Tuesday, February 21, 2012

Ett livsfarligt land att bo i, skattebetalare flyr i tiotusentals, bor hellre i Kina.

 Sverige lider av flera märkliga fenomen.

Ett fenomen är en makalöst stor massutvandring av svenska skattebetalare.  Massutvandringen slår i antal till och med den stora massutvandringen på 1800-talet.

Våra politiker har aldrig talat om det problemet, ingen har talat om orsakerna till det fenomenet.

Varför flyr tiotusentals skattebetalare från Sverige?
Tiotusentals skattebetalare flyr Sverige varje år. 

Några av orsakerna får vi reda på om vi läser Avpixlat.info som skriver om sanningar som drabbat Sverige men som de stora media tystar ned.

Ett annat svenskt fenomen är medias frivilliga "tystnadsplikt" i viktiga politiska frågor. På grund av åsiktsförtrycket och den bristande yttrandefriheten i stora media har Avpixlat.info växt och är nu större än Sveriges Radio, Göteborgs Posten och Sydsvenskan. En privat hemsida är nu större än SR som har en budget på över 2 miljarder kronor, bara för att de är en av få som skriver om sanningen om verklighetens Sverige.

Verkligheten i Sverige är helt olik den verklighet som stora gamla media försöker beskriver. Gammelmedia beskriver Sverige som bäst inom alla slags områden. Sanningen är tvärtom, vi har rekord i grova våldsbrott, ett ghettoskapande som går så snabbt att inom kort har politikerna gjort hela Sverige till ett afrikanskt -arabiskt ghetto, vi hade sämsta social service i Europa redan innan politikerna trots att vi har världens högsta skatter sade att de har spenderat alla skattepengar så de måste höja pensionsåldern till 75 år.  Vem lockats att bo kvar i ett sånt land?
Flyende svenskar ersätts med hundratusen nyankomna bidragstagare varje år, det kostar ingenting säger politiker och drar in våra pensioner. 

Ytterligare ett oförklarligt fenomen är den gigantiska massinvandringen från alla u-länder. Sanningen med invandringspolitiken får inte komma fram, media och politiker förtrycker sanningen och kallar alla sanningssökare för rasister.  De årligen nyankomna 100.000 flyktingarna är bidragsberoende, ingen har förklarat varför de måste tillåtas komma hit eller varför de måste få betalt så fort de ankommer. Det kostar mer än de flyende skattebetalarna tänker acceptera, de röstar med fötterna och tar sina företag, jobb och familjer och flyr.

Vi förlorar några hundra miljarder om året i skatteintäkter från de flyende svenskarna och förlorar ännu mer i bidrag till de nyankomna som ersätter skattebetalarna i ett slags folkutbyte.

Om det mot förmodan finna några personer som inte vet varför så många flyr Sverige, läs Avpixlat.info eller Friatider.se och de bloggar som länkas där,,,,,,,,,,,,om sanningen ska fram. dn dn svd svd svd

1 comment:

  1. Sverige är tyvärr på väg att bli en global social soptipp där en hårt arbetende kärna skattas närmast till döds. Att flyttlassen går för dem som tröttnat på att vara slav under socialismen är därav ingenting konstigt, dock ett stort problem.

    Den nationella sammanhållning som var så karakteristisk för Sverige och svenskarna och som utgjorde själva fundamentet för vår solidariska samhällsmodell, den är idag att betrakta som bortblåst. Idag gäller det att klara sig själv och måna om de närmaste, vilket inte är helt enkelt i en krympande ekonomi.

    Om massinvandringsexperimentet tillåts fortsätta några år till kommer vi vare sig vi vill det eller ej vara bortom all räddning. Det kommer helt enkelt inte att finnas något kvar av vår välfärd som vi betalar så dyrt för och privata försäkringar kommer att vara ett måste. Likaså kommer skadorna kulturellt sett att vara för stora för att befolkningen skall känna mening med att kämpa för landet och bättre tider. Vi har ett val 2014 och möjligen 2018 på oss att förändra detta, efteråt kommer det att vara för sent.

    ReplyDelete