Sunday, February 5, 2012

Tvåhundratusen flyktingar utan flyktingstatus ändrar Malmös karaktär.

Får man två olika intryck av Malmö?

Nej knappast. Man får ett tydligt intryck av Malmö. Det är en stad som kan garantera besökare att de råkar ut för grov brottslighet. Icke-muslimer blir sedda med misstänksamhet,  hotas till livet och kan inte besöka stora delar av staden.

Sjukhus stänger akutmottagningar pga av vilda upplopp, i skolorna förkommer hot, bråk och våld mer än undervisning,  sportsliga evenemang och scoutmöten kan inte has i Malmö pga av livsfarliga omgivningar. Besökare utsätts för livsfara trots att södra sveriges poliskår mobiliserats till staden, ingenting hjälper.

Reinfeldt planerar ytterligare inskränkningar i yttrandefriheten, han låter Malmö bli ett ghetto och skyller på lokalpolitikerna. 

Politikerna har skapat ett nytt slags samhälle i Malmö, ett samhälle värre än vad någon som inte sett eländet kan föreställa sig. Och snart har man gjort hela Sverige till ett Malmö. Ett land med massvåld överallt och det märkligaste är att de gamla partierna inte knystat ett ord om orsakerna eller om lösningarna. De vill ju inte erkänna sitt misslyckande, det måste tystas ned.
Är Malmö en trevlig stad, eller ett brinnande ghettohelvete?  Politiker och medborgare ser saken helt olika.

Snart är hela Sverige likt Malmö utan att politikerna lyft ett finger för att skicka hem de hundratusentals lycksökare som fått asyl här utan att ha flyktingskäl.  Politikerna har mot folket vilja importerat ett par miljoner flyktingar med en enormt hög brottslighet. Politikerna har aldrig någonsin undersökt deras kriminella bakgrund innan de fick asyl, nästa ingen har identifierats innan de fick asyl. Flyktingar får pengar från första dagen de anländer som i deras ögen sett är enorma summor. Inga krav ställs, tvärtom, man lockar med ännu mer pengar istället för att ställa krav.

Flyktingar ser hur naiva och lättlurade vi är, de märker att nästan ingen döms för brott, de kan t.o.m. förnedra myndighetspersoner och begå brott utan att ens utvisas, då är det inte så konstigt att halva världen vill komma hit. En multimiljardindustri har skapas för att smuggla hit fler och handlingsförlamade politiker undrar,  "hur kunde Malmö bli en så farlig stad"?
Ett problem som aldrig någonsin tagits upp av politikerna, varför? 

Reinfeldt hyllades som en hjälte när han besökte Turkiet, han omringades av stor folkskaror som alla sade att de vill komma till Sverige. I Sverige hyllas han inte någonstans. Här råder en stor tystnad eftersom all kritik mot den samvetslösa politiken stoppas av lydig media.

Nej, Malmö har inte ett splittra varumärket, Malmö är ett paradis för hatiska kriminella, ett helvete för vanligt folk som med allt sämre odds försöker bevara ett fallande civiliserat samhälle. Vad ska Sverige göra då Malmö blivit ett 100 %-igt ghetto som helt till 100 %  bebos av bidragsberoende flyktingar?

Politikerna kommer säkert fortsätta med samma utslitna lögner om vilket paradis de skapat och media hejar nog på så länge de är beroende av statligt presstöd.  Hoppet om att sanningen ska komma fram är begravt så länge staten kontrollerar ljugande media.  svd  dn

1 comment:

  1. Har sagt det förut... När Palme mördades tyckte jag det var gräsligt. Man var chockad. Varför? Jo man var trots mogen ålder, familjeman ändå oskuldsfull OCH HJÄRNTVÄTTAD! Idag VET jag det! Är kritisk och konstaterar till min förvåning en kyla som överraskar... JAG SKULLE INTE UPPRÖRAS AV OM SVERIGES NUVARANDE STATSMINISTER SKULLE FÅ BITA I GRÄSET! Visst att jag utvecklat denna känslokyla känns ovant, nästan skrämmande, MEN detta är följden av att jag känner mig bedragen, utnyttjad som valboskap och offentliganställd. Jag tror att många resonerar som jag nu när Reinfeldt håller på att förstöra landet! Mer än vad sossarna tidigare gjort - och skulle fortsätta med om de fick chansen!

    ReplyDelete