Saturday, February 25, 2012

Turister och judar uppmanas hålla sig bort från sossestyrda Malmö.

Malmö är som bekant en farlig ort, speciellt farlig för judar.  Nära halva befolkningen i Malmö är araber, det befolkningsskiftet har gått fort.  Ökning av andelen flyktingar kan inte stoppas eftersom inflyttade utlänningar tillåts rösta i lokalvalen i Sverige.

Pga av sitt stora antal så väljer de sossarna som vill ha dit fler flyktingar.  Judar angrips ofta på gator, vid sportevenemang osv. Många har flytt Malmö eftersom det är för farligt att bo kvar där.

Nu sprids internationella varningar om Malmö. "Res inte dit", säger Simon Wiesenthal centret. Varningarna har förekommit förut.

Det påverkar givetvis all turism till Malmö och i mindre utsträckning hela Sverige. Vem vill resa till  orter vars innevånare angriper folk på gatorna af religiösa skäl och där myndigheterna inte gör något åt saken?

Ilmar Reepalu, den ledanade judehatande S politikern i Malmö säger sig inte förstå varningen.

Reepalu med sitt antijudiska babbel säger , "– Jag får intrycket att centrets syfte är att människor ska glömma bort vad som sker i staten Israel, kränkningar mot mänskliga rättigheter som alla människor borde ta avstånd från."


Den handlingförlamade Reepalu har inga lösningar.  Han vill kanske inte ha något annat än ett palestinsk-likanande område i Malmö. Han senaste utspel mot brottsligheten: "begär kvitto när du dricker öl".  Otroligt men sant. En politiker kan helt enkelt inte lyckas med någonting, det bevisar Reepalu.  


Skanskan: "I en bilaga som följer med kommunens tidning "Vårt Malmö" uppmanar kommunalråden Ilmar Reepalu och Anja Sonesson i ett öppet brev Malmöborna att hjälpa till att svälta ut brottsligheten.
"Be alltid om kvitto. Om du avstår från att ta kvitto när du tar en öl eller åker taxi så göder du den svarta ekonomin. Det är dessa inkomster som gängen gör upp om med dragna vapen", skriver Reepalu och Sonesson bland annat. " 
sds skanskan exp skanskan dagen

3 comments:

 1. Det är alltid svenskarnas fel. Nu ska de skuldbeläggas för att de inte får kvitton. Svenskarna ska reda ut politikernas misslyckade migrationspolitik genom att begära kvitton. Man baxnar på denna mentalitet att alltid lägga över ansvaret på någon annan än sig själv.

  ReplyDelete
 2. Reepalu liknar mer och mer en förvirrad och bruten man likt den ålderstigne president Hindenburg i Weimar republiken i Tyskland på 1920 - och början av 1930 - talet.
  Vi vet alla hur detta slutade för Tyskland med en svag statsledning.
  Ilmar Reeplau är också symbolen för den, sedan 1970 - talet, menlösa och kravlösa socialdemokratin!

  ReplyDelete
 3. Tyvärr Illmarige Ilmar!! Har idag varit inne på de svarta bazarerna i Malmö och fyndat. Köpt tre cremer för 100 kr,istället för 450kr.
  Två limpor ciggis för 350 kr till min fattiga grannfru.Kom även över en tv-box för 110 kr som nog i handeln skulle gå på 600 kr.
  Strålande tider, Ilmar lille!!!
  Och mediciner kan man byta eller betala till inen kostnad alls.Skulle tippa att här låg ett lager som hade fått Apoteket att skämmas för in dåliga sortering.
  Vadå stulet Ilmar lilLe?
  Det är våra pensioner ochså,Ilmar lille. När får vi dom tillbaka så att vi köpa vitt igen så kan vi börja snacka.Krona för krona som tjocke Persson sade.
  "Den som sår vind får skörda storm".
  Prostata-gerillan i Sjöbo

  ReplyDelete