Wednesday, December 2, 2009

Bodström miljonär på flyktingar?

Thomas Bodström (s) tjänar mest i riksdagen. Det kan beror på att han lyckats tjäna bra pengar som flyktingadvokat. Han kanske med inssiderkännedom fick lönsamma avtal med den offentliga sektorn och får betalt av den offentliga sektorn som flyktingadvokat.

Det är förmodligen en mycket lönsam verksamhet eftersom det finns obegränsat med pengar till flyktingar och asylpolitikens kringverksamheten.
Alla flyktingarna får en bostad som kostar ett par tusen kronor per dygn, de får en god man och en advokat. Ska man kalla advokaten, en listig man? Om han tjänar bra pengar på den politik han driver i riksdagen med sitt sidojobb som riksdagsman, ja det är listigt. Visserligen en intressekonflikt men sådana detaljar är ovidkommande i bananlandet Sverige.

Frågan är hur Bodström agerar när han får kännedom om att 95 % av alla flyktingar inte har asylbehov. Fortsätter han att representera dem och tjänar miljoner pa det eller informerar han skattebetalarna att "ni är lurade"? Hur fungerar en politikers samvetet?

Klippet visar att Ilmar Reepalu (s) i Malmö känner till att 95 % av alla flyktingar är ekonomiska "flyktingar" utan asylbehov. Det blir i runda tal 95 000 av de över 100 000 som kom till Sverige år 2008. Vad kostar det och varför har ingen redovisat det? svd

4 comments:

 1. Hur stor andel kommer från de böcker han skrivit? Har fått för mig att han har flera olika inkomstkällor.

  ReplyDelete
 2. Böckerna var ingen större succe, 90 000 sålda ex, jag vet inte hur mycket han får per bok. En god inkomst ja, men det mesta kommer nog från advokatverksamheten. Dessutom så har han säkert redan dragit av några miljoner i omkostnader innan advokatintäkterna taxeras. En smart man, men de folkvalda borde ha skattebetalarnas intressen i första hand. Ickeflyktingar som överklagar i åratal på vår bekostnad istället för att skickas hem är ett enormt slöseri.

  ReplyDelete
 3. Alla riktiga flyktingar som har legetima skäl att fly bör få hjälp i Sverige, det är resten av det skitigapacket som jag tycker borde tvångs deporteras tillbaka och börja jobba som minröjare i sitt skitland de kom ifrån.

  ReplyDelete
 4. Svenska folkets nativitet sjunker och politikerna motar det med att ta in obegränsat med invandrare, främst från de muslimska länderna.

  Det hade varit bättre med rundhänta bidrag till svenska barnfamiljer istället.

  Nu finns det en namnlista att skriva på för Folkomröstning Mot invandring. Skriv på och visa var du står!

  http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3536

  Skriv på för din egen och landets skull!

  Sprid också länken till så många du kan, det här är OERHÖRT viktigt!

  ReplyDelete