - så det lär inte dröja länge innan h... bryter loss.

  ReplyDelete
 12. Jag tror minsann att Fria Tider drivs av invandrare, eller hur förklaras det usla språkbruket?

  ReplyDelete