Saturday, February 19, 2011

Statens mediabolag fruktar kapitalismen.

I en debattartikel i DN skriver de två högsta cheferna för Sveriges Rödio (SR) att de fruktar att den nya budgeten för statlig media kan främja "kapitalismen".

Cheferna Mats Svegfors, VD och Cilla Benkö, vice VD på SR förtydligar sig när de talar om sin syn på kapitalismen, de kallar fenomentet, "blind kapitalism". De klagar på att (politiska vänster?) "medvetna publicister" förlorar inflytande.

Naturligtvis så tillhör så gott som samtliga ledande personer inom statlig media extremvänstern. Det speglar sig alltid i så gott som samtliga politiska reportage. Dessutom lyckas de med konststycket att vinkla alldagliga opolitiska reportage till att ha en politisk vinkel, fördel vänstern.

De försöker lura allmänheten med att kalla statlig vänstermedia för "public service". Det är inte "service" att tvinga allmänheten att betala för skräp och för propaganda som ingen vill ha. Det borde kallas "public insult".

Statlig media måste stoppas om vi ska kunna få fritt åsiktsutbyte i Sverige. Statlig media måste förbjudas, staliga journalister ska inte få finnas. Termen "statlig journalist" är frånstötande om man tänker efter lite. Det är statens inflytande i media som gjort att vi inte tillåter mångfald och yttrandefrihet, där tolererans inte ett "felsagt" ord. Obekväma personer har jagats och hetsats mot i kampanjer i statlig media, särskilt i valtider.

Upproren i arabländerna nu vänder sig just emot bl.a. deras statliga mediakontoll över åsiktsutbytet i deras länder, varför ska inte lilla sverige få befria sin media? Varför ska vi inte få erfara lite kapitalism. Kan SR maffian förklara det farliga med yttrandefrihet, åsiktsmångfald och kapitalism, jag har ingen aning? dn

No comments:

Post a Comment