Tuesday, December 22, 2009

Ensamkommande 30-åriga "barn" vill inte ha leksaker.

Enligt en rapport gjord av regeringen så kommer de allra flesta ensamkomna barn till Sverige av en rad olika skäl.

Regeringens egen rapport som kan hittas här säger att de kommer hit och söker asyl dels för att, de ska delta i brottslig verksamhet, de kommer för att få sjukvård som de inte kan få i hemlandet, flickor skickas för att bli prostituerade, föräldrar tvingar hit dem för att de ska skicka bidragspengarna till hemlandet och föräldrarna, de skickas för att få en hög levnadsstandard, de skickas som ankarbarn för att hela släkten senare ska kunna komma till Sverige och försörjas.

Regeringens rapport säger att knappt någon av de så kallade ensamkomna barnen kommer till Sverige på egen hand, det är föräldrar, släkten och eller människsmugglare som tvingar dem hit.
Om vi antar att regeringen läser sin egna rapporter så borde de ju känna till var problemet ligger med de så kallade ensamkomna barnen.

Det är altså inte platsbrist vi har i Sverige, snarare brist på insikt i deras egentliga syften. Visserligen borde ju avståndet till Sverige från deras hemland vara en självklar indikation för en normalt tänkande gränsvakt. Man reser ju inte tvärs över hela jordklotet för att slippa något slags "problem".

Vem är vår högst ansvarige gränsvakt, är det Tobias Billström ? Om Tobias Billström klarar ett vanligt jobb är tveksamt. Han har inte förstått sin regerings egna rapporter. Om han inte vill läsa "tråkiga" rapporter som motsäger allt han står för och allt han säger så kan han prata med sina egna flyktinghandläggare. De skulle kunna tala om att de som kallas barn inte vill ha några leksaker eftersom de ofta är i 20 - 30 årsåldern. Läs direktrapporter från flyktingförläggningarna om hur om hur de små "flyktingbarnen " agerar, en flyktinghandläggare skriver om våld, hot, och bråk.

I SvD skrev Billström i sin artikel inledningsvis "trots debatten". Vilken debatt?

Menar han debatten om hur regeringen inte läser sina egna rapporter, eller debatten om hur Moderaterna tvingar sina kommunalpolitiker att lyda order oavsett vad väljarna vill, eller debatten bland riksdagspartierna om vem som kan importera flest flyktingar, (den stora tävlingen) eller debatten som pågår i alla hem och på arbetsplatser om hur vi ska kunna stoppa massinvandringen? Vilken debatt menar de? Jag har ingen aning. svd ab svd

2 comments:

  1. Billström har åtminstone försökt få ut dem vars rätt till uppehållstillstånd avgjorts inte föreligga och som då genast kallas "papperslösa" och som oppositionen menar ska ges alla rättigheter som om de fått PUT! Som jag ser det har flyktingpolitiken tagits som politisk gisslan och insats i mandatkriget mellan blocken på ett vis som är synnerligen farligt för landet! Farligt därför att dels så klarar inte skattebasen nu och för lång tid framöver fler mångfaldsmänniskor (även om de bättrar på befolkningsstatistiken), dels får vi in folk numer med konstiga, farliga kulturer och religioner (hederskultur och islam) och med sånt skit som representerar de direkta motsatserna till demokrati, ska vi inte ha här i landet! Punkt! De politisk blocken kan hålla på och slåss bäst tusan de vill. Båda är skyldiga till situationen vi fått med flyktingeländet och ingen av dem vågar bekänna färg utan är intill döden politiskt korrekta verkar det som. OK låt dem då dö politiskt och se till att de som redan hänger löst åker ut ur riksdagen och rösta därför på Sverigedemokraterna så att de blir en verklig maktfaktor i riksdagen! Det är nämligen den enda sättet att rädda Sverige!

    ReplyDelete
  2. Hur tycker du vi i Sverige ska hantera de flyktingar som kommer hit? Hur bör vi ta hand om de människor som flyr från krig, tortyr, diktatur, svält och annat? Visst finns det problem med att vårt nuvarande system kan utnyttjas av de flyktingar som kommer hit, men varför inte förbättra systemet istället för att som du verkar förespråka - stoppa invandring? Kom gärna med lite konstruktiv kritik!

    Tänk om vi i Sverige skulle kunna införa ett system där vi kan ta emot flyktingar på ett bra sätt utan att det går att utnyttja systemet - då skulle vi på lång sikt kunna tackla den stora arbetskraftsbrist som kommer att uppkomma när 40-talisterna går i pension. Och till på köpet skulle vi kunna få ett mer mångkulturellt och varierat samhälle att leva i.

    ReplyDelete