Tuesday, February 7, 2012

Reinfeldt säger inte varför vi tvingas jobba 10 år efter pensionen.

Är det inte dags att han för en gångs skull talar i klartext.

Om vi betalat världens högsta skatter hela livet och haft två jobb för att klara uppehället, varför ska vi jobba tills vi blir 75 år gamla, 10 år efter att vi skulle pensionerats?
Ghettograbbarna måste ha mer pengar, därför höjer  Moderaterna pensionsåldern till 75 år.

Klartexten är att han vill hålla hemligt att de två miljoner flyktingar som hans parti och sossarna tagit hit kostar pengar, vi hade inte råd som politikerna lovade.  De ljög, och snart ställs vi inför fullbordat faktum, det finns ingen välfärd. Strax innan pensionen snuvas alla på den ihopslitna minimala pensionen, den finns inte där.  Den fanns aldrig, alla blev lurade av politikerna som ljög.

Pension vid 75 år, nu ja. Inom en snar framtid blir det nog att jobba till döden, och då har Reinfeldt och hans kumpaner försvunnit för länge sedan.

Ni lurade oss, vad ska folket göra åt det nu då? Den vidrigaste var att politikerna vill att vi motinerar mer så att vi orkar jobba ytterligare 10 eller 20 år så de och deras favoriter kan få sin makalösa pension, nej tack. Det är dags att på allvar börja skattestrejka. svd dn dn svd svd svd dn

1 comment:

 1. Såhär ligger det till:
  Globaliseringen är den ondsinta kraft som den internationella bankmaffian utövar på de enskilda länderna för att söndra dem och kunna komma över deras rikedomar.Bilderberggruppen är central och där deltar i all tysthet flera av våra folkvalda årligen.

  Principen är härska genom att söndra och metoden är massinvandring och konstgjord skuldsättning.

  Sossarna och vänstern har i princip skjutit skatter och avgifter så högt i tak det går. Moderaterna och högern säljer ut våra gemensamma bolag som tidigare varit en stadig inkomstkälla. Nu återstår bara att tvinga svenskarna att jobba ihjäl sig. Därefter kan Sverige tvingas mot en situation liknande greklands med ökad skuldsättning och pantförskrivning av nationella tillgångar.

  Reinfeld är hin håle själv. Rösta Sverigedemokraterna om du inte vill se landet tyna bort totalt!

  ReplyDelete